Meikit

Hyaluronihappoa huulipunassa – By Terryn kosteuttava huulipuna

26.11.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Meikkien esittely on ollut aika vähäistä viime aikoina. Pahoitteluni siitä. Olen nyt viimeisen kuukauden aikana testaillut uusia meikkituotteita, joten minulla on pitkästä aikaa paljon kerrottavaakin. Tänään esittelen ajankohtaisen meikkituotteen, sillä kylmenevä sää ja kuiva huoneilma on huulille rankkaa aikaa. Siihen päälle lämpötilan vaihtelut ja flunssat. Jos oikein pahaksi huulet äityvät, käytän huulivoiteita, mutta tavallisesti pärjään kosteuttavalla huulipunalla. Kun arkena käytän huulilla kosteuttavaa ja suojaavaa huulimeikkituotetta, säästyn rohtumilta.

By Terry on tunnettu hyaluronihapon hyödyntämisestä meikkituotteissa. Sitä on jopa merkin irtopuuterissakin. Rakastan tämän merkin valokynää! Olen jo pitkään halunnut kokeilla By Terryn huulipunaa. Halusin jonkun ihanan läpikuultavan koostumuksen. Sellaisen, joka antaa sävyä, mutta on silti ihanan kevyt huulilla. Siksi päätin kokeilla By Terry Hyaluronic Sheer Rouge* -huulipunaa.

Sävyksi valitsin 9. Dare to Bare, koska halusin helpon sävyn. Sopiva arkeen ja juhlaan. Luonnollinen, mutta kuitenkin selkeästi sävyä antava. Sävyvalikoimasta löytyy vaaleampia, tummempia, punaisempia, violettisempia, sekä oranssisempiakin.

Mielettömän upeita sävyjä kaikki! Valitsin kuitenkin ensimmäiseksi kokeiluksi tällaisen perusvarman, jonka tiedän käyttäväni loppuun. Vähän viileään kallellaan oleva, tummempi vanharoosa. Just mun sävy! Kädelle swatchattuna näyttää tummemmalta kuin huulilla.

Hylsy on kaunis ja laadukas. Onhan kyseessä vähän kalliimpi merkki, joten sen heti huomaa pakkauksen viimeistelyissä. Puna ei heilu ja kahnaa reunaa vasten ihan helposti. Hylsy on painava ja korkki pysyy hyvin kiinni, vaikka punaa säilyttäisikin käsilaukussa.

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge liukuu ihanasti huulille. Laadukkaan huulipunan huomaa jo levittäessä sitä huulille. Se miten puna liukuu ja tarttuu huulille. Miten tasainen se on yhdellä vedolla. Siitä tietää laatupunan. By Terry Hyaluronic Sheer Rouge tasoittaa huulten pintaa, antaa hieman täyteläisyyttä ja kosteuttaa huulia.

Sävy Dare to Bare on mielettömän kaunis! Niin luonnollinen sävy. Minun huulilla vähän tummempi kuin huulteni luonnollinen sävy, mutta silti näyttää kuin olisi huulten oma sävy. Koska huulipuna on läpikuultava, se toimii mielestäni parhaiten ilman rajausta.

Mielettömän ihana! Tuntuu niin hyvältä huulilla ja todella kosteuttaa. By Terryn Hyaluronic Sheer Rouge tuntuu yhtä hyvältä kuin paras huulivoide, se on yhtä kosteuttava kuin hoitavin huulivoide. Huulilla se näyttää huulia täyteläistävältä ja tasoittavalta primerilta, sen sävy on kaunis ja luonnollinen huulisävyte. Vaikka kyseessä on kuultopuna, on se omassa genressään hyvin kestävä. Kuultopuna ei ole huulimeikeistä kestävin. Mattapunista löytyy kestävimmät, mutta kuultopunaksi By Terry Hyaluronic Sheer Rouge on hyvin kestävä. Lisäksi se kuluu huulilta nätisti pois, joten kevyesti sipaisemalla lisää, on huulimeikki korjattu.

Ainut nipotuksen aihe löytyy huulipunan tuoksusta. Se voisi olla hieman parempi. Ei se kamala ole, mutta saisi olla parempi. Punassa ei ilmeisesti ole haju- ja makuaineita, ainakaan paljon, joten tuoksussa ja maussa tuntuu raaka-aineet.

Mielestäni By Terry Hyaluronic Sheer Rouge on hyvin samanlainen Diorin Addict -huulipunien kanssa. Keveä, ihanasti liukuva huulilla, pigmenttiä runsaasti, mutta silti läpikuultava ja kauniin vesimäinen kiilto. Unohtamatta tietenkään kosteuttavuutta. Dior vaan maksaa melkein tuplasti enemmän.

Tämä on kuivahuulisten huulipuna, mutta tietenkin mahtava myös normaaleille huulille. Jopa hieman rohtuneillekin voisi käyttää. Ihana By Terry Hyaluronic Sheer Rouge on hinnaltaan 28,70-29,50 € / 3 g. By Terryn ihanat tuotteet löytyvät Bangerheadin* ja Elevenin* valikoimasta. Huomasin, että Bangerheadissa By Terryn huulipuna on nyt 23,60 €, mutta en tiedä kuinka pitkään? Onko black friday -kampanja ja päättyikö viikonloppuna?

Oletteko muuten kokeilleet By Terryä? Itsehän olen jo jonkun verrankin. Olen tykännyt niin paljon, että meinaan jatkaa tutustumista jatkossakin. By Terry on mahtava brändi ainakin värikosmetiikassa. Ihonhoitotuotteita ja tuoksuja en ole ollenkaan kokeillut.

Ihanaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla alkaa joulukuu!

Ja sehän tarkoittaa sitä, että Glitz & Glamin Adenttisunnuntaikalenteri avautuu ensimmäisenä adventtina eli sunnuntaina 2.12. Minä lekottelen sinä aamuna hotelli Kämpin upeassa huoneessa mieheni kainalossa, mutta postaus julkaistuu ajastuksella, kuten aina. Olemme lähdössä viettämään kahdenkeskeistä aikaa sinä viikonloppuna. Aika ihanaa, kun tässä on hetki jos toinenkin ehtinyt vierähtää viime kerrasta.

Kivaa viikkoa sinullekin!

Kommentit (2)

Mulla on ollut tästä punalaadusta sellainen baby-pink puna ja mun täytyy sanoa, että sen punan pigmentti oli outo. Se ei levittynyt kovin tasaisesti huulille. Jopa erään tavaratalon konsulentti mainitsi asiasta, kun menin tällä baby-pink huulipuna huulilla huulimeikkiin 😀 😀 Mutta punan koostumus ja tuntuma oli muuten oiva. Mä oon huomannut, että jotkut sävyt ovat huulipunissa haastavia, ja useimmiten ne ovatkin olleet pinkkiakselilla. Sellaiset klassiset paloautonpunaiset toimivat lähes merkiltä kuin merkiltä, mutta sitten ne tietyt sävyt ovat hyvinkin vaihtelevia merkittäin.

Toi sävy on just niin mun sävy! Olen kalunnut liki loppuun Clarins Rocue Eclat 01 nude rosa, joka on liki saman sävyinen.
Nyt olen alkanut haaveilemaan punaisesta punasta! Mitä pitäisi ottaa huomioon sävyä valitessa? Ihon on keltapohjainen.

Mulla on ollut tästä punalaadusta sellainen baby-pink puna ja mun täytyy sanoa, että sen punan pigmentti oli outo. Se ei levittynyt kovin tasaisesti huulille. Jopa erään tavaratalon konsulentti mainitsi asiasta, kun menin tällä baby-pink huulipuna huulilla huulimeikkiin 😀 😀 Mutta punan koostumus ja tuntuma oli muuten oiva. Mä oon huomannut, että jotkut sävyt ovat huulipunissa haastavia, ja useimmiten ne ovatkin olleet pinkkiakselilla. Sellaiset klassiset paloautonpunaiset toimivat lähes merkiltä kuin merkiltä, mutta sitten ne tietyt sävyt ovat hyvinkin vaihtelevia merkittäin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *