Meikit

Essence Bootiful Nights – halloween-huulet

10.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Halloween lähestyy. On aika esitellä lehdistönäytteenä saadut huulipunat. Essence Bootiful Nights -kausikokoelma sisältää kolme veikeää huulipunaa.

Essence Bootiful Nights

Näistä yhden sävyn olettekin jo nähneet siinä postauksessa, jossa minulla oli mustat huulet. Vaikka ensi oletuksena koin nämä huulipunat vain halloween-ajan hassutteluna, on näissä silti potentiaalia muulloinkin käytettäväksi.

Huulipuna levitetään aika perinteisen applikaattorin avulla. Applikaattori on yllättävän tarkka ja mahdollistaa tarkan rajaamisen, vaikka huulilla ei olisi rajauksia.

Koostumus on yhtä notkeaa kuin monen huulikiillon. Aluksi huulipuna on kiiltävä ja kostea, mutta kuivuu nopeasti mattaiseksi ja jämähtää huulille.

Essence Bootiful Nights Liquid Matt Lipstick on kestävä! Kestää kosketusta, pusuja, kosteutta jne. Koska nestemäinen mattapuna kuivuu huulille, en suosittele jatkuvaa huulien yhteen hieromista. Se saa tällaiset punat herkästi murustumaan huulilla. Ilmeisesti mukana irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa.

Poistaminen on kuitenkin kaikesta kestävyydestään huolimatta helppoa. Hyvällä misellivedelläkin saa Bootiful Nights -huulipunat irtoamaan. Toki öljyinen puhdistaja on nopeampi puhdistaja, mutta misellivedelläkin irtoaa.

01 No More Bat Days

Syvä musta, joka asettuu äärimmäisen kauniisti huulille. Pigmenttinen ja helppo käyttää. Mustat huulipunat eivät tunnetusti ole niitä kaikista helpoimpia sävyjä huulipunissa. Tämä toimii! Ei karkaa huulien ulkopuolelle, kunhan muistaa kohtuuden kerrostamisessa.

02 Where Did I Park My Broom?

Essence Bootiful Nights

Tätä sävyä puhutaan violetiksi, vaikka itse en kerta kaikkiaan näe tätä sävyä violettina. Minusta selkeä sininen. Sävy on pigmenttinen, mutta vaatii jonkun verran kerrostamista parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Asettuu tasaisesti ja kauniisti huulille.

03 You Make My Heart Go Boo

Tätä sävyä sitten taas puhutaan verenpunaiseksi. Mitäs kun minä näen tämän violettina tai hyvin syvänä viininpunaisena? Olen varmaan tulossa värisokeaksi! Tämä sävy oli minusta hankala. You Make My Heart Go Boo tarttui epätasaisesti. Yllätyin, sillä olisin voinut luulla, että musta tai sininen olisivat olleet hankalimmat.

Essence Bootiful Nights

Näissä huulipunissa on todella hyvä kestävyys. Oikein kuiville tai herkästi kuivuville huulille eivät ehkä paras vaihtoehto, mutta normaaleille huulille toimii! Ei karkaa huulten reunojen ulkopuolelle, vaan pysyy paikoillaan. Minulla ei ole kuvissa huulten rajauksia, eli olen tehnyt samalla punalla rajauksenkin huuliin. Violettinen sävy oli hieman haastava, mutta sininen ja musta toimivat mahtavasti!

Essence Bootiful Nights Liquid Matt Lipstick -huulipunat ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Suosittelen lämpimästi ainakin mustaa sävyä. Yksi parhaimpia mustia huulipunia, mitä olen testannut. Bootiful Nights -kokoelman löydät ainakin Pretty.fistä, mutta se saattaa olla jo myynnissä Tokmanneilla ja mahdollisesti Citymarketeissakin. Hintaa näillä nestemäisillä mattapunilla on 3,09 € / 4 ml.

Se mikä minut yllätti, niin mustat huulet olivat minulla kaikista istuvimmat – tai ainakin minun silmääni ne miellyttivät eniten. Hieman yllättävä huomio. Etukäteen luulin kikattelevani mustissa ja sinissä huulissa ja ihailevani violettista (sitä ”verenpunaista”) sävyä. Toisin kävi. Se violettinen miellytti minua vähiten. Saa nyt nähdä saavunko joku päivä kouluun mustissa tai sinisissä huulissa. Ehkä sitten halloween-viikolla. 😉

Iskeekö Essence Bootiful Nights Liquid Matt Lipstick -huulipunat?

Tuotteet saatu PR-toimistolta.

Kommentit (10)

Peukku sille! On hyvä, jos vaan huulet kestää tiukasti kiinnittyviä mattapunia. 🙂

Tuo musta pitänee käydä ostamassa.

Peukku sille! On hyvä, jos vaan huulet kestää tiukasti kiinnittyviä mattapunia. 🙂

Itsekin kävin näitä huulipunia ostamassa ja kynsilakat myös heti kun telineet Citymarketista bongasin. Tämä kokoelma ei kuulemma muuten mene ollenkaan Tokmanneille maahantuojan mukaan, eli sieltä ei kannata tätä hakea. 🙂 Itse tykkään tosi paljon juuri näistä kausikokoelmista, niissä on ajankohtaisia tuotteita ja monesti kaikkea kivaa vähän erikoisempaa. 🙂

Ahaa, tuota en tienytkään. Tässä Essencessä on bloggaajan kannalta se vähän ärsyttävää, että en aina tiedä onko tuotteet joka paikassa vai eivät. Kausituotteilla on hyvin lyhyt myyntiaika, mutta sitten niitä saattaa löytyä edelleen joistakin paikoista jne.

Mutta kivaa Essencessä on juuri tuo mitä sanoit. Kaikkea kivaa ja vähän erikoisempaa. 🙂

En ole vielä uskaltanut kokeilla Essencen nestemäisiä huulipunia, vaikka monia muita tuotteita onkin tullut testattua. Ehkä pitäisi kokeilla! Tuo musta on noista ehkä lempparini!

Essencellä on hyvin erilaisia nestemäisiä huulipunia. Jotkut hyvin keveitä, jotkut todella tiukkoja pysymään huulilla. 🙂

Kyllä tuo viimeinen näyttää juuri violetilta kuten sanoit itsekin.
Hyvältä näyttävät kaikki huulissasi!

No eikös olekin! En siitä oikein verenpunaista saa millään. 😀

Hei !
Hyvältä näyttää 🙂
Kerrotko vielä mitä/kenen valmistamaa sinistä kynsilakkaa sinulla on tuossa kuvassa 02 Where Did I Park My Broom?
Sen sävy iski meikäläisen värimaailmaan täydellisesti.
Iloa Syksyysi.
-Nita-

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *