Glitz & Glam

Sitruunasorbettinen huulikiilto – koukuttava tuoksu!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein pirteää maanantaita! Jo viime kesänä kerroin, että olen vuosien tauon jälkeen todella innostunut huulikiilloista. Olen onnistunut käyttämään niitä ihan loppuunkin. Sain syksyllä erään PR-lähetyksen mukana The Body Shopin huulikiillon. Minulle The Body Shop edustaa vartalotuotteita, ei niinkään meikkejä. Muistan lapsuudestani, kun Lahdessa asuva tätini toi minulle hedelmänmuotoisia saippuoita. Ne olivat minun aarteitani. Rakastan The Body Shopin suihkugeelejä ja vartalovoita ja käsivoiteita. Meikit ovat minulle vähän vähemmän tuttuja. Kun puhutaan The Body Shopista, minulle ei todellakaan tule ensimmäisenä tai toisenakaan mieleen meikit. Kyllä vaan ajatuksiini tulevat hedelmäiset suihkugeelit ja vartalovoit.

Saamani The Body Shop Shine Lip Liquid* -huulikiilto näytti minusta aluksi oudolle. Sävy 101 Lemon Sherbet on keltaista. Tiesinhän minä, ettei sävy olisi huulilla keltainen. Kuitenkin sitten lopulta päädyin avaamaan huulikiillon. Ai että sitä tuoksua! Ihana tuoksu! Niin koukuttava. Pitkästä aikaa todella koukuttava tuoksu meikkituotteessa. Tuoksussa on karkkia, ripaus sitruunaa ja mehukkuutta. Mikään sitruunanraikas tämä tuoksu ei ole. Lemon Sherbet tuoksuu karkilta.  Harmi vain, että tuoksu ei pitkään leijaile huulilta nenääni, sillä tätä tuoksuttelisi mielellään pidempäänkin.

Applikaattorilla levitettävä huulikiilto on koostumukseltaan miellyttävä. Ei ollenkaan tahmea, vaan ihanan liukas huulilla. Koska Shine Lip Liquid sisältää argan-, jojoba- ja marulaöljyjä, luokittelisin tämän huulikiillon enemmänkin huuliöljyksi. Tuntumakin ja hoitavuus on samanlainen huuliöljyjen kanssa. Niissä vain harvoin on tällaista kaunista, kultaista hohdetta. Öljyistä argan ja marula ovat yhteisökaupan kautta hankittuja.

Huulille tulee sievä kiilto ja hehku. Ei mikään ”kiimaliimakiilto”, vaan aika luonnollinen loppujen lopuksi. Kultaiset hiput eivät tunnu huulilla millään tavalla. Ne ovat niin pieniä. Huulikiilto helpottaa hieman rohtuneiden huulien kirvelyä ja antaa niille hyvän suojan ja kosteuden. Tätä ei markkinoida hoitavana huulikiiltona, mutta minun on pakko sanoa, että oma kokemukseni on hoitavuus. Yleensä tykkään sävyllisistä huulimeikeistä, kun poistun kotoa, mutta kotona ollessa ja lenkille lähtiessä, on tämä ollut todella hyvä tuote huulille näin talviaikana. Käsilaukussa minä tätä säilytän, vaikka kotona pääasiassa käytänkin.

Kestävyys on tällaisella värittömällä huulikiillolla hyvä. Näitä Shine Lip Liquid -huulikiiltoja saa sävyllisenä ja ilman hohteita. Löysin ruotsalaisen blogin, jossa on hyvät swatch-kuvat muutamasta sävystä. Jos ruotsin kieli on hallussa, niin kannattaa lukea myös hänen arvostelunsa. Minä just ja just läpäisin AMK:n ammattiruotsin, joten just ja just ymmärrän, mitä postauksessa sanotaan.

The Body Shop on Cruelty Free ja tuotteen koostumus on täysin vegaaninen. Hinnaltaan The Body Shopin Shine Lip Liquid -huulikiilto* on 8,40 € / 7 ml.

Shine Lip Liquid -huulikiiltoja voit tilata The Body Shopin verkkokaupasta* tai käydä The Body Shopin liikkeessä. Meillä Kouvolassa ei ole enää The Body Shopin liikettä. Se tuli Kouvolaan joskus 2000-luvun alussa. Liike muutti keskustasta Veturin kauppakeskukseen 2o12. Joskus viime vuonna huomasin, että kääks, The Body Shop on lähtenyt Kouvolasta!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

Lue myös

X