Glitz & Glam

Ihohuokosia häivyttävä pohjustaja Kiehl’siltä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Mukavaa juhannusviikkoa! Uusi viikko lähtee käyntiin ihohuokosia häivyttäen.

Kävimme miehen kanssa nopealla risteilyllä. Minulla oli pari vakiojuttua, joita hain tax free -hinnoilla, mutta itseni yllätykseksi nappasin ostoskoriini jotain uuttakin kokeiltavaa. Tallink Megastarilla on Kiehl’sin tuotteet. Kävin sitten katselemassa niitä. Tässä testiini ostamassa Micro-Blur Skin Perfectorissa oli niin lupaava koostumus, että oli ihan pakko kokeilla.

Kiehl’s on jo yli 160-vuotias farmaseuttinen kosmetiikkamerkki. Merkki on perustettu Yhdysvalloissa, jossa edelleen toimii brändi lippulaivaliike. Apteekkimaisuus hieman näkyy koko brändin imagossa ja tuotteiden visuaalisessa toteutuksessa. Tuotteissakin huokuu sellainen farmaseuttisuus, vaikka kyseessähän ei ole lääketuotteet.

Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector on muutakin kuin ihohuokosia häivyttävä pohjustusvoide kasvoille. Se on myös ihonhoitotuote. Yleensä ihohuokosia häivyttävät pohjustajat ovat pelkästään silikonia ja ne ovat meikkituotteita, joilla häivytetään juuri sillä hetkellä ihon epätasaisuuksia ja tasoitetaan ihon tekstuuria. Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector on enemmän. Se on ihonhoitotuote, sen lisäksi, että se on myös meikkituotteen tavoin ihon tasaisuutta parantava pohjustaja. Tuotteen idea on häivyttää ihohuoksia välittömästi sekä se lupailee ihohuokosien pienentymistä pitkällä käytöllä. Tuotetta voidaan käyttää päivällä sekä yöllä muiden ihonhoitotuotteiden päällä.

Minua kiinnostaa tässä tuotteessa oleva Lipo Hydroxy Acid, joka on yksi tärkeimpiä salisyylihapon ainesosia. Tämä ainesosa kuorii ihoa ja pitää sen tasaisempana sekä puhtaampana. Näissä määrissä en usko ihan voimakkaaseen puhdistukseen, mutta mahdolliseen keveään ihon pinnan tasaisempana ja kirkkaampana pitoon voisin uskoakin.

Itse en halua käyttää tällaista tuotetta yöllä, mutta päiväkäytössä Micro-Blur Skin Perfector on joka päivä. Levitän ensin kaikki ihonhoitotuotteet, eli tehokosteuttava seerumi tmv. ”boosteri” ja päivävoide.

Ihon kosteutuksen jälkeen levitän pienen nokareen Kiehl’sin Micro-Blur Skin Perfector -voidetta.

Voide on hieman sävytettyä. Täysin kirkkaat, silikonipohjaiset pohjustajat tekevät sileämmän pinnan, mutta minusta ne eivät häivytä ihohuokosia ihan niin hyvin kuin hieman sävytetyt. Tässä kuitenkin piilee pieni ongelma. Voiteen sävytteet eivät olleet tuotteen käyttöön ottaessa kunnolla sekaisin. Ne olivat hieman erottuneet, joten ensimmäisellä käyttökerralla sain punaisia viivoja kasvoilleni. Joten ravista tuubia erittäin huolellisesti ja antaumuksella ennen ensimmäistä käyttöä tai sen seisottua pitkään käyttämättömänä. Kunnollisen ravistelun jälkeen massa on ollut tasaista eikä pigmenttien erottumista massasta ole esiintynyt.

Tuote kannattaa hieroa kunnolla, jotta se ”täyttää” ihohuokoset ja muut iholla olevat epätasaisuudet.

Iho on välittömästi tasaisempi. Ihohuokoset näkyvät vielä, mutta ovat selkeästi blurraantuneet. Ihon pinta on pehmeämmän näköinen ja tuntuinen.

Kun meikkivoiteen levittää iholle, iho on tasaisempi ja sileämpi. Meikkivoide tarttuu pohjalle hyvin. Meikkivoide tavallaan ”buustaantuu” pohjustajan avulla. Siitä tulee häivyttävämpi ja peittävämpi.

Ihohuokosia häivyttävä Micro-Blur Skin Perfector on minun mieleeni. Se häivyttää jonkun verran ihohuokosia sekä tasoittaa ihon pintaa samettisemmaksi. Jotkut silikonipohjaiset pohjustajat lähtevät kunnollisella hieromisella rullaantumaan. Tämän kanssa ei ole tullut koettua sitä ongelmaa. Micro-Blur Skin Perfector ei ehkä ole niin optimaalinen kuivaihoisella, mutta minusta tämä ei ole sellainen kunnolla kuivattava, kuten joidenkin olen kokenut olevan. En tiedä käyttäisinkö talvella kuitenkaan, mutta minulle toimii todella hyvin nyt kesäaikana. Auttaa todella paljon meikkivoiteen kestoonkin, mutta toki käytän lisäksi muutamaa muutakin vippaskonstiani. Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector pääsi ihohuokosia häivyttävien pohjustajien parhaimmistoon. Edelleen NYXin Pore Filler on kaikista tehokkain häivyttäjä, mutta tämä Kiehl’sin pohjustaja on helppokäyttöisempi ja sopii ehkä paremmin aikuiselle iholle, kuin vastaava tuote NYXiltä.

Minä olen sitten lahjakkaasti kadottanut kuitin, josta voisin tarkistaa tuotteen hinnan laivalla. Kicksissä* ja Stockmannilla hintaa voiteella on 29,00 € / 30 ml. Jos en aivan vikaan muista, niin olisikohan voide ollut jotain parikymppiä tax freessä?

Mikä on sinun ”salainen” aseesi ihohuokosiin? Mikä on sinun ihohuokosia häivyttävä tuote?

Lue myös

X