Meikit

Honey bunny -meikki blondille

8.5.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Pitkästä, pitkästä aikaa olen ehtinyt studiolleni kuvaamaan.

Olen ollut kohta kaksi kuukautta blondina. Sen saman ajan olen ollut niin puhki ja kiireinen, että en ole ehtinyt nauttimaan meikkaamisesta. On ollut vähän ränsistynyt olo. Halusin tehdä pitkän meikkipostaustauon jälkeen jotain honey bunny -tyyliä. Halusin tehdä itselleni sellaisen ”hottismeikin”.

Tällainen minun hottislookistani sitten tuli. Vielä on vähän hakusessa, että mikä minulle nyt toimii kun olen blondi. Olen tavallaan vieläkin uuden äärellä siinäkin asiassa. Itselleen on sokeampi, kuin toisille tyyliä suunnitellessa. Lisäksi kun viime ajat ovat vähän olleet pelkällä ripsarilinjalla, niin ei ole päässyt kokeilun kautta toteamaan toimivia juttuja. Hiusten värillä on merkitystä – yllättävän paljonkin! Nyt hain tyylini todellaista honey bunny -meininkiä, mutta halusin tehdä sen tyylillä, ilman ylilyöntejä.

Silmämeikkiin käytin pehmeitä persikkaisia sävyjä sekä murrettua ruskeaa. Käytössä tietenkin Too Facedin Sweet Peach -luomiväripaletti. Rajasin silmiin kunnon siivet. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin tekoräpsyttimet, jotka luovat meikkiin kuin meikkiin supernaisellista olemusta.

Kasvoille loin lämpimän pehmeät varjostukset aurinkopuuterilla. Poskille sipaisin hieman rivonnimistä NARSin poskipunaa, eli Deep Throatia.

Huulet olikin sitten hankala juttu. En halunnut mitään liian räikeää, mutta en myöskään ihan vaaleaa. Halusin jotain sellaista sävyä, joka ei ole ollut minulla tyypillinen, mutta olisi kuitenkin raikas, värikäs ja kokonaisuuteen täydellisesti istuva. Löysin saaduista lehdistönäytteistä juuri sen mitä tähän hain. L’Oréal Parisin Infallible Lip Paint / Lacquer, sävy 102 Darling Pink. Hymähdin lukiessani sävyn nimen, sillä se oli täydellinen tähän koko meikin ideaan.

Pakko sanoa, että kyllä piristi nähdä itsensä tällaisena. Oli niin hyvää onnea, että studiollani ikkunasta tulvi kaunista ja pehmeää luonnonvaloa, niin sain kuviini kauniin valotuksen. Kuten olen aikaisemmissa postauksissa avautunut, niin tässä on välillä ollut vaikeuksia nähdä itseään mitenkään hehkeänä. Voin sanoa, että yksi tehokkaimpia keinoja olisi monelle päästä laittautumaan tai mennä laittautettavaksi. Lisäksi siitä hetkestä pitäisi saada muistoksi kuvakin, jotta voisi unohduksissaan katsoa itseään muualtakin kuin peilistä. Minulla oli jostain syystä sellainen fiilis, että en saa itseäni enää kuvauskuosiin. Varmaan siksi en sinne studiolle ole ”ehtinyt”.

Välillä pitää päästä olemaan vähän hottis. Vai mitä? Awink-awink!

Meikkaamisen iloa teillekin honey bunnyt!

Lue myös

Suosittelemme