Glitz & Glam

Chillaa meikkipohjan kanssa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Meikkipohjan ongelmien kanssa painiville haluan vinkata loistavasta tuotteesta, jonka sain lehdistönäytteenä muutama viikko sitten.

Urban Decayn maahantuoja lähetti kasvosuihkeita. Yhden näistä kolmesta nappasin heti kokeiluuni. Nämä vihertävissä pulloissa olevat Quik Fix ja B6 ovat pohjustukseen tarkoitettuja suihkeita. Palataan niihin, kun olen ne testannut. Ensimmäisenä testiini otin meikin viimeistelyyn tarkoitetun Chill -suihkeen.

Urban Decayn Chill on ihoa virkistävä ja kosteuttava viimeistelysuihke. Onko kaikille nämä kasvosuihkeet ihan tuttu asia? Jospa nyt varmuuden vuoksi kerron tuoteryhmästä ja sen jälkeen kerron tämän suihkeen ominaisuuksista.

Kasvosuihkeita on erilaisia. Jotkut ovat meikin alle käytettäviä ja jotkut meikin päälle. Jotkut voivat olla sekä että. Toisissa suihkeissa on runsaasti kosteuttavia ominaisuuksia. Jotkut suihkeet keskittyvät meikkipohjan keston parantamiseen suojaavan kalvon avulla. Kasvosuihkeita on erilaisille ihotyypeille. Siksi kannattaa olla tarkkana kasvosuihketta valittaessa, jotta valitsee haluamillaan ominaisuuksilla ja omalle ihotyypille suunnatun kasvosuihkeen.

Urban Decayn Makeup Setting Spray on mitä otollisin nyt tähän vuoden aikaan. Kyseessä on suihke, joka on erityisesti kuivemmalle ja sekaiholle. Nyt talviaikana se rasvoittuvakin iho saattaa olla enemmänkin sekaihon tyylinen, eli on kuivempia alueita, on pintakuivuutta ja jopa ihon hilseilyä. Mutta kuitenkin päivän aikana T-alue (otsa, nenä ja leuka) kiiltelee rasvaisena ja meikkipohja kerääntyy uurteisiin.

Chill -suihkeen suutin on pakattu tuplakorkkien alle.

Havainnollistan nyt kädelleni suihkeen toimintaa. Kädelläni on meikkivoide, jonka olen puuteroinut kevyesti. Eli tuote toimii näin:

Ensin tehdään koko meikki loppuun. Kaikki puuteroinnit, silmämeikit, huulipunat ja varjostuksista poskipunaan. 

 

Pulloa voi vähän ravistaa ennen käyttöä. Sulje silmäsi ja pidättele hengitystä hetken. Suihkuta suihketta 2-6 painalluksen verran kasvoillesi noin 20-25 sentin etäisyydeltä. 

 

Vaikka olen suihkuttanut suihketta reilusti, ja se valuu kädelläni, meikkivoide ei lähde valumaan mukana.

Anna suihkeen kuivua rauhassa. 

 

Kasvosuihkeilla on ideana sulauttaa meikkikerrokset toisiinsa. Puuteri ei näytä liialliselta ja luonnottomalta kasvoilla, vaan istuu kasvoille paremmin.

Saanko nyt aloittaa ylistyslaulun? Ei kasvosuihke ole minulle mikään uusi juttu. Näitä käytän tämän tästä. Siitä on 5-6 vuotta, kun tilasin ulkomailta Urban Decayn legendaarisen All Nighter -kasvosuihkeen. Monia muitakin on tullut käytettyä ja ihastuttua. Mutta mikä on tässä Urban Decayn Chill -suihkeessa erityistä? No sen tuoma kosteus ja kesto! Meikkipohja on ja pysyy upeana. Toki sillä meikkivoidevalinnallakin on merkitystä, mutta pitkäkään päivä ei pakota korjailemaan meikkipohjaa. Viikko sitten olin juhlissa bilettämässä. Oikein ihmettelin naistenhuoneessa, että kuinka minun ei tarvitse puuteroida edelleenkään. Tanssin paljon ja hikikin siinä tuli. Nenänpäässä oli pientä kiiltoa jossain vaiheessa iltaa. Yleensä kyllä hikoilu ja iloliemen nauttiminen saa kasvot rasvoittumaan – ainakin minulla. Vaikka otsalle syntyykin selkeästi rasvoittumista, niin olen huomannut senkin, että otsa ei näytä niin rasvaiselta, kuin se tuntuu. Lisäksi minun otsan ilmeuurteet eivät vedä meikkipohjaa puoleensa, vaan se meikkivoide pysyy paremmin uurteiden pinnalla. Lisäksi suihke tuo kosteutta iholle ja saa sen näyttämään hehkuvammalta. Minullahan on tuossa kuvassa todella mattainen meikkipohja.

Saatatte tunnistaa meikin siinä videolla olleeksi, ja muistelette, että en käyttänyt tutoriaalissa suihketta. Näin on. Videolla ei ole suihke käytössä, koska unohdin sen. Suihkautin suihkeen ennen näitä still-kuvia.

Suosittelen Urban Decayn Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray -suihketta, jos on ongelmia kiillon ja ihon pinnan kuivuuden kanssa. Tuote kosteuttaa ja saa puuterin sulautumaan kauniimmaksi iholle. Sen lisäksi se parantaa meikkipohjan freesimpänä kestoa ja vähän kiiltoakin. Kunnon puuterointihan auttaisi, mutta kun se saa pintakuivan ja kuivan ihon näyttämään vanhemmalta. Siksi tämä on oiva ratkaisu tällaiseen moninaiseen ongelmaan, jossa ei voida puuteroida meikkipohjaa paksusti, mutta kuitenkin se meikkipohja meinaa rasvoittumisen myötä vähän ”liejuuntua” ja karata uurteisiin. Chill tekee hyvän suojakalvon kasvoille, joka pitää kosteustasapainoa meikkipohjassa sekä estää meikkipohjan liikkumista rasvoittumisen myötä.

Hinnaltaan Urban Decayn Chill Cooling & Hydrating Makeup Spray on ja n. 29,90 € / 118 ml. Tuotetta myydään muutamilla Sokoksilla ja Stockmanneilla sekä Sokoksen verkkokaupassa. Nykyään myös Kicksit* myyvät Urban Decayta, jopa verkkokauppa. Urban Decayn kasvosuihkeista löytyy myös pienempi versio, joka on hinnaltaan 14,90-15,90 € / 30 ml. Tätä Chill -suihketta en vaan löytänyt pienemmässä koossa verkkokaupoista.

 

Ihanaa viikonloppua ja muistaa chillailla!

Tuote saatu.

X