Meikit

Elizabeth Arden FourEver Bronze – kosteuttava kasvopuuteripaletti

6.9.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aurinkopuuterien suurin sesonkiaika alkaa hiljakseen hiipumaan, mutta kasvojen muotoilu ja hehku ovat ympärivuotinen ilo.

Sain alkukesästä testailtavaksi Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletin. Vaikka nimestä ja rasian ulkoisesta habituksesta voisi kuvitella kyseessä olevan aurinkopuuteri, tämä tuote on muutakin.

Elizabeth Arden FourEver Bronze on neljän kasvotuotteen paletti. Kompaktiin pakettiin on pakattu korostuspuuteri, poskipuna sekä aurinko- ja varjostuspuuteri.

Mukana tulee myös litteä sivellin sekä kortti, jossa on ohjeet sävyjen sijoitteluun kasvoilla. Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletilla saadaan muotoiltua kasvoja sekä luotua kaunista hehkua ja raikkautta.

Käytin tässä punaisessa Naked Heat -meikissä Elizabeth Arden FourEver Bronze -palettia. Loin paletilla kasvoille runsaasti hehkua. Paletin korostuspuuteri ja viileälle iholle sopiva aurinkopuuteri antoivat upean hehkun.

Elizabeth Arden FourEver Bronze on siitä loistava paletti, että se sisältää ihon kosteuspitoisuutta lisäävää hyaluronihappoa. Monet puuteriset tuotteet kuivattavat ihoa, koska niissä olevat aineet imevät itseensä kosteutta ja talia. Elizabeth Arden FourEver Bronze on yhdistelmä kaikkea. Samalla kun siinä oleva tärkkelys imee itseensä talia iholta, siinä oleva hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa. Puuteri ei tunnu liian kuivalta, eikä se myöskään tuo kasvoille kuivakkaa ilmettä, vaan antaa runsaan ja luonnollisen hehkun.

Hyaluronihapon käyttö puuterituotteissa on selkeästi alkanut lisääntyä. Hienoa! Kyllä ollaan kauas tultu niistä ajoista, kun puuterituotteet olivat järestään aina liian kuivakoita. En tiedä onko By Terryn hyaluronipuuteri ensimmäisiä puuterituotteita, joissa hyaluronia on käytetty, mutta se oli ensimmäinen, johon itse törmäsin.

Vasemmalta:

  • korostuspuuteri – hienostuneesti kultaisena hehkuva. Sopii viileämmällekin ihosävylle.
  • poskipuna – kesään ja talveen sopiva ilmettä raikastava mattapinkki.
  • aurinkopuuteri – viileä pronssisena hehkuva sävy, joka on upea viileällä iholla. Ei ollenkaan oranssi.
  • varjostuspuuteri – mattainen, hieman kaakaonsävyinen varjostussävy.

Sävyissä riittää pigmenttiä, mutta eivät kuitenkaan ole liian hankalia käyttää. Liiallinen pigmenttisyys on taitamattomammalle kasvojen muotoilijalle haaste, sillä kyllähän se on haaste myös taitavammallekin kasvojen muotoilijalle kiireessä. Näkisin Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletin täydelliseksi sellaiselle, joka vasta harjoittelee kasvojen muotoilua tai arvostaa luonnollisempaa lopputulosta sekä tuotteen nopeaa käyttöä. Kuivaihoisille erityisesti voin suositella, jos voidemaiset tuotteet eivät tunnu omalta alueelta ja haluaisi löytää puuterisista kasvotuotteista omansa ilman kuivattavuutta.

Itse ihastuin erityisen paljon paletin viileäsävyiseen aurinkopuuteriin sekä kullanhohtoiseen korostuspuuteriin, koska sekin sopii loistavasti viileälle iholle. Kokonaisuudesta arvostan suuresti sitä, että Elizabeth Ardenilla on ymmärretty, ettei kaikkia neljää tuotetta laiteta hohteisina. Hohtavuus on myyvempää, mutta tarvitaan myös mattaa, jotta hohtavuuskin pääsee oikeuksiinsa. Se ei vaan oikein toimi, jos kasvot hohtavat ja hehkuvat kaikkialta. Mattainen poskipuna ja varjostuspuuteri yhdistettynä hohtavaan aurinkopuuteriin sekä korostuspuuteriin ovat nappivalinta.

Suosittelen lämpimästi helppoa ja nopeutta arvostaville sekä kuivaihoisille. Kompakti kokonaisuus on vähän hankala käytössä, jos suosii suuria puuterisiveltimiä. Tätä palettia käyttää helpommin vähän pienemmillä siveltimillä. Paletin mukana tuleva sivellin on ihan hyvä poskiluiden alapuolen varjostuksiin, mutta muuten itse en kokenut mukana tulevaa sivellintä käteväksi – kuten en oikeastaan juuri koskaan minkään merkin tuotteen mukana tulevien siveltimien.

Vaikka Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletti oli kesän 2016 Elizabeth Arden Tropical Escape Color Collection -kokoelman tuote, se jäi vakiovalikoimaan. Hinnaltaan paletti on 46,00 € ja sitä myydään Stockmannilla.

Mukavaa keskiviikkoa ja hehkuvia kasvoja syyskuun päiviin!

Tuote saatu.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (4)

Kiitos Mia! <3

Ai mutta tuo vaikuttaisi näppärältä. Ja aikas ihanalta. 😉 Mä olen alkanut hiljalleen käyttää korostustuotteita vasta nyt. Oon aiemmin kokenut, että korostukset ja hehkut poskipäillä korostavat myös helposti ihohuokosia tai tekstuuria ihossa, jos niitä vain yhtään on. Ja kun oma tavoite olisi siloinen iho (tai edes illuusio siitä :P), niin en ole innostunut korostustuotteista. En tiedä onko nyt puuteristen tuotteiden laatukin parantunut mutta testaillessani en ole huomannut yhtä voimakasta vaikutusta ihohuokosten kanssa. Että kyyyllä tässä alkaa nämäkin tuotteet kiinnostamaan. 😀

Aurinkopuuteria en ole vain koskaan osannut oikein käyttää. Taitaa olla sama juttu niidenkin kanssa, että väri- ja laatuvalikoima on laajentunut hirmuisesti lähivuosina. Aiemmin kaikki testaamani ovat olleet hyvi oranssisia ja todella vaikea kuvitella omalle vaalealle iholle. Nyt on vähän alkanut kutkuttelemaan sillä tavalla, että jotain arskapuuteriakin pitäisi varmaan hankkia. 😉

Tää paletti vaikuttaa kyllä aika hyvältä laadun ja värien suhteen. Ja näiden tuotteiden aloittelijalle olisi vain yksi tuote lisää, mistä saisi sitten vähän kaikkea. Tämä lähtee nyt kyllä vahvaan harkintaan (sanoitko ”hankintaan”?)!

On, puuterisien tuotteiden laatu on parantunut. 🙂 Ne superhohtavatkin ovat vähemmän tekstuuria korostavia. Se Guerlainin kiinteä meteoriittipuuteri on ihan huippu, jos halutaan luonnollista hehkua, mutta tekstuuri ei saisi tulla ollenkaan esiin. Korostuksissakin kannattaa pitää alue todella pienenä, niin silloin epätasaisuus ei edes tule esiin sillä tavalla. Vain se pieni tärppi poskipäälle, kulmakarvojen yläpuolelle (se tapa jota itse tykkään suosia) ja amorinkaarelle.

Ennen aurinkopuuterit olivat järestään oransseja. Nykyään niitä alkaa löytyä paremmin ja paremmin viileässä sävyssä. Minulla oleva Benefitin Hoola on aurinkopuuteri, mutta silti hyvin toimii varjostuksissakin, koska on niin viileä aurinkopuuteri. 🙂

Tää on just hyvä nopeutta arvostaville ja aloittelijoille. On pigmenttiä, mutta ei ole vaaraa ruskeista raidoista tai sutusta, joka näyttääkin lialta kasvoilla. Noh, siis ainahan sitä voi (kokenutkin meikkaaja) mennä pieleen tuotteella kuin tuotteella, mutta toisten kanssa se harjoittelu on vaan helpompaa. Itse tein aikoinaan sen virheen, että opettelin kaiken liian pigmenttisillä taitoihini nähden.

Ihanan oloinen paletti! Just sellainen, johon voisin helposti ihastua 🙂 Täytyy pistää korvan taakse! Ja hei, ihana silmämeikki. Oon muutenkin viime aikoina ihastellut sun meikkejä, ne on aina yhtä upeita!

Kiitos Mia! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *