Glitz & Glam

Double Wear -meikkipuuteri - onko yhtä hyvä kuin meikkivoide?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Käytätkö meikkipuuteria? Minä käytän toisinaan. Yleensä meikkipuuteri on minulla käsilaukussa, sillä sen avulla on näppärää korjata meikkiä. Meikkipuuteri antaa peittävyyttä, mattaa rasvaista kiiltoa ja tasoittaa ihoa muutenkin. Joskus lisään peittävyyttä meikkipuuterin avulla, joten korvaan kiinnittävän puuterin meikkipuuterilla. Testasin minulle täysin uutta meikkipuuteria, jonka tilasin syksyllä Bangerheadilta*, kun sain heiltä valita tuotteita testailuuni.

Olen noin pari vuotta vannonut Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteen nimeen. Tämä on kestävin ja peittävin meikkivoide mitä tiedän, vaikka koostumus on kasvoilla ohut ja oikein käytettynä luonnollinen. Lue täältä esittelyni!

Koska Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place* -meikkivoide on kautta aikojen paras meikkivoide peittävistä ja kestävin, halusin kokeilla Double Wear Stay-in-Place* -meikkipuuterin. Sävy oli helppo valita, sillä skaala on sama kuin meikkivoiteissakin. Minun tämän hetken sävyni on 1N2 Ecru. Otin saman sävyn puuteriinkin.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Powder on meikkipuuteri, jolle luvataan 8 tunnin kestävyyttä sekä peittävyyttä puolipeittävästä peittävään.

Kannessa on peili ja alalokerossa on säilytyspaikka vipalle. Rasia on käytännöllinen ja hyvä käsilaukussa mukana kulkemaan.

Vippa on toiselta puolelta samettisen pehmeä ja toiselta puolelta nahkea, perinteiseltä meikkisieneltä tuntuva.

Vipan avulla korjaa meikin näppärästi, mutta jos Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkipuuteria haluaa käyttää oikein ohuen meikkivoiteen tai jonkun sävyllisen primerin päällä tuomaan lisäpeittävyyttä, suosittelen unohtamaan vipan siinä vaiheessa. Kabuki on paras väline tämän meikkipuuterin levitykseen, jos koko kasvoille haluaa meikkipuuterin levittää. Puuterisiveltimellä syntyy vähän epätasainen lopputulos. Kabuki on siis paras! Vippa on sitten taas paras, kun meikkiä korjailee illan aikana.

Puuterin koostumus on satiininen ja äärimmäisen hienojakoinen. Kabukilla pyöritellen puuteri sulautuu kaikista näkymättömämmäksi ja luonnollisemmaksi. Rasvoittuvalla iholla puuteri muuntuu meikkivoidemaiseksi. Kuivalle iholle puuteri sopii, mutta jos käyttää vippaa levitykseen, saa paremman lopputuloksen kostuttamalla vipan.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkipuuteri on iholla ihanan satiininen. Double Wear -meikkipuuteri ei kuivata kasvoja. Todella hyvä meikkipuuteri, joka on kyllä kerrostettavissa ja sillä tavoin parantaa peittävyyttä. Paksumpi koostumus mahdollistaa puuterin kerrostamisen, mutta se hoituu paremmin vipan avulla. Kabukilla saa kerrostettua hieman. Niin ja hyvä puuteri silmien alle! Vaikka hetken Double Wear -meikkipuuteri saattaa näyttää liian puuteriselta, se sulautuu iholle 5-15 minuutin aikana. Mitä rasvoittuvampi tai hyvin kosteutettu iho, sitä nopeammin puuterisuus katoaa.

Estée Lauder Double Wear -tuotelinja on puuterissakin peittävä ja laadukas. Mahtavaa, että sävyt ovat samassa skaalassa kuin meikkivoiteissa, mutta en puuteroi kasvoja Double Wear -meikkivoiteen jälkeen Double Wear -puuterilla. Se on liikaa! Aivan järjettömän kätevää, kun meikkipuuteri on samaa sävyä meikkivoiteen kanssa, mutta mikä hyöty minulle siitä on loppujen lopuksi ollut? Eipä juurikaan ole ollut. Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide on niin kestävä, että ei se välttämättä vaadi yömyöhään meikin korjailussa meikkipuuteria. Se kun ei liejuunnu, kulu tai kulahda sillä tavoin kasvoilla. Ehkä enemmänkin minulle tämä meikkipuuteri on oiva tuomaan lisäpeittoa kevyen meikkipohjan päälle.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place* -meikkipuuteri on laadukas meikkipuuteri. On yksi parhaimpia. Olen huomannut, että parhaimmat meikkipuuterit ovat selektiivisillä merkeillä, kuten Estée Lauder, Dior, Chanel, Sensai jne. Estée Lauder muistuttaa kaikista eniten Diorin Nude -meikkipuuteria, mutta on peittävämpi. Se mitä kanssa olen huomannut, puuteri ei kulu mitenkään äärimmäisen nopeasti. Vieläkin minulla näkyy EL-logo puuterin keskellä, vaikka olen puuteria jo parin kuukauden ajan käyttänyt.

Käytätkö meikkipuuteria? Jos käytät, niin miten? Meikkipohjana, meikin korjailuun, kiinnitykseen, vai miten?

X