Glitz & Glam

Tässä on TikTokin hittihuulipunan Clinique Black Honeyn korvaaja

Clinique Black Honey -sävyinen kuultopuna nousi valtavaan suosioon TikTokissa. Vanha klassikkohuulipuna on nyt loppuunmyyty maailmanlaajuisesti. Suomesta tätä kulttimaineista kuultopunaa ei saa, mutta vinkkaan omasta suosikistani, joka toimii aika kivasti Clinique Almost Lipstick Black Honey -kuultopunan korvaajana.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Clinique Black Honey -sävyinen kuultopuna nousi valtavaan suosioon TikTokissa. Vanha klassikkohuulipuna on nyt loppuunmyyty maailmanlaajuisesti. Suomesta tätä kulttimaineista kuultopunaa ei saa, mutta vinkkaan omasta suosikistani, joka toimii aika kivasti Clinique Almost Lipstick Black Honey -kuultopunan korvaajana.
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuote saatu

 

Clinique Black Honey huulipuna
Kuva: Clinique

Tässä se on, kaikkien huulilta löytyvä kuultopuna, Clinique Almost Lipstick Black Honey. Tämä kulttimaineinen huulituote on ollut useita vuosia markkinoilla, mutta nyt TikTokin kautta se on yllättäen noussut valtavaan suosioon.

Miten niin liikaa? -blogin Elisa kertoi Black Honeyn suosiosta TikTok-käyttäjien keskuudessa. Mari Anniina tiesi kertoa, että sitä ei saa Suomesta, mutta joskus aikoinaan sitä on saanut Kickseistä.

Muokkaus: Nyt Black Honeyta saa Suomestakin! Sitä myyvät ainakin *Bangerhead, *Lyko, *Eleven, *Kicks, *Cocopanda.

Selvitin vähän, miksi Clinique Black Honey on niin valtavan suosittu juuri nyt

Tulin johtopäätökseen, että murrettu sävy ja läpinäkyvä koostumus mahdollistavat Black Honeyn sopivuuden yksilöllisesti jokaiselle — tästä nimenomaisesta sävyn sulautumisesta Black Honey on niin suosittu.

Huulisävyte tuntuu huulivoiteelta, näyttää läpikuultavalta huulipunalta ja antaa kiiltoa kuin huulikiilto. Tosin kiiltävyys ei mielestäni kuvien perusteella yllä huulikiillon tasolle. Voidaan siis todeta, että Black Honey on kuultopuna murretulla sävyllä, jossa on viininpunaista, violettia ja ruskeaa.

Eli oikeasti kyseessä ei ole mitenkään uniikki tuote. Black Honey on päässyt suosion valokeilaan vaikuttajien kautta, mutta mitenkään ainutlaatuinen se ei ole. Jos olisi, niin kyllähän me milleniaalit ja X-sukupolvi olisimme Black Honeyn keksineet ennen Z-sukupolvea.

En ole koskaan omistanut Clinique Almost Lipstick Black Honeyta, mutta uskon vahvasti, että pitäisin kyllä siitä. Rakastan nimenomaan tällaisia helppoja huulituotteita, jotka antavat kunnolla sävyä huulille, tuntuvat huulivoiteelta ja kuluvat huulilta pois kauniin luonnollisesti. Lisäksi tällaisia huulimeikkejä on ihanan vaivaton lisätä huulille vaikka ilman peiliä.

Lue myös: 5 parasta huulia täyteläistävää tuotetta — parhaimmat lip plumperit!

Clinique Black Honey dupe

Clinique Black Honey -huulipunan dupe

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint SPF 15 sävyssä 04 Plum on aika pitkälti hyvin samanlainen kuin tällä hetkellä valtavan suosittu Clinique Almost Lipstick sävyssä Black Honey.

Elizabeth Ardenin syksyinen Plum sisältää ehkä enemmän huulia hoitavia ainesosia ja siinä on aurinkosuojakerroin 15. Sävyllinen huulivoide kuuluu Eight Hour Cream -tuotesarjaan. Tästä syystä huulivoiteessa on hieman Eight Hour Creamille tyypillinen tuoksu.

Lue myös: Mitä? Nännivoidetta huulille? Tällä voiteella saat pehmeät huulet

Nyt kun olen hiljattain tehnyt pientä paluuta myös Instagramiini, ovat seuraajani nähneetkin Elizabeth Ardenin useissa kuvissa huulillani.

Lue myös: Mitä kuuluu kadonneelle bloggaajalle?

Viininpunaiset ja syvät, luumunsävyiset huulet ovat joka syksy trendikkäät. Huomaan itsekin suosivani joka syksy tummia sävyjä huulimeikissäni. Aikaisemmin käytin täysin peittäviä, yhdessä vaiheessa mattaisia huulipunia, nyt tykkään eniten läpikuultavista ja hieman kiiltävistä huulimeikeistä.

Clinique Black Honey dupe

Läpikuultava ja luonnollinen, jokaisen huulille sulautuva sävy

Elizabeth Arden Eight Hour Cream -sarjan sävyllinen huulivoide antaa hyvin sävyä huulille. Kerrostamalla saa näkyvämmän lopputulokset, mutta jos haluaa minimalistisen vivahteen, sekin onnistuu kevyellä sipaisulla.

Täysin samaa ideaa TikTok-vaikuttajat ylistävät Cliniquen Black Honeysta — kerrostamalla intensiivisempi sävy.

Lue myös: 5 parasta vinkkiä huuliryppyihin ilman pistoksia tai kirurgiaa

Pigmenttiseen huulipunaan verrattuna, tällaiset läpikuultavammat huulisävyt kuluvat tasaisemmin eli kauniimmin pois. Jos olet laiska korjaamaan huulimeikkiäsi, suosittelen läpikuultavia koostumuksia. Silloin huulet näyttävät hyvältä, vaikka sävy kuluisikin ostittain tai kokonaan pois.

Käy osallistumassa arvontaan, osallistumisaika 6.1.2022 asti: Voita yli 450 euron arvosta kosmetiikkaa!

Elizabeth Ardenin Plum on kaunis, tummanpuhuva sävyltään. Siksi se on ollut jo elokuusta asti paljon käytössäni. Sitä ennen olin suosinut taustalla näkyvää punaisempaa sävyä, Berry. Se raikastaa mukavasti ilmettä.

Plum on jotenkin ihastuttavan luonnollinen ja tekee ilmeestä aavistuksen dramaattisemman, ehkä jopa hieman melankolisen (hyvällä tavalla) tällaisella vaaleaihoisella. Niin Clinique Black Honey kuin Elizabeth Arden Plum korostavat vaalean ihon vaaleutta.

Lue lisää: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint -huulivoiteesta

Clinique Black Honey dupe

Maailma on täynnä Clinique Black Honey -huulisävytteen korvaajia ja dupeja, mutta Elizabeth Ardenin Plum on yksi hyvä vaihtoehdoista. Käytin tätä jo ennen kun tiesin Black Honeyn ympärillä olevasta suosiosta.

Elizabeth Ardenin 04 Plum -sävyistä huulivoiteen voit tilata ainakin *Eleveniltä, *Cocopandalta, *Kicksistä, *Bangerheadilta ja *Lykolta.

Löytyykö sinun meikkipussistasi Clinique Black Honey tai joku samanlainen huulisävy?

 

Lue myös:

Söpöimmät makuhuulivoiteet

5 parasta kosteuttavaa kuultopunaa

Vinkki pehmeämpiin ja sileämpiin huuliin

X