Glitz & Glam

Jeffree Star Family Collection - ystävänpäivän huulipunakavalkadi

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Oikein mahtavaa ystävänpäivää! Tänään on luvassa monta huulipunasävyä.

Viime viikolla vilautin teille PR-lähetyksenä saamani Jeffree Star Cosmeticsin The Star Family Bundle -huulilakkakokoelman. Olin vähän hämmentynyt, että minulle tämä lähetettiin, sillä en oikein näe itseäni Jeffree Starin meikkien kohderyhmänä. Mutta eihän se silti estä mitään. Todella hauskaa oli päästä kokeilemaan Jeffree Starin Velour Liquid Lipstick -huulilakkoja. Niin paljon näistä olen kuullut ja lukenut kehuja. Itse en fanita Jeffreetä, enkä pidä häntä esikuvanani. Henkilöbrändi on vähän liian provosoiva ja ailahteleva, jotta osaisin samaistua ja sillä tavalla ihailisin häntä. Milloin mitäkin draamaa mistäkin ja kenenkäkin kanssa. Ei minun juttuni, sillä omassakin elämässäni on ihan riittävästi jänniä hetkiä. Kuten miten ehtiä tekemään kaikki päivän askareet, ehtiikö raportti ajallaan valmiiksi, onko lapset ruokittu, onko hoitopäivät päiväkotiin ilmoitettu, onko kuitattu esikoisen kokeet jne. jne. jne. Omassakin elämässä riittää draamaa, kun selvittelee sisarusten välisiä yhteenottoja ja yrittää olla kiireessä kivahtamatta miehelle, kun hän ei muistanut ostaa kaupasta jotain. Mutta hienon läpimurron hän on tehnyt ja ovathan ne Jeffree Starin meikkaukset upeita!

The Star Family Bundle -huulilakkakokoelma sisältää kuusi sävyä, joiden nimet ovat saaneet Jeffree Starin perheen mukaan. Ylemmät sävyt ovat itse Jeffree ja hänen kumppaninsa Nathan. Alemmat neljä ovat heidän koiralapsien mukaan nimettyjä.

Minun suosikkejani ovat sävyt Delicious, Wifey sekä Diva. Näette seuraavista kuvista syyn miksi. Näette myös miten paljon huulipunan sävyn valinnalla on merkitystä. Tein simppelin tumman silmämeikin, koska ajattelin sen toimivan tarvittaessa kaikkien sävyjen kanssa.

DIVA

Kaunis fuksia, hotti pinkki suorastaan. Hehkuu upeasti huulilla. Vaikka Diva on mattainen, on siinä keveästi helmiäisyyttä.

Sähäkän Divan voit tilata täältä*

DIAMOND

Huh! Tämä Diamond sai kamerani sekaisin. Valotus vääristyi vaaleasta, sinervästä laventelista. Kuvista tuli todella sinisiä ja kylmiä. Fiksailin kuvankäsittelyllä parhaani mukaan kuvaa mahdollisimman tavalliseksi lämmöltään. Sai rullata lämpöä aika reilusti!

Diamond on outo sävy. Ei istu minulle ollenkaan, mutta siitä huolimatta sävy on kaunis. Ei ollenkaan minun juttuni tämä Diamond.

Jos Diamond sinua ihastuttaa, voit sen tilata täältä*

DELICIOUS

Delicious on hieman luumuun vivahtava, rusehtava sävy. Ihana! Tästä tykkään ja olen niin iloinen, että Delicious istuu minulle hyvin.

Tämän sävyn voit tilata täältä*

BABY DADDY

Outo sävy! Jotenkin sellainen, josta en osaa sanoa, että tykkäänkö vai en? Ei paras vaihtoehto minulle, mutta jotain vetoavaa tässä toffeenruskeassa sävyssä on. Hyvin kylmä nude.

Tämän erikoisen nudesävyn voit tilata täältä*

NATHAN

Nathan onkin sitten selkeästi lämpimämpi ja antaa kasvoille värikkäämmän ilmeen. Ei minun sävyni, mutta hyvä sävy heille, joille oranssipohjaiset sävyt istuvat.

Tämän huulipunan voit tilata täältä*

WIFEY

Aaaah! Tämä! Wifey on klassinen punainen. Kaunis ja minulle aina niin istuva punainen.

Tämän mielettömän upean punaisen huulipunan voit tilata täältä*

Kyllä, ymmärrän miksi Jeffree Star Velour Liquid Lipstickit ovat kehuttuja. Tiesittekö, että en ole rajannut huuliani kuvissa? Ei tarvitse, sillä Velour Liquid Lipstickillä rajaa helposti huuletkin ja saa huulimeikin näyttämään siltä kuin ne olisi rajatut. Huulilakat pysyvät niin tiukasti, että eivät kyllä ihan helpolla lähde karkailemaan. Minulla oli suorastaan ongelmia saada huulipuna pois huulilta, kun olin kuvaamassa näitä. En voinut käyttää öljyjä, joilla puhdistus helpottuu. Käytin misellivettä, jolla sain irti, mutta kyllä sai pyyhkiä moneen kertaan. On tiukkaa tavaraa! Kestävät todella hyvin.

Huomasin, että kannattaa kosteuttaa huulet hyvin ennen Velour Liquid Lipstickin käyttöä. Keveä sipaisu huulivoidetta huulilakan alla ei vähentänyt kestoa. Ilman huulivoidetta Velour Liquid Lipstick saattaa tuntua kuivattavalta, sillä nämä ovat huulten pinnalle kuivuvia mattapunia. Suosittelen myös ohuiden kerroksien taktiikkaa. Pyyhi ylimääräinen puna hylsyn reunaan ennen levittämistä. Kannattaa ottaa hiljakseen lisää punaa applikaattoriin. Työskentely on siten helpompaa ja saat tarkemmat reunat luotua Jeffreen huulilakoilla, jos et käytä rajauskynää.

Tuoksu ei ole mitenkään hyvä. En kuitenkaan haista sitä hajua, kun puna on huulilla, mutta hylsystä haistelemalla haistaa. Nämä eivät ole makeilla hajusteilla kyllästettyjä, vaan tuoksuvat raaka-aineilleen.

Tämä söpösti pakattu huulilakkakokoelma on myynnissä valituissa Sokos-tavataloissa ja Emotioneissa. Tosiaan tämän ystävänpäiväteemaisen huulilakkakokoelman kampanjaaika päättyy tänään. Tämän kuuden huulimeikin kokoelman hinta on 39,90 €. Normaalisti hinta on 50,00 €. Ei muuten ollenkaan pahanhintaisia!

Verkkokaupoista Oletkaunis.fi* jälleenmyy Jeffree Starsin meikkejä ja Velour Liquid Lipstick -huulilakkoja.

Oletko kokeillut Jeffree Starin meikkejä? Mitä olet pitänyt?

Lisäksi toivotan ihanaa ystävänpäivää kaikille!

X