Glitz & Glam

Essencen edulliset the Metals -luomivärit

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Keväiset sävyt ja helmeilevä hohtavuus alkaa olla ajankohtaista enteilevän kevään vuoksi.

Tammikuussa inspiroiduin keväästä. Esittelin keväisiä elementtejä sisältää meikkiä.

Keväällä hempeys ja helmeilevän kepeä hohtavuus kera raikkaiden sävyjen on ehdottomasti lupaus keväästä.

Edullisella Essencellä on the Metals -luomivärejä. Vaikka nimi viittaa metallisuuteen, niin näissä on mielestäni enemmän hohtavaa ja helmeilevää kimallusta, kuin oikein teräksisen kovaa metallisuutta. Olen aikaisemmin esitellyt Essencen mattaisia the Velvets -luomivärejä. Esittelyni niistä löydät täältä.

Luomivärit ovat yksittäin pakattuja ”sinkkunappeja”. Pakkauksen kestävyys ei varmasti ole sitä luokkaa, että kannet kestäisivät vuosia meikkipussissa pyörimistä. Pakkauksien kestävyydestä kun yleensä saa maksaa sitten ekstraa. Sen kuitenkin sanon, että tässä hintaluokassa pakkaus ja sen saranat ovat yllättävän vankat. Voisi odottaa hemppoisempaakin muovia.

Essencen the Metals -luomivärikokoelmaan kuuluu useampi eri sävy. Koostumus on kaikissa samanlainen. The Metals -luomivärit ovat ns. baked -luomivärejä.

Luomivärit ovat pigmenttisiä silmämeikinpohjustajan päälle käytettynä. Myös kostealla siveltimellä näillä saa todella intensiivistä jälkeä. En kuitenkaan voi sanoa, että nämä luomivärit olisivat huippupigmenttisiä, sillä kuten aina, baked-koostumus on sen verran kuiva, ettei se tartu kovin kuivalle iholle. Se ei myöskään toimi niillä kaikista pehmeimmillä siveltimillä, vaan vaati napakkaa ja tiivisharjaista sivellintä silloin kun halutaan intensiivistä lopputulosta.

Tässä aikaisemmin esittelemässäni meikissä olen käyttänyt silmän sisänurkassa kullanhohteista vaaleanpunaista nimeltään 06 Rose Razzle-Dazzle. Keskellä liikkuvaa luomea olen käyttänyt sävyä 09 Patina Glow. Ulkonurkassa 04 Deep Sea Shimmer. Kulmaluulla valkoinen 07 Vanilla Brilliance. Alaluomen sävyä en valitettavasti enää muistakaan, mutta joltain harmahtavalta se näyttää. Luomivakoa olen varjostanut pehmeällä mattasävyllä Almond Truffle (Too Faced Chocolate Bon Bons -paletti).

Essencen the Metals -luomiväreillä saadaan tällaista kepeää ja raikasta, mutta niistä on tarvittaessa intensiivisempääkin silmämeikkiin. Koen nämä luomivärit kuitenkin parhaimmaksi silloin kun halutaan nopeasti keväisen raikasta lopputulosta. Helppojen tuotteiden ja ratkaisujen rakastajalle. Sipaisu keväistä kepeyttä luomille ja menoksi.

En välttämättä näkisi the Metals -luomivärejä varttuneemman käyttäjän silmäluomille optimaalisimmaksi. Essence on kuitenkin ns. nuorisomerkki. Koostumus voi olla vähän liian kuivakka tarttumaan, ellei pohjustaja ole riittävän kostea tai luomiväriä levitetä kostealla siveltimellä. Näkisin the Metals -luomivärit nuorista naisenaluista sinne 30-40 ikävuoteen (noin suunnilleen).

Hinnalla näitä luomivärejä ei ole pilattu. Essencen the Metals -luomivärit maksavat 3,09 € / 4g. Essencen tuotteita myydään aika laajasti. En kaikkia myyntipaikkoja tiedä, mutta ainakin Tokmannit myyvät. Jos verkkokauppaa kaipaat Essencelle, niin Pretty.fi jälleenmyy Essenceä.

Essence on ehdottomasti parhaimmillaan maskaroissa ja huulimeikeissä, mutta ovat luomiväritkin ihan ok. Eivät ehkä merkin se ”highlight”, mutta hintaansa nähden ihan ok. Mikä on teidän kokemuksenne asiasta? Haluaako joku kumota käsitykseni ja heittää jonkun huippulaatuisen luomivärin merkiltä? Ilolla kuulisin.

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Luomivärit saatuja.

Lue myös

X