Glitz & Glam

MAC Amplified Fast Play – Lempparihuulipunani juuri nyt!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pakko esitellä huulipuna, josta olen tykännyt ihan älyttömästi. Tämän sävy ja koostumus on taittunut mukavasti niin arki- kuin iltameikkeihini.

MACin huulipunat ovat monien suuria suosikkeja, enkä tosiaan ihmettele. MAC oli vielä silloin minun ammattilaismeikkaamisen aikana vähän vaikeammin saatavilla, kun sitä myytiin vain Stockmanneilla – ja tietysti ulkomailla. Nythän MAC on monen verkkokaupan valikoimassa. Sen osto on helpottunut valtavasti.

Tutustuin kolmeen MACin huulipunien koostumukseen. Ne eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja. MAC on brändi, jolla on valtava määrä koostumuksia tuotteissaan, joten huulipunistakin löytyy. Cremesheen, Lustre ja tässä postauksessa oleva Amplified olivat vielä talvella minulle tuntemattomia. Näistä Cremesheen ja Amplified taitavat olla aika suosittuja – joku tykkää toisesta ja joku toisesta. Minä pidän molemmista, koska molemmat ovat helppoja. Lustre on taas vähän sävyllistä huulivoidetta pigmenttisempi, joten se on enemmän kevyiden huulipunien ystävien mieleen.

Amplified on koostumukseltaan ihanan täyteläinen ja suorastaan voidemainen. Se liukuu huulilla helposti ja väri levittyy hyvin. Koostumus tuntuu kosteuttavalta, mutta en sitä kuitenkaan pigmenttisyytensä vuoksi käyttäisi pahasti rohtuneille huulille. Silloin läpikuultavampi koostumus on mairittelevampi valinta.

Minä olen rakastunut tähän sävyyn, Fast Play. Siinä on kauniin luonnollinen sävy. Hieman rusehtava roosa, jossa on tummuutta, mutta ei liian tumma.

Huulipunassa on keveästi vaniljainen tuoksu. MACin huulimeikeille se tyypillinen makeahko tuoksu, joka ei kuitenkaan minulla ole koskaan maistunut suussa.

Huulilla koostumus tuntuu miellyttävältä. Siitä huolimatta, että Amplified on kevyesti kiiltoa jättävä ja aavistuksen läpikuultava, se kestää yllättävän hyvin yksinäänkin. Yleensä rajaan huuleni, väritän rajauskynällä huulet kokonaisuudessaan ja sen päälle vasta levitän punan siveltimen avulla. Sillä tavoin huulimeikin saa kestämään äärimmäisen hyvin.

Noh, tämän Amplified-koostumuksen omaavan Fast Playn kanssa en ole kertaakaan tehnyt tuota. Ehkä juttu on siinä, että rakastuin tämän vaivattomuuteen. Levitän suoraan puikosta huulille ja that’s it! Tietysti joudun lisäämään huulipunaa päivän tai illan aikana, mutta puna ei kulu kokonaan pois, vaan sitä on aina ollut sävynä huulissa edelleen ennen lisäystä.

Amplified-koostumus on siis pitkäkestoinen, mutta se kyllä jättää jälkensä lasinreunalle, joten kyllä se tosiaan myös kuluu pois. Helpon sävyn vuoksi, mitä Fast Play on, ei huulipunan lisäily ole vaikeaa. Se ei kuitenkaan kulu täysin huulten reuna-alueilta, vaan lähinnä sisäreunoilta, joille helposti lisäilee punaa, vaikka ilman peiliä.

Jos pidät läpikuultavammasta punasta, voit joko käyttää Amplified-koostumuksen huulipunan alle ensin huulivoidetta tai päälle kiiltoa, mutta toinen vaihtoehto on MACin Cremesheen-koostumuksen punat. Ne vaan ovat selkeästi läpikuultavampia, eikä niiden kestävyys yllä Amplifiedin tasolle. Tässä yllä olevassa kuvassa minulla on ollut huulikiiltoa pohjalla, jonka päälle olen levittänyt Fast Playn.

Ihan kesällä en oikein kokenut Fast Playn sävyä kivaksi, sillä kesällä tykkäsin kesäisemmästä sävystä. Mutta heti elokuussa Fast Play vakiintui lähes päivittäiseen käyttöön, enkä sitten ole illanviettoihinkaan osannut muuta valita, kun niin paljon olen tästä pitänyt.

MACin huulipunat ovat ihan kohtuullisia hinnaltaan. Puolet halvempia tai jopa yli puolet halvempia kuin selektiivisten luksusbrändien. MACin punat ovat siinä 20 euron molemmin puolin, vähän jälleenmyyjästä riippuen.

Löydät MAC Amplified huulipunat *Lykon, *Bangerheadin, *Elevenin, *Kicksin, Sokoksen ja Stockmannin valikoimista.

Mikä on sinun lempparikoostumus huulipunissa?

Minulla se vähän vaihtelee, mutta nyt olen ollut mattapunien jälkeen viehättynyt liukkaammista koostumuksista sekä huulikiiltoista. Näiden lisäksi olen nyt ihastunut tähän MACin punaan, koska se ei ole mattapuna, mutta peittävyys on lähes yhtä hyvä, mutta tuntuma huulilla kuin kuultopunassa, kuitenkin täyteläisemmällä koostumuksella.

Lue myös

X