Huulimeikit

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil

28.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil on jo hetken ehtinyt olla markkinoilla, mutta veikkaan, että ei tämä silti ole kaikille ihan vanha juttu. Minulle taannoin tarjottiin testiin Elizabeth Ardenin tuotteita, joista haluan nyt esitellä tämän persoonallisella muotoilulla olevan huulimeikkituotteen.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil näyttää hyvin hauskalta. Ensinäkemällä ei arvaisi kyseessä olevan huulimeikkituote. Tyylikäs pakkaus pitää sisällään tuotteen, joka kosteuttaa huulia, antaa kevyesti kiiltoa ja mukavasti sävyä. Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil sisältää neljää öljyä, joista valmistaja kertoo seuraavasti.

Tärkeimmät ainesosat:
Kookosöljy: Sisältää runsaasti lauriinihappoa, joka rauhoittaa huulia kosketustilanteissa ja auttaa pitämän ne kosteutettuina ja pehmeinä.
Avokadoöljy: Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka kosteuttaa ja hoitaa sekä antaa antioksidanttisuojan.
Tsubaki-öljy: Tukee ihon luontaista kollageeninmuodostusta ja saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä sekä parantaa huulteen rakennetta.
Valkohilppaöljy: Tasapainottaa huulten luonnollisia öljyjä ja saa huulet näyttämään täyteläisiltä ja kosteutetuilta.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil

Tämä hajuvesipulloa muistuttavaan pakkaukseen pakattu huuliöljy ei välttämättä ole käytännöllisin pakkausvaihtoehto. En voi sanoa tätä hurjan käytännölliseksi, sillä esimerkiksi korkki ei ole kieritettävä. On kuitenkin selvää, ettei pakkausdesignia suunnitellessa ole ollut ajatuksena käytännöllisyys. On haettu uutta ja modernimpaa tapaa, joka viestii selektiivisen merkin ylellisiä piirteitä.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil

Tuotetta puristetaan ulos tästä erikoisesti muotoilusta pakkauksesta. Reunat ovat kovaa muovia, keskusta pehmeää, kumimaista materiaalia. Pakkauksessa ei ole applikaattoria, eikä suurta levityspintaa. Vaikka levityspinta on pieni, sillä saa tuotteen levitettyä huulille. Varmaan pienihuulisille näppärämpi, kuin täyteläisemmät huulet omaaville.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil

Huulilla Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil on miellyttävä. Hyvin täyteläinen, pehmeä ja kosteuttava. Vaikka tuotetta kutsutaan huuliöljyksi, minusta se johtaa vähän harhaan. Itse miellän huuliöljyt vähän toisenlaiseksi. Nimitystä varmasti käytetään tuotteen sisältämien öljyjen vuoksi, ei niinkään koostumuksen. Huuliöljyt ovat yleensä superliukkaita, ohuita ja todella kiiltäviä. Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil antaa kevyemmän kiillon, mutta paljon sävyä. On vaikeaa kategorioida tätä tuotetta oikein mihinkään ryhmään. Minusta tämä ei ole perinteinen huuliöljy, mutta ei tämä pelkkä huulikiiltokaan ole, koska koostumus on täyteläinen kuin huulipunassa. Ehkä luokittelisin Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil -huuliöljyn olevan vähän kaikkien noiden tuoteryhmien sekoitus.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil Pampering Pink 01

Esittelemäni sävy on 01 Pampering Pink. Tämähän ei ole minulle tyypillinen sävy. Kun sain valita testituotteeni sävyä, minua kuumotteli Heavenly Rose, joka todella olisi minun tyylinen sävy. Päädyin kuitenkin vähän poikkeavampaan, koska esittelen aika paljon voimakkaita sävyjä. Teissä lukijoissa on paljon keveiden sävyjen ystäviä, joten on varmaan välillä tylsää, kun monesti esittelemäni huulimeikit ovat voimakkaita sävyiltään. Vaikka sävy ei olekaan tyypillinen minulle, olen tätä käyttänyt aika paljonkin arkimeikeissäni. On hauskaa vaihtelua.

Näitä Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil -huuliöljyjä löytyy 6 eri sävyä. Sävyvaihtoehdot taitavat näkyä pahvipakkauksen kyljessä. Vaihtoehdoista löytyy lämpimiä ja viileitä, kirkasta ja neutraalia sekä vaaleaa ja tummempaa. Aika kattava sävyvalikoima vain 6 sävyn valikoimassa.

Käytin tätä Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil -huuliöljyä tässä Naked Heat -meikissä. Päädyin käyttämään tätä Pampering Pink -sävyä sen ihanan alastoman tunnelman vuoksi. Omat huuleni vaalenivat hieman, mutta silti huulimeikki näyttää alastomalta, joka oli juttuni tässä meikissä. Pampering Pink saa huulet näyttämään meikkaamattomilta, mutta kuitenkin täyteläistää niitä hieman ja antaa keveän kiillon.

Kestoltaan Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil on aika hyvä. Täyteläinen koostumus säilyy huulilla pitkään, mutta mikä parasta, tämä ei ole tahmeaa! Todella hyvä koostumus. Tuoksultaan Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil on hieman makeahko, mutta tuoksu haihtuu huulilta joidenkin minuuttien aikana.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil

Näitä Elizabeth Ardenin hauskoja huuliöljyjä myydään Stockmann-tavarataloissa. Saamani tiedotteen mukaan näitä pitäisi olla myös verkkokaupassa, mutta en löytänyt näitä sieltä. Verkkokaupassa on harmillisen suppea valikoima Elizabeth Ardenin tuotteita. Hinnaltaan Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil on 26,00 € / 7 ml.

Tuote on tosiaan minua miellyttävä. Pakkaus on hieno! Todella hieno! Kuten sanoin, ei käytännöllinen, mutta hieno.

Mitkäs ovat teidän mietteet Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil -huuliöljyn pakkauksesta?

Tuote saatu.

Lue myös

Suosittelemme