Glitz & Glam

Kosteuttava puuteri – hätätilanteen ostos ei ollut hutiostos

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tein tammikuussa hätäostoksen. Kävin Helsingissä VISIA-ihoanalyysissä. Siinähän kannattaa puhdistaa meikki iholta, jotta laite saa kuvattua todellisen tilanteen iholta. Minulle kävi sellainen moka, että unohdin meikkipuuterini ja peitevoiteeni toiseen käsilaukkuun. Tammikuussa siihen aikaan minulla oli poskilla muutama todella punoittava hormonifinni. Oli aika karu olo olla silmät ja kulmat meikattuina, mutta iho täysin ”nakuna”. Päätin pistäytyä City Centerin Kicksiin.

Myyjä tuli tarjoamaan apuaan. Kerroin, että tarvitsen jotain ja äkkiä. Joku hyvä meikkipuuteri, joka on tässä helppo laittaa. Minulle ehdotettiin ensin Lumenen Blur -meikkipuuteria. Koska se on todella tuttu minulle, en halunnut ostaa sitä. Kotona on meikkejä, joten jos ostan hätäpäissäni jonkun, haluan uutta kokeiltavaa.

Tyrmäsin aika monta ehdotusta ja jos olin innoissani jostain, ei ollut minulle sopivaa sävyä. Lopulta myyjä keksi minulle Smashboxin kosteuttavan ja peittoa antavan puuterin. Innostuin välittömästi. Sävy Fair osoittautui minulle juuri sopivaksi. Ostin Smashboxin Halo Hydrating Perfecting Powderin*, jolla sain helpotusta epämukavaan tilanteeseeni. Häiritsi niin paljon se, että silmät ja kulmat oli meikattu, mutta kasvot olivat kirjavat ja poskilla kunnolla helottavat finnit. Ei tämä puuteri täydellisesti niitä voinut peittää, mutta toi minulle hieman tasoitusta ihon sävyyn.

Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder on valoa heijastava, peittävyyttä antava sekä ihoa kosteuttava. Rasiassa ei ole vippaa mukana, joka on tuotteen yksi miinuspuoli. Peilillisessä rasiassa on kuitenkin eräs todella nerokas keksintö.

Rasian reunaa pyöräyttämällä mekanismi annostelee hienojakoista puuteria. Nerokas! Tällainen pitäisi olla kaikissa irtopuutereissa.

Puuterin sopivuus pintakuivalle iholle näkyykin kuivan käteni iholla. Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder muistuttaa enemmän mineraalipuuteria kuin perinteistä setting powderia. Tekee todella nätin ja samettisen pinnan iholle. Ei korosta kuivuutta tai saa ihoa näyttämään vanhemmalta.

Sävyvalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja vaaleasta tummanvaaleaan ja ihan tummille. Kaikista vaaleimmille ei valitettavasti löydy, sillä minun sävyni Fair on valikoiman vaalein vaihtoehto.

Ostin Kicksin kolmiovipan puuterin kanssa, mutta olen tykännyt käyttää sivellintä puuterointiin. Jotenkin saan sillä keveämmän sipaisun.

Tammikuusta lähtien olen sitten käyttänyt tätä puuterointiin. Todella hyvä! Antaa kauniisti valoa ja hehkua iholle. Kuvassa minulla on vasta puuteroitu meikkipohja. Ei mitään kasvosuihkeita päällä. Pelkästään Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder meikkivoiteen ja peitevärin päällä.

Puuteri sulautuu ihoon ajan kanssa. Siitä tulee hieman meikkivoidemaisempi, mutta ei käyttäydy samalla tavalla kuin mineraalipuuteri. En suosittele tätä puuteria rasvoittuvalle iholle, sillä puuteri ei ole mattainen, eikä se kykene imemään rasvaa itseensä. Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder on parhaimmillaan kuivalle iholle, mutta talviaikana hyvä normaalille ja pintakuivalle sekaihollekin. Myös ikääntyneelle iholle voin suositella, jos puuteri on tarpeellinen. Valoa heijastava koostumus häivyttää juonteita ja kosteuttavampi ominaisuus ei aiheuta ihon pinnan kuivumista.

Tämä oli hätäostos, mutta kannattava sellainen. Osoittautui hyväksi puuteriksi omiin tarpeisiin. Smashboxin puuteri antaa vähän lisäpeittävyyttä, sulautuu iholle kauniisti, kosteuttaa ja häivyttää ihon epätasaisuutta. Onni oli onnettomuudessa. Jos olisin muistanut käsilaukkua vaihtaessa ottaa meikkipuuterin mukaan, en olisi tätä älynnyt ostaa.

Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder löytyy Kicksien valikoimasta sekä sen voi tilata tämän linkin kautta verkkokaupasta*. Hinnaltaan puuteri on 39,50 € / 15 g. Ei mikään ihan edullisin, mutta pakkauskoko on 15 g. Se on vähän enemmän kuin tyypillisesti.

Mahtavaa alkanutta viikkoa!

Lue myös

X