Glitz & Glam

Estée Lauderin cushion-meikkivoide testissä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään esittelen meikkivoiteen pitkästä aikaa! Kun kesällä sain shoppailla Bangerheadilla heidän piikkiin, halusin kokeilla Estée Lauderin cushion-meikkivoidetta.

Estée Lauderin legendaarinen Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide on paras meikkivoide ikinä! Täältä löydät ylistykseni tälle kaikista kestävimmälle ja peittävimmälle meikkivoiteelle. Koska pidän äärimmäisen paljon Estée Lauderin perinteisestä Double Wear -meikkivoiteesta, halusin kokeilla kesällä kevyempää koostumus. Ei Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide mikään raskas naamio ole, mutta kesähelteellä se oli vähän liian peittävä. Halusin keveämmän, koska ihoni oli kesällä niin upeassa kunnossa.

Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact* -meikkivoide houkutteli kesämeikkivoiteeksi, koska rakastan perinteistä Double Wear -meikkivoidetta, cushion-meikkivoiteessa on keveämpi koostumus ja läpikuultavuutta sekä aurinkosuojakerroin 50! Viime kesä oli niin aurinkoinen ja kuuma. Hyvä suojakerroin oli tarpeen. Lisäksi cushion-meikkivoiteissa on se etu, että niitä voi lisäillä päivän aikana, jos meikkivoide kuluu.

Valitsin sävykseni 2N1 Desert Beigen. Ajattelin, että se olisi riittävän tumma minulle kesämeikkivoiteeksi. Normaalisti 1N2 Ecru tai 2C1 Pure Beige ovat minun sävyjäni. Miksaan 2C1:n sekaan minulle liian vaaleaa ja aivan liian keltaista 1N1 -sävyä, niin saan täydellisen mätsäämisen.

Kun heinäkuussa sain tämän meikkivoiteen ja sitä testasin, totesin sen vähän liian vaaleaksi. Olin viime kesänä jo ennen Turkin matkaa päivettyneempi kuin vuosiin. Se aiheutti minulle vähän hankaluuksia. En osannut silloin tilata oikeaa sävyä itselleni, kun en käsittänyt miten tumma olin todellisuudessa. Kaikki meikkivoiteet, joita sain valita testiini blogin kautta, osoittautuivat liian vaaleiksi. Syynä ihan vaan se, että en osannut valita riittävän tummaa, koska en yleensä koskaan ole niin ”tumma” kuin viime kesänä olin.

Onhan cushion eli tyynymeikkivoide tuttu ennestään? Jos ei niin lyhyesti, cushion-meikkivoide on rasiaan pakattu meikkivoide, joka on imeytetty sieneen. Tämäkin idea on peräisin Aasiasta. Länsimaissa ensimmäisen cushion-meikkivoiteen lanseerasi Lancôme. Tykkään ihan älyttömästi tuosta Lancômen cushionista, mutta olen toivonut peittävämpää versiota. Täältä pääset lukemaan vanhan postaukseni Lancômen cushionista.

Meikkivoide levitetään erityisen vipan avulla, jota ensin painetaan tyynyyn ja sitten taputtelemalla tai sivelemällä vipan avulla kasvoille. Peittävämmän tuloksen saa taputtelemalla, kuultavamman sivelemällä.

Vippaa ei tarvitse puhdistaa joka käytön jälkeen. Mutta itse tykkään sen silloin tällöin puhdistaa. Cushion-meikkivoiteiden vippa ei ole mikään helpoin puhdistaa. Lue täältä vinkkini vipan täydelliseen puhdistukseen.

Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact on läpikuultavampi kuin Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide. Se on myös kosteuttavampi. Jättää kauniin heleän pinnan kasvoille.

Yritin kesällä käyttää tätä Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact -meikkivoidetta, koska siinä on SPF 50 ja sitä toivomaani läpikuultavuutta. Sävy oli tosiaan vähän liian vaalea silloin kesällä. Noh, meikkaaja-maskeeraaja saa liian vaaleankin toimimaan, kun aurinkopuuterilla sitten varjostaa sopivasti, niin vaaleus ei haitannut. En vaan oikein ihastunut kesällä tähän. Koska tämä Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact on kosteuttava, se ei oikein pitänyt kiiltoa kurissa. Iho kiilteli ja näytti rasvaiselta. Ei sovi minulle, ajattelin. Pysyi kyllä paikoillaan melko hyvin, mutta kiiltoa se ei pitänyt kurissa ollenkaan. Iho tuntui hieman rasvaiselta, vaikka tosiaan meikkipohja pysyi paikoillaan.

Otin nyt syksyllä Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact -meikkivoiteen uudelleen kokeiluuni. Se onkin mahtava! Nyt mätsää sävy 2N1, koska päivettyminen on lähtenyt vaalenemaan. Lisäksi iho on muuttunut syksyn myötä. Nyt cushion-meikkivoide pysyy mattaisempana. Ei kuitenkaan yhtä tiukka kuin Estée Lauderin perinteinen Double Wear -meikkivoide. Cushion on kuultava, se on kosteuttava ja kasvoilla on heleyttä. Huomasin, että iltamyöhällä oli muutama viiva syntynyt otsalleni. Estée Lauderin perinteinen Double Wear on ainut meikkivoide, joka pysyy minulla muuttumattomana, eikä kerry ollenkaan otsan uurteisiin. Tämä cushion oli vähän kertynyt iltamyöhään mennessä, mutta hyvin vähän. Monet muut meikkivoiteet kertyvät otsan uurteisiin iltamyöhään mennessä paljon selvemmin.

Teen loppuun vielä pienen yhteenvedon Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact -meikkivoiteesta.

  • Läpikuultavampi kuin Double Wear Stay-in-Place.
  • Ei aivan yhtä hyvä pysyvyys kuin Double Wear Stay-in-Placella.
  • Kosteuttavampi kuin Double Wear Stay-in-Place.
  • Parempi peittävyys kuin Lancômen cushion-meikkivoiteella.
  • Aurinkosuojakerroin 50!!!
  • Lisäksi, nestemäinen meikkivoide kulkee laukussa mukana ja sitä voi lisätä päivän aikana, jos tarvitsee.
  • Nopea käyttää ja levittää. Hyvä arkituote!
  • Ei oikein toimi rasvoittuvalle iholle, vaikka lupaa talin tuotannon minimointia.

Jos tarvitset cushion-meikkivoiteen, joka peittää vähän enemmän ja kosteuttaa, niin suosittelen Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact -meikkivoidetta. Bangerheadissa cushion-meikkivoide on tällä hetkellä 30,80 € / 12 g (norm. 38,50 €). Tässä linkki tuotteeseen*.

Miltä kaikilta merkeiltä olet kokeillut cushion-meikkivoidetta? Vai oletko kokeillut?

Minulla on ollut monta Lancômen cushionia. Yhden IsaDoran cushionin olen testannut ja nyt tätä Estée Lauderia. Muita en muista testanneeni.

Lue myös

X