Huulimeikit

IsaDora Twist-Up Lip Balm – sävyä ja raikkautta huulille

13.7.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Sävyä vai sävytöntä huulille? IsaDora Twist-Up Lip Balm -huulivoiteet sopivat vain sitä jotain pientä lisää huulilleen kaipaavalle.

IsaDoran maahantuoja lähetti kesän kynnyksellä kesän uutuuksia ja kausikokoelmiin nostettuja tuotteita. Yhden kokoelman teille esittelinkin. Nyt esittelen teille sävylliset huulivoiteet, joita olen suosinut tämän kesän aikana.

IsaDora Twist-Up Lip Balm -huulivoiteita löytyy neljä sävyvaihtoehtoa ja yksi täysin sävytön. Kaikista löytyy aurinkosuojakerroin 15. Öljyinä näissä huulivoiteissa on käytetty risiiniöljyn lisäksi auringonkukkaöljyä, viinirypäleensiemenöljyä ja granaattiomenauutetta. Huulivoiteet eivät ole täysin vegaanisia, sillä niissä on käytetty mehiläisvahaa, joka on hyvin tyypillinen ainesosa huulivoiteissa.

IsaDora Twist-Up Lip Balm -huulivoiteet ovat kätevästi pakattuja. Kynämäinen hylsy on kieritettävä, mutta tuote on kaikesta pehmeästä tuntumastaan huolimatta sen verran riittoisaa, että lukuisia kertoja käyttämäni sävy näyttää edelleen kuin iskemättömältä. Puikko ei mene sisälle hylsyyn kokonaan, mutta sitä saa kieritettyä ulos lisää. Alussa sitä jää ulkopuolelle hieman enemmän kuin kuvassa näkyy.

Vasemmalta: 80 Sheer Melon, 81 Sheer Cherry, 82 Sheer Raspberry, 83 Sheer Strawberry

Neljä sävyvaihtoehtoa ovat todella herkkuja ja kesäisiä. Huulivoide tuoksuu raikkaalle ja mehukkaalle, jonka sanotaan olevan vadelman tuoksu.

Nämä eivät ole voimakkaasti sävyä huulille antavia, vaan hyvin luonnollisia. Siksi suosittelen kaikille, jotka huulimeikkejä vähän karttavat, mutta haluaisivat vähän jotain raikkautta huuliinsa.

Huulille IsaDora Twist-Up Lip Balm levittyy helposti. Tuote tarttuu hyvin, mutta puikon koostumus ei ole helposti ”mössööntyvä”, vaan aika kiinteä. Tätä huulivoidetta ei oikein saa paksuna kerroksena huulille.

Sävyt ovat just sellaisia ”my lips but better” -sävyjä. Näyttää kuin mitään ei olisi huulilla, mutta hieman kuitenkin parantavat huulten luonnollista sävyä ja antavat hyvin kevyen kiillon. Minulla kuvassa mehukas punainen 83 Sheer Strawberry.

Huulilla Twist-Up Lip Balmit ovat kevyesti kosteuttavia ja suojaavia. Sopivat hyvin huulimeikiksi niillekin, joilla huulet ovat rohtuneet ja ”repaleiset”. Sävyä on sen verran hienovaraisesti, ettei pigmentit kerry voimakkaasti uurteisiin ja ihonpalasiin, joita rohtuneilla huulilla voi olla.

Minä olen suosinut sävyllisiä ja niistä omat lempparini ovat mansikka ja vadelma, eli 82 Sheer Raspberry ja 83 Sheer Strawberry. Näistä jälkimmäinen antaa tehokkaammin huulilleni sävyä.

Suositushinnaltaan IsaDora Twist-Up Lip Balm on 14,50 € / 3,5 g, mutta mitä googletin hintoja, niin todellisuudessa hinnat ovat matalammat. Hintahaitari on 11,80-13,90 €. Näitä huulivoiteita myydään ainakin Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa, monissa marketeissa ja kosmetiikkamyymälöissä. Verkkokaupoistakin löytyy Twist-Up Lip Balm -huulivoiteita, kuten Sokoksen ja eleven.fi.

Nyt on tosiaan minulla läpikuultavien huulituotteiden kausi meneillään. Minulla taitaa kesäisin usein ollakin. Tykkään enemmän kuultopunista ja sävyllisistä huulivoiteista sekä huuliöljyistä. Toki välillä niitä kunnon peittäviäkin tulee käytettyä, mutta niiden aika alkaa varmaan taas sitten syksymmällä.

Mitä koostumusta tai sävyä suositte kesähuulilla?

Tuotteet saatuja lehdistönäytteitä.

Kommentit (2)

Ne ovat reilusti pigmenttisempiä. 🙂 Näissä on hyvin vähän sävyä. Siksi ovat tosi kivoja lenkkipolulla ja salilla. Itse kun tykkään, että huulillani on jotain sävyä, niin en näytä sitten niin meikatulta.

Olen pitkään käyttänyt Isadoran Twist-Up Gloss Stickejä, jotka ovat myös ihanan kevyitä. Ne tosin taitavat olla jonkin verran pigmenttisempiä kuin nämä huulivoiteet. Nuo gloss stickit ovatkin enemmän kiiltopunia 🙂
Hieman harmissani kieltämättä olin, kun tänä kesänä nämä korvasit gloss stickit eikä uusia kausisävyjä tullutkaan.. No, nyt olen ehkä toipunut tästä järkytyksestä ja päättänyt kokeilla jotain näistä 😀

Ne ovat reilusti pigmenttisempiä. 🙂 Näissä on hyvin vähän sävyä. Siksi ovat tosi kivoja lenkkipolulla ja salilla. Itse kun tykkään, että huulillani on jotain sävyä, niin en näytä sitten niin meikatulta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *