Meikit

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Créme Highlighter

11.4.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Onko strobing-villitys vienyt teitä mennessään? Ovatko highlighterit suuri inhohimo? Tänään esittelen yhden maailman ihanimman korostustuotteen.

Tukholman Sephorassa tein heräteostoksen, josta kyllä kiittelen itseäni. Huomioni kiinnittyivät Beccan ihaniin korostustuotteisiin.

Becca on erityisen fokusoitunut hehkuviin ja kauniisiin kasvomeikkeihin. Brändin ideologiaan kuuluvat virheettömät ja freesit kasvot, valoisuus ja hehku. Pääasiassa meikkivoiteita, peitevärejä, poskipunia, korostusvärejä ja upeita aurinko- ja varjostustuotteita. Becca on ylellinen ja esteettinen merkki.

Iskin silmäni Beccan Shimmering Skin Perfector Poured Créme Highlighter -korostusväreihin. Niiden voidemainen koostumus ja upea hehku veti minua puoleensa.

Swatchailin kaikkia kuutta sävyä. Päädyin lopulta vaaleimpaan sävyyn. Pearl oli riittävän vaalea ympäri vuoden käytettäväksi, kun merkin muut sävyt olivat vähän liian tummahkoja minun iholleni ja makuuni näin vaaleana.

Valkoinen Pearl on mahtava myös kaikille erittäin vaaleaihoisille, joiden ongelma on usein riittävän vaalean sävyn löytäminen. Pearl hehkuu valkoisena, helmiäismäisen kauniina ja viileänä. Beccan voidemaisten korostusvärien muut sävyt olivat selkeästi tummempia ja niissä oli kultaisempi hehku. Arvoin sävyn Opal ja Pearl väliltä, mutta kyllä se Opal olisi jäänyt vain kesäkäyttöön minulla. Tarvitsen selkeästi vaaleita korostusvärejä.

Koostumus on miellyttävä ja helppo työstää iholle. Voidemainen koostumus ei ole rasvainen tai vahamainen. Becca Shimmering Skin Perfector Poured Créme Highlighter on enemmän voiteen ja puuterisen välimaastosta. Helposti levittyvä ja huippupigmenttinen. Kevyt taputtelu sormin poskipäille riittää. Toki kunnolla kerrostamalla saa strobingin, joka näkyy varmasti kuuhun asti.

Koostumus on niin erinomainen, joten uskallan suositella tuotetta kuivaihoisten lisäksi rasvoittuvallekin iholle. Näin pigmenttinen koostumus ei vaadi paksua kerrosta, joten kevyt taputtelu riittää, eikä meikkipohja siitä kärsi. Ei rasvoita ihoa lisää niin pienillä määrillä, mitä tätä tuotetta tarvitsee käyttää.

Kasvoilla helmiäismäinen Pearl on U-P-E-A!

Voidemainen koostumus tarttuu iholle paremmin kuin useimmat puuteriset korostusvärit. Sen lisäksi olen huomannut, että voidemaiset ja puuterisen ja voidemaisen välimaastosta olevat korostusvärit kestävät monia puuterisia paremmin.

Pari miinusta joudun kuitenkin toteamaan. Voidemainen koostumus ei säily yhtä pitkään kuin puuterinen, joka on käytännössä useita vuosia kestävä. Voidemainen kuivuu kuitenkin ajan kuluessa. Sen huomaa kauppojen testereistä, jos ovat ehtineet olemaan pitkään asiakkaiden testailtavana. Toinen miinus on se ettei Beccaa saa Suomesta. Lähin myyntipaikka taitaa olla Tukholman Sephora, josta omani ostin. Hintaa Beccan Shimmering Skin Perfector Poured Créme Highlighter -korostustuotteella oli 395 SEK, eli noin 41,50 € / 5,5 g. Löysin Cult Beauty verkkokaupan, joka myy Beccaa ja toimittaa Suomeen. En osaa kertoa kokemuksia verkkokaupasta, koska en ole aikaisemmin käyttänyt sitä, mutta saattaa olla joillekin teille tuttu.

Ehdottomasti suosittelen tekemään lähempää tuttavuutta Beccan kanssa. Tämä voidemainen korostustuote on kyllä todella laadukas ja ihana.

Onko Becca tuttu merkki ennestään? Olen ole pahemmin törmäillyt postauksiin Beccasta. Oli todella kiva kokeilla ja tutustua. Olen vakuuttunut ja haluaisin päästä kokeilemaan muutakin Beccalta.

Mukavaa tiistaita, keväistä sellaista! 🙂

Lue myös

Suosittelemme