Meikit

Estée Lauderin cushion-meikkivoide testissä

8.11.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään esittelen meikkivoiteen pitkästä aikaa! Kun kesällä sain shoppailla Bangerheadilla heidän piikkiin, halusin kokeilla Estée Lauderin cushion-meikkivoidetta.

Estée Lauderin legendaarinen Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide on paras meikkivoide ikinä! Täältä löydät ylistykseni tälle kaikista kestävimmälle ja peittävimmälle meikkivoiteelle. Koska pidän äärimmäisen paljon Estée Lauderin perinteisestä Double Wear -meikkivoiteesta, halusin kokeilla kesällä kevyempää koostumus. Ei Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide mikään raskas naamio ole, mutta kesähelteellä se oli vähän liian peittävä. Halusin keveämmän, koska ihoni oli kesällä niin upeassa kunnossa.

Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact* -meikkivoide houkutteli kesämeikkivoiteeksi, koska rakastan perinteistä Double Wear -meikkivoidetta, cushion-meikkivoiteessa on keveämpi koostumus ja läpikuultavuutta sekä aurinkosuojakerroin 50! Viime kesä oli niin aurinkoinen ja kuuma. Hyvä suojakerroin oli tarpeen. Lisäksi cushion-meikkivoiteissa on se etu, että niitä voi lisäillä päivän aikana, jos meikkivoide kuluu.

Valitsin sävykseni 2N1 Desert Beigen. Ajattelin, että se olisi riittävän tumma minulle kesämeikkivoiteeksi. Normaalisti 1N2 Ecru tai 2C1 Pure Beige ovat minun sävyjäni. Miksaan 2C1:n sekaan minulle liian vaaleaa ja aivan liian keltaista 1N1 -sävyä, niin saan täydellisen mätsäämisen.

Kun heinäkuussa sain tämän meikkivoiteen ja sitä testasin, totesin sen vähän liian vaaleaksi. Olin viime kesänä jo ennen Turkin matkaa päivettyneempi kuin vuosiin. Se aiheutti minulle vähän hankaluuksia. En osannut silloin tilata oikeaa sävyä itselleni, kun en käsittänyt miten tumma olin todellisuudessa. Kaikki meikkivoiteet, joita sain valita testiini blogin kautta, osoittautuivat liian vaaleiksi. Syynä ihan vaan se, että en osannut valita riittävän tummaa, koska en yleensä koskaan ole niin ”tumma” kuin viime kesänä olin.

Onhan cushion eli tyynymeikkivoide tuttu ennestään? Jos ei niin lyhyesti, cushion-meikkivoide on rasiaan pakattu meikkivoide, joka on imeytetty sieneen. Tämäkin idea on peräisin Aasiasta. Länsimaissa ensimmäisen cushion-meikkivoiteen lanseerasi Lancôme. Tykkään ihan älyttömästi tuosta Lancômen cushionista, mutta olen toivonut peittävämpää versiota. Täältä pääset lukemaan vanhan postaukseni Lancômen cushionista.

Meikkivoide levitetään erityisen vipan avulla, jota ensin painetaan tyynyyn ja sitten taputtelemalla tai sivelemällä vipan avulla kasvoille. Peittävämmän tuloksen saa taputtelemalla, kuultavamman sivelemällä.

Vippaa ei tarvitse puhdistaa joka käytön jälkeen. Mutta itse tykkään sen silloin tällöin puhdistaa. Cushion-meikkivoiteiden vippa ei ole mikään helpoin puhdistaa. Lue täältä vinkkini vipan täydelliseen puhdistukseen.

Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact on läpikuultavampi kuin Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide. Se on myös kosteuttavampi. Jättää kauniin heleän pinnan kasvoille.

Yritin kesällä käyttää tätä Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact -meikkivoidetta, koska siinä on SPF 50 ja sitä toivomaani läpikuultavuutta. Sävy oli tosiaan vähän liian vaalea silloin kesällä. Noh, meikkaaja-maskeeraaja saa liian vaaleankin toimimaan, kun aurinkopuuterilla sitten varjostaa sopivasti, niin vaaleus ei haitannut. En vaan oikein ihastunut kesällä tähän. Koska tämä Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact on kosteuttava, se ei oikein pitänyt kiiltoa kurissa. Iho kiilteli ja näytti rasvaiselta. Ei sovi minulle, ajattelin. Pysyi kyllä paikoillaan melko hyvin, mutta kiiltoa se ei pitänyt kurissa ollenkaan. Iho tuntui hieman rasvaiselta, vaikka tosiaan meikkipohja pysyi paikoillaan.

Otin nyt syksyllä Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact -meikkivoiteen uudelleen kokeiluuni. Se onkin mahtava! Nyt mätsää sävy 2N1, koska päivettyminen on lähtenyt vaalenemaan. Lisäksi iho on muuttunut syksyn myötä. Nyt cushion-meikkivoide pysyy mattaisempana. Ei kuitenkaan yhtä tiukka kuin Estée Lauderin perinteinen Double Wear -meikkivoide. Cushion on kuultava, se on kosteuttava ja kasvoilla on heleyttä. Huomasin, että iltamyöhällä oli muutama viiva syntynyt otsalleni. Estée Lauderin perinteinen Double Wear on ainut meikkivoide, joka pysyy minulla muuttumattomana, eikä kerry ollenkaan otsan uurteisiin. Tämä cushion oli vähän kertynyt iltamyöhään mennessä, mutta hyvin vähän. Monet muut meikkivoiteet kertyvät otsan uurteisiin iltamyöhään mennessä paljon selvemmin.

Teen loppuun vielä pienen yhteenvedon Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Liquid Compact -meikkivoiteesta.

  • Läpikuultavampi kuin Double Wear Stay-in-Place.
  • Ei aivan yhtä hyvä pysyvyys kuin Double Wear Stay-in-Placella.
  • Kosteuttavampi kuin Double Wear Stay-in-Place.
  • Parempi peittävyys kuin Lancômen cushion-meikkivoiteella.
  • Aurinkosuojakerroin 50!!!
  • Lisäksi, nestemäinen meikkivoide kulkee laukussa mukana ja sitä voi lisätä päivän aikana, jos tarvitsee.
  • Nopea käyttää ja levittää. Hyvä arkituote!
  • Ei oikein toimi rasvoittuvalle iholle, vaikka lupaa talin tuotannon minimointia.

Jos tarvitset cushion-meikkivoiteen, joka peittää vähän enemmän ja kosteuttaa, niin suosittelen Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact -meikkivoidetta. Bangerheadissa cushion-meikkivoide on tällä hetkellä 30,80 € / 12 g (norm. 38,50 €). Tässä linkki tuotteeseen*.

Miltä kaikilta merkeiltä olet kokeillut cushion-meikkivoidetta? Vai oletko kokeillut?

Minulla on ollut monta Lancômen cushionia. Yhden IsaDoran cushionin olen testannut ja nyt tätä Estée Lauderia. Muita en muista testanneeni.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (8)

No enpä tiennyt! Kiitos linkistä!

Mun makuun useat Estée Lauderin meikkivoiteet on liian paksuja, mutta Cushionia rakastan, kesällä se oli omaan makuuni sekin liian paksu. Mutta nyt syksyllä käytössä oikeastaan päivittäin, korjailen sillä usein myös meikkiä päivän aikana, jos olen esim. BB-pohjalla liikenteessä, toimii myös siinä hyvin. 🙂

Viime kesä oli kyllä sellainen kesä, että melkein kaikki tuntui liian paksulta. 😀 Itse tykkäsin eniten L’Oréal Parisin Glam Beigestä. Siellä Turkissa en olisi sitäkään voinut käyttää. Siellä ihan paras oli se Elizabeth Ardenin Dare to Bare Bronzing Gel Pearls. En edes puuteroinut. Vain se geeli.

Mulla on käytössö double wear, mutta silloin kun kaipaan kevyempää ja nopeasti levitettävää niin käytän Whamisan bb voidetta, se on ihan loistava, on tuon cushionin tyyppinen pakkaus, mutta paljon fiksumpi ja hygieenisempi, eli sieltä tulee voidetta pienistä reijistä vippaan, kun sitä painaa. Pinta on heleä ja kostea, ihan erilainen kuin muissa, Korea tyyliin. Kannattaa tutustua, jos mahdollisuus. Ainoa huono on se että on vain muutama väri ja ne ovat aika vaaleita, mulle kyllä ihan täydellinen neutraali syksyyn ja talveen, mutta kesälle liian vaalea, vaikka olisi just hyvä kun on myös korkea suojakerroin. On myös luonnonkosmetiikkaa koko sarja.

Tiesitkö muuten, että Estée Lauderilta löytyy Double Wear -meikkivoide, joka on pakattu samalla tavalla kuin tuo mainitsemasi meikkivoide? Tässä postaukseni siitä parin vuoden takaa:
https://anna.fi/glitz8glam/yleinen/ei-cushion-vaan-mika/

Tuo pakkaustapa on oikeasti nerokas. Oikeastaan järkevämpi kuin cushion. 🙂

No enpä tiennyt! Kiitos linkistä!

Lancomen cushoin on käytetty, jemaan rasiaa, jos soskus hankin täytön… MISSHA:n cushion oli ok. Mahtava suojakerroin siinä! 50+ PA+++ Stocmannin poistokorista löysin kesällä YSL:n Le Cushion Encre De Peau-cushionin täyttöpakkauksen. Rasiaa en omista, eikä se sopinut Lancomen rasiaan, mutta hyvinhän tuota voi käyttää ilman kuorakin! Täyttöpakkauksesa on vippa ja rasian saa tiiviisti kiinni. Paras näistä kolmesta.
Estée Lauder Double Wear Makeup To Go Liquid-meikkivoide( https://www.sokos.fi/fi/sokos/estee-lauder-double-wear-makeup-to-go-liquid-compact-meikkivoide-12-ml)
Tämä oli hyvä, vaikka ei ihan cushion tyylinen ole.

Tuosta Misshaa minun on pitänyt kokeilla.

Reilu pari vuotta sitten esittelin tuon Estée Lauderin meikkivoiteen. Tykkäsin siitäkin.
https://anna.fi/glitz8glam/yleinen/ei-cushion-vaan-mika/

Saattaa olla, että meikkivoiteen jämät on edelleen tallessa jossain. En meinaan tyhjäksi tuota ole käyttänyt. Olisikohan se vielä käyttökunnossa? Hmmm… Joskus meikkivoiteet säilyy helposti 2-3 vuotta, jos pakkaus on ilmatiivis. Joskus ne säilyvät just sen minkä lupaa.

Kun rasiasta ei enää painamalla noussut meikkivoidetta, niin kangersin sen auki. En enää muista minkäverran meikkivoidetta sisältä vielä löytyi. Kaikki pakkaukset puran, niin etttä saan kaiveltua vihon viimeiserkin tuotteet. Cushion-rasiasta otan sienen ja töpöttelen sillä meikkivoiteet. Lancomen rasian sienestä irtosi viikon meikkivoiteet!
Olisiko tässä aihetta viiteen parhaaseen kikkaan, kuinka tyhjentää meikki-ja voide putkilot ja purnukat viimeisen asti!? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *