Meikit

Hyaluronihapolla kosteuttavat meikit

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Olette varmasti huomanneet, että värikosmetiikassa on tapahtunut paljon viime vuosina. On tullut uudenlaisia koostumuksia ja mietitään paljon värikosmetiikan kosteuttavuutta. Ennen niin kuivattavat ja jankit koostumukset ovat muuttuneet keveämmiksi ja jopa kosteuttaviksi. Mitä aikuisempi iho, sen herkemmin kosteus haihtuu. Kun kosteutus huomioidaan ravinnosta ihonhoitoon, voidaan tuoda vielä se pieni lisä kosteuttavilla meikkituotteilla. Kosteuttavat meikit ovat selkeästi lisääntyneet.

kosteuttavat meikit

Kosmetiikkamerkkien grand lady, Elizabeth Arden, on tässä kehityksessä mukana. Gelato Crush Color Collection on kokoelma, joilla saadaan väriä ja hehkua ilmeeseen. Ne ovat kuivaa ihoa kosteuttavia ja kuivalle iholle toimivia. Esittelen nyt kolme testiin saatua tuotetta.

kosteuttavat meikit

Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint

Tässä varsin jännä tapa pakata poskipuna. Pieni purkki, jossa verkko.

kosteuttavat meikit

Cool Glow Cheek Tint -poskipuna on geelimäistä, joten se ei valu purkista. Kannessa on uloke, joka blokkaa aukon, jossa verkko on. Täten tuote ei ihan helpolla valu pakkauksestaan.

Moni saattaa tässä kohtaa miettiä, että entäs sitten, kun tuote on loppumaisillaan? Kun olen siinä vaiheessa, niin meinaan leikata verkon pois. Siten pääsee kaivamaan purkista kaikki viimeisetkin rippeet.

Nämä Cool Glow Cheek Tint -poskipunat sisältävät hyaluronihappoa, joka lisää ihon kosteutta. Sen lisäksi anti-aging vaikuttajina toimivat keramidit, C-, D-, ja E-vitamiinit.

Haluan myös näyttää miten poskipunan pigmentit ovat kestävät. Perinteisesti poskipuna kuluu päivän aikana. Näissä uudenlaisissa, nestemäisemmissä poskipunissa on tyypillistä, että niiden pigmentit tarttuvat hyvin ihoon. Vaikka se itse geeli kasvoilta kuluukin, jää pigmentit iholle. Poskipuna kestää aamusta yöhön.

Geelimäistä tuotetta otetaan sormella, siveltimellä tai sienellä purkista. Tähän tuotteeseen suosittelen jotain muuta, kuin perinteistä pehmeää poskipunasivellintä. Ne eivät toimi geelimäisten ja nestemäisten tuotteiden kanssa. Monet meikkivoidesiveltimet ovat tälle tuotteelle hyviä. Itse suosin sormia. Tuntuu minusta nopeimmalta tavalta.

Geeli taputellaan poskipäille ja tasoitellaa – valmis! Syntyy kaunis sävy, joka on muuten uskomattoman luonnollinen. Nestemäiset ja voidemaiset poskipunat näyttävät luonnollisemmilta, kuin puuteriset. Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint -poskipuna sulautuu täydellisesti iholle ja näyttää hehkulta, joka tulee ihosta. Ei hehkulta, joka on iholla. Tälläkin on meinaa eronsa.

Tämä poskipuna on sävyltään 02 Pink Perfection.

Elizabeth Arden Plump Up Lip Liner

Nyt kaikki kuivahuuliset huomio! Kun huulet ovat kuivat (en puhu rohtuneista huulista) ja niiden reunat jo iän myötä uurteisemmat, eivät perinteiset rajauskynät oikein toimi. Perinteinen puukuoren sisässä oleva rajauskynä tuntuu raastavalta, eikä pigmenttiä tartu. Sellaiset kynät toimivat, kun huulten iho on vielä kostea ja kimmoisa. Kun ikä tekee tehtäväänsä, kannattaa hankkia huultenrajauskyniä, joissa on voidemainen koostumus.

Plump Up Lip Liner liukuu iholla ja rajaa huulet helposti. Voidemainen koostumus tuntuu hyvältä huulilla ja sillä voidaan värittää huulet kauttaaltaankin. Toki, kuivahuulisen kannattaa käyttää alle huulivoidetta ja päälle kosteuttavaa huulipunaa.

Plump Up Lip Liner sisältää geelimäisiä kalvonmuodostajia, jotka helpottavat levittyvyyttä sekä parantavat rajauskynän kestoa. Voin sanoa, että tämä rajauskynä kestää! En meinannut saada sitä irti kämmeneltäni, kun swatchailin ensimmäisen kerran.

Kynän toisessa päässä on silikoninen applikaattori, jolla saa halutessaan häivyteltyä rajauksen reunoja tai tasoiteltua rajauskynän jälkeä.

Käyttämäni säy on 05 Pink Affair.

Elizabeth Arden Plush Up Gelato Lipstick

Huulipunan hylsy on todella käytännöllinen ja sopiva käsilaukkuun. Korkki avautuu liu’uttamalla Elizabeth Arden -logoa, jolloin toisesta päästä tulee hylsy ulos ja näin huulipuna on käytettävissä. Mikään ei ole raivostuttavampaa, kun käsilaukussa hylsystä irronnut korkki! Joko käsilaukku on täynnä huulipunaa tai huulipuna on täynnä roskia. Näissä selektiivisten merkkien huulipunahylsyissä on aina niin ihailtavat mekanismit. Ne ovat teknisempiä, mutta käytössä varmempia.

kosteuttavat meikit

Hyaluronihappoa sisältävä Plush Up Gelato Lipstick liukuu huulilla ihanan geelimäisen koostumuksensa vuoksi. Tuote tuntuu mukavan kosteuttavalta, mutta on huulia hellivästä koostumuksestaan huolimatta yllättävän kestävä. Tuoksu on mieto. Uutena tuoksu on hieman selkeämpi, mutta hiljakseen se haihtuu. Sen lisäksi, että Plush Up Gelato Lipstick sisältää hyaluronihappoa, siinä on myös sheavoita, peptidejä sekä A- ja E-vitamiineja. Miellyttävän täyteläinen koostumus. Plush Up Gelato Lipstick antaa ihan aavistuksen viileyden tunnetta huulille, mutta en luonnehtisi tätä piirrettä mitenkään selkeäksi huulia turvottavaksi viileydeksi.

Kuvissa näkyvä sävy on 03 Rose Macaroon.

Olen pitänyt näistä Gelato Crush Color -kokoelman tuotteista. Varsinkin huulipuna on ollut niin arki- kuin juhlakäytössä. Testiin valitsemani sävyt osuivat kyllä niin nappiin. Ihanan freesi ilme syntyy näillä vaaleanpunaisilla sävyillä. Huulipunissa on 20 sävyvaihtoehtoa. Poskipunissa 4 ja huultenrajauskynissä 10. Sävyvaihtoehdot ovat kauniin luonnollisia. Ei mitenkään räikeitä tai vahvoja, vaan sellaisia herkempiä ja helppoja.

kosteuttavat meikit

Elizabeth Ardenin Gelato Crush Color Collection tuli myyntiin syyskuussa. Näitä myydään Stockmann-tavarataloissa ja Kicks-liikkeissä. Verkkokaupoista eleven.fi myy tätä kokoelmaa. Tässä vielä suorat linkit sekä hintatiedot (hinnat eleven.fissä):

Cool Glow Cheek Tint -poskipuna* 36,20 € / 6 ml
Plump Up Lip Liner -huultenrajauskynä* 21,30 € / 0,9 g
Plush Up Gelato Lipstick -huulipuna* 29,70 € / 3,5 g

Oletteko huomanneet, että kosteuttavat meikit ovat nyt kovasti nosteessa?

Tuotteet saatu lehdistönäytteenä PR-toimistolta.

Lue myös

Suosittelemme