Glitz & Glam

NARSin samettiset nudehuulipunat

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kivaa toukokuun maanantaita. Eilen oli äitienpäivä. Miten se meni? Minulla oli rauhallinen äitienpäivä. Mieheni lähti aamulla aikaisin töihin, mutta jo isoiksi kasvaneet lapseni valmistivat luksusaamiaisen. Oli paistettua pekonia, munia, paahdettua bagelia, kurkkua, paprikaa, mansikoita, pensasmustikoita, vadelmia, suklaamoussekakkua ja kaikkea ihanaa. Sänkyyn sain kahvia ja askarteluja. Tässä todella konkretisoitui, kuinka isoja lapseni alkavat olla.

Tänään postauksen aiheena NARSin huulipunat, jotka ovat todella miellyttäviä mattapunia ja sopivat kuivahuulisillekin.

Tänään esittelen luonnollisesta huulimeikistä pitävälle loistavat NARSin Velvet Lip Glide -huulipunat. Jos tykkää sävyistä, jotka ovat luonnollisia, huulipunan koostumus täyteläinen, mutta kauniin läpikuultava ja tekstuuri hyvin pehmeä ja lopputulos huulilla mattainen, jossa hyvin keveästi kiilto, niin nämä NARSin huulipunat ovat täydellisiä.

Nämä kolme NARSin huulipunaa olivat merkin omassa joulukalenterissa. Muutenhan kalenterista tulleet huulimeikit olivat aika värikkäitä, mutta nämä olivat tällaisia neutraaleja sävyjä, jotka ovat helppoja monille.

Kalenterista saamani sävyt ovat Roseland, Lure ja Vault. Nämä kuuluvat Narsissist Wanted Velvet Lip Glide Set -settiin. Siksi pakkauskoko on vähän pienempi kuin täysikokoisella sävyllä. Näissä on 3,4 ml, kun täysikokoisessa on 5,5 ml.

Vasemmalta: Roseland, Lure ja Vault. Kuten huomaa, ovat sävyt samaan aikaan pigmenttisiä että läpikuultavia.

Huulipuna on pakattu huulikiiltomaisesti hylsyyn, josta ne levitetään applikaattorin avulla. NARSin tyyliin kuuluu kantikkaat ja selkeälinjaiset pakkaukset. Velvet Lip Glide -huulipunissa näkyy brändille tyypillinen muotolinja.

Velvet Lip Glide on pehmeä huulilla. Se levittyy helposti ja tuntuu vähän kuin olisi kevyesti vaahtoista. Huulipunissa on vähän suklainen tuoksu. Velvet Lip Glide on samettinen ja kevyesti kiiltävä, mutta muuten mattainen. Huulipuna on läpikuultava, joka helpottaa luonnollisesta huulimeikistä pitävien kokemusta huulimeikistä. Läpikuultava ei ole niin meikatulta näyttävä, ja siksi luonnollinen.

Roseland

Viileä, roosainen sävy. Minun suosikkini!

Lure

Hieman oranssinen nudesävy. Sopii erityisen hyvin heille, joilla on sinertävät huulet. Oranssinen taittaa sinisyyttä ja saa kasvot hehkumaan.

Vault

Rusehtava nudesävy.

Oma suosikkini on tosiaan ollut roosainen Roseland. Se on ollut talven aikana paljonkin käytössä sekä tässä keväälläkin olen sitä käyttänyt. Lähenevän kesän myötä alan käyttää oranssisempaa Lureakin ja rusehtavaa Vaultia, joka sopii hyvin syksylläkin.

Tykkään Velvet Lip Glide -huulipunien pehmeästä ja huulia kosteuttavasta koostumuksesta. Nämä sopivat heille, jotka tykkäisivät mattamaisemmasta sävystä, mutta inhoavat sitä kuivuvaa koostumusta, joka kuivattaa. Velvet Lip Glide ei ole sellainen. Ihanan kermainen koostumus, joka tuntuu hyvältä huulilla ja kestää keskiverrosti.

Narsissist Wanted Velvet Lip Glide Set on luonnollisia sävyjä sisältävä huulimeikkisetti, joka näyttää olevan jo loppuunmyyty. Kesällä reissuilla saattaa joistain paikoista vielä löytää, mutta alkaa olla hiljakseen myyty. Roseland löytyy vakiovalikoimasta normaalikokoisena. Lure ja Vault olivat Limited Edition -sävyjä.

Löydät Velvet Lip Glide -huulipunat esimerkiksi NARSin omasta verkkokaupasta. Suomessa ei valitettavasti vielä NARSia myydä. Saa nähdä tuleeko koskaan. Olisi kyllä minusta sopiva brändi Sokoksille ja Stockmannille, mutta en tiedä kannattaako NARSin enää tulla näin pienille markkinoille, kun merkkiä haluavat ovat jo tottuneet tilaamaan netistä ja shoppailemaan reissulta Sephoroista.

Minkälainen nudesävy sinua miellyttää? Roosainen, rusehtava vai vähän oranssisempi?

Lue myös

X