Meikit

Elizabeth Arden FourEver Bronze – kosteuttava kasvopuuteripaletti

6.9.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aurinkopuuterien suurin sesonkiaika alkaa hiljakseen hiipumaan, mutta kasvojen muotoilu ja hehku ovat ympärivuotinen ilo.

Sain alkukesästä testailtavaksi Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletin. Vaikka nimestä ja rasian ulkoisesta habituksesta voisi kuvitella kyseessä olevan aurinkopuuteri, tämä tuote on muutakin.

Elizabeth Arden FourEver Bronze on neljän kasvotuotteen paletti. Kompaktiin pakettiin on pakattu korostuspuuteri, poskipuna sekä aurinko- ja varjostuspuuteri.

Mukana tulee myös litteä sivellin sekä kortti, jossa on ohjeet sävyjen sijoitteluun kasvoilla. Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletilla saadaan muotoiltua kasvoja sekä luotua kaunista hehkua ja raikkautta.

Käytin tässä punaisessa Naked Heat -meikissä Elizabeth Arden FourEver Bronze -palettia. Loin paletilla kasvoille runsaasti hehkua. Paletin korostuspuuteri ja viileälle iholle sopiva aurinkopuuteri antoivat upean hehkun.

Elizabeth Arden FourEver Bronze on siitä loistava paletti, että se sisältää ihon kosteuspitoisuutta lisäävää hyaluronihappoa. Monet puuteriset tuotteet kuivattavat ihoa, koska niissä olevat aineet imevät itseensä kosteutta ja talia. Elizabeth Arden FourEver Bronze on yhdistelmä kaikkea. Samalla kun siinä oleva tärkkelys imee itseensä talia iholta, siinä oleva hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa. Puuteri ei tunnu liian kuivalta, eikä se myöskään tuo kasvoille kuivakkaa ilmettä, vaan antaa runsaan ja luonnollisen hehkun.

Hyaluronihapon käyttö puuterituotteissa on selkeästi alkanut lisääntyä. Hienoa! Kyllä ollaan kauas tultu niistä ajoista, kun puuterituotteet olivat järestään aina liian kuivakoita. En tiedä onko By Terryn hyaluronipuuteri ensimmäisiä puuterituotteita, joissa hyaluronia on käytetty, mutta se oli ensimmäinen, johon itse törmäsin.

Vasemmalta:

  • korostuspuuteri – hienostuneesti kultaisena hehkuva. Sopii viileämmällekin ihosävylle.
  • poskipuna – kesään ja talveen sopiva ilmettä raikastava mattapinkki.
  • aurinkopuuteri – viileä pronssisena hehkuva sävy, joka on upea viileällä iholla. Ei ollenkaan oranssi.
  • varjostuspuuteri – mattainen, hieman kaakaonsävyinen varjostussävy.

Sävyissä riittää pigmenttiä, mutta eivät kuitenkaan ole liian hankalia käyttää. Liiallinen pigmenttisyys on taitamattomammalle kasvojen muotoilijalle haaste, sillä kyllähän se on haaste myös taitavammallekin kasvojen muotoilijalle kiireessä. Näkisin Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletin täydelliseksi sellaiselle, joka vasta harjoittelee kasvojen muotoilua tai arvostaa luonnollisempaa lopputulosta sekä tuotteen nopeaa käyttöä. Kuivaihoisille erityisesti voin suositella, jos voidemaiset tuotteet eivät tunnu omalta alueelta ja haluaisi löytää puuterisista kasvotuotteista omansa ilman kuivattavuutta.

Itse ihastuin erityisen paljon paletin viileäsävyiseen aurinkopuuteriin sekä kullanhohtoiseen korostuspuuteriin, koska sekin sopii loistavasti viileälle iholle. Kokonaisuudesta arvostan suuresti sitä, että Elizabeth Ardenilla on ymmärretty, ettei kaikkia neljää tuotetta laiteta hohteisina. Hohtavuus on myyvempää, mutta tarvitaan myös mattaa, jotta hohtavuuskin pääsee oikeuksiinsa. Se ei vaan oikein toimi, jos kasvot hohtavat ja hehkuvat kaikkialta. Mattainen poskipuna ja varjostuspuuteri yhdistettynä hohtavaan aurinkopuuteriin sekä korostuspuuteriin ovat nappivalinta.

Suosittelen lämpimästi helppoa ja nopeutta arvostaville sekä kuivaihoisille. Kompakti kokonaisuus on vähän hankala käytössä, jos suosii suuria puuterisiveltimiä. Tätä palettia käyttää helpommin vähän pienemmillä siveltimillä. Paletin mukana tuleva sivellin on ihan hyvä poskiluiden alapuolen varjostuksiin, mutta muuten itse en kokenut mukana tulevaa sivellintä käteväksi – kuten en oikeastaan juuri koskaan minkään merkin tuotteen mukana tulevien siveltimien.

Vaikka Elizabeth Arden FourEver Bronze -paletti oli kesän 2016 Elizabeth Arden Tropical Escape Color Collection -kokoelman tuote, se jäi vakiovalikoimaan. Hinnaltaan paletti on 46,00 € ja sitä myydään Stockmannilla.

Mukavaa keskiviikkoa ja hehkuvia kasvoja syyskuun päiviin!

Tuote saatu.