glitz & glam

Juhlaviikko: kestävä maskara & huulimeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heippa hei tiistaihin! Jos hyppäsit vasta nyt mukaan ja mietit, että mikä ihmeen juhlaviikko täällä blogissa on, niin lyhykäisyydessään juttu on tämä: Glitz & Glam täytti viime viikolla 6 vuotta, ja viime viikolla blogini muutti tänne Anna-lehden sivustolle. Tässä on tuplasyy juhlaan, joten järjestän lukijoiden iloksi juhlaviikon, jonka aikana kaikkiin postauksiin liittyy arvonta. Toivottavasti viihdytte!

Tänään hypätään Shiseidon maailmaan. Moni tietää Shiseidon, mutta kuinka moni on kokeillut tämän selektiivisen kosmetiikkamerkin upeita tuotteita? Minulla on tunne, että Shiseido ei ehkä ole niin tunnettu, vaikka brändi tunnetaan. Kyseessä on japanilainen brändi. Ideologiassa on vahvasti läsnä aasialainen kauneuskulttuuri, jossa rutiinit ja kokonaisvaltaisuus ovat hyvin tärkeä osa kauneudenhoitoa. Shiseidossa yhdistyy aasialainen hyvinvointi ja rutiinit sekä länsimainen teknologia. Shiseidon varmasti tunnetuin tuote taitaa olla ripsentaivuttimet. Niitä verrataan lähes yhtä hyviksi, kuin Shu Uemuran legendaarisiin ripsentaivuttimiin. Minulla itselläni ei ole työkäytössä Shiseidoja, mutta olen ulkomailta saanut tilattua (isoilla postikuluilla) Shu Uemurat. Shiseidolla on toinenkin väline, joka on aivan huippu ja paljon kehuttu – meikkivoidesivellin! Minäkin vannon sen nimeen. Uusimpina ihastuksina ovat olleet kulmakynä (vihdoin harmaa kulmakynä!) ja maskara, joka kestää koko päivän!

Tämän maskaran olen teille kehunut moneen kertaan. Shiseido Full Lash Volume on huippu. Maskara kestää vettä, eli se ei lähde valumaan. Lisäksi se kestää rasvaakin, sillä se ei aiheuta tuhriintumisia, mitä hyvin moni maskara minulle aiheutta. Edes vedenkestävätkään eivät ole tuhriintumattomia minulla, koska nekin ovat öljyliukoisia.

Shiseidon Full Lash Volume Mascara on kestävyytensä lisäksi huippu siinä, että se on helppo puhdistaa pois. Jokainen tietää miten ihanasti 38-maskarat kestävät. Inhottavaa on niiden puhdistaminen, koska mekaaninen rasitus kuluttaa ripsiä. Shiseidon Full Lash Volume murustuu vedestä. Eli jos esimerkiksi itket, maskara ei valu mustana vanana, vaan se murustuu sormilla ripsiin koskiessa. Maskara ei tarvitse todella lämmintä vettä irrotakseen, vaan vettä ja hellää hieromista, niin se lähtee irtoamaan murusina. Minä toki käytän puhdistusöljyä, mutta olen testannut vedellä huuhtelunkin.

Maskaraharja on optimaalinen. Kaareva muoto ja tiiviit harjakset tavoittelee kaikki silmäripset – jopa ne lyhyimmätkin. Maskaraa voi kerrostaa, eikä se lähde ihan helpolla paakkuuntumaan. Nostetta voi tehdä niin paljon, kun ripset antavat myöten. Kun vaan jaksaa harjata ja kääntää samalla voimakkaasti.

Shiseido Full Lash Volume Mascara on yksi luottotuotteistani. Nostin maskaran Vuoden 2016 parhaimpien joukkoon. Myös Cosmopolitan nimesi tämän maskaran vuoden 2016 parhaimpiin. Olen tätä sen verran suitsutellut, että halusin teillekin arvontaan tämän maskaran. Minulla on jo kolmas näitä menossa.

Nyt olen esitellyt kestävän maskaran. Seuraavaksi tehdään pienessä huulimeikkitutoriaalissa kestävä huulimeikki Shiseidon Smoothing Lip Pencil -rajauskynällä ja Rouge Rouge -huulipunalla.

Rajaa ensimmäiseksi huulesi. Muotoile ne ja määrittele huulten reunat. Saat huulista täyteläisemmän näköiset rajauksen avulla. Pehmeä ja pigmenttinen kynä on paras.

Kun huulten muoto on määritelty, väritä huulet kauttaaltaan rajauskynällä. Syy tähän vinkkiin on, että huulimeikistä tulee kestävämpi. Jos rajaa vain huulten ulkoreunat, huulipuna vääjäämättä kuluu huulilta päivän ja/tai illan mittaan, niin huulimeikki näyttää vähän hassulta. Huulia kehystää rajaus (joka yleensä kestää paremmin), mutta huulissa ei muuten ole väriä. Kun pohjustaa huulet rajauskynällä, ei haittaa vaikka huulipuna kuluu hieman. Alla on kuitenkin se rajauskynällä pohjustettu sävy, eikä näy pelkkiä rajauksia.

Shiseidon kynissä on todella hyvät siveltimet toisessa päässä – myös kulmakynässä. Niillä blendaa (tasoittaa/häivyttää) jälkeä helposti.

Jos rajauskynällä väritellyt huulet tarvitsevat tasoitusta, voit tasoittaa väriä siveltimen avulla tai hieroa huulia yhteen.

Ota huulipunaa siveltimeen ja levitä huulipuna siveltimen avulla.

Levitä ohut kerros tasaisesti huulille. Suoraan huulipunasta levittämällä väri ei kiinnity niin hyvin huuliin ja sitä tulee monesti liikaa.

Poista lopuksi ylimääräinen huulipuna huulilta blottaamalla huulesi paperiin. Huulilla ei tarvitse olla paksua kerrosta, koska niin hullulta kun se kuulostaakin, paksu punakerros heikentää sen kestävyyttä. Lisäksi liian paljon huulipunaa huulilla aiheuttaa värin karkaamista huulten reunojen juonteisiin. Ohut kerros takaa paremman pysyvyyden rajojen sisällä.

Jos punaa lähti liikaa, niin voit tehdä uuden kerrostuksen ja jälleen poistaa ylimääräisen huulten pinnasta. Oikeastaan tällainen kerrostaminen tuo kestoa ja lisää pigmenttiä huuliin.

Päivän/illan aikana voi huulimeikkiä lisäillä suoraan puikostakin, mutta silloinkin kannattaa levittää maltillisesti. Ja ylimääräisen punan poisto paperin avulla kannattaa.

Minulla nyt oli aika tarkat rajat tällä kertaa tässä huulimeikkitutoriaalissa. Jos rajaukset eivät ole skarpit, niin ne voi skarpata lopuksi ottamalla peitevoidesiveltimeen meikki- tai peitevoidetta, tai sitten pigmenttisempää valokynää. Valokynä tuo huulia esiin ja saa ne näyttämään vieläkin täyteläisemmiltä.

Pieniä pusuja kestävä huulimeikki on valmis!

Suosittelen lämpimästi tekemään tuttavuutta Shiseidoon. Meikkivälineet ja -tuotteet ovat ihan huippuja! Shiseidoa myydään Stockmanneilla ja Sokoksilla. Sen lisäksi monilla ruotsalaisomistuksessa olevilla verkkokaupoilla on Shiseido valikoimassaan.

Hintatasoltaan Shiseido on selektiivisissä merkeissä aika maltillinen, mutta ei tässä ole kyse markettien hintatasosta. Maskarat 30-34 euroa, huulipunat 26-33 euroa ja meikkikynät 23-27 euroa. Tuotteissa on viimeistelyn tuntua. Esimerkkinä huulipunahylsy, jossa on magneetit, jotka pitävät korkin kiinni, eikä puna pääse sotkemaan käsilaukkua (tämä on tapahtunut liian monta kertaa minulle halvempien merkkien punien kanssa).

Nyt minulla on teille arvonnassa tämä samainen setti Shiseidon ihanuuksia. Arvottavana on Shiseido Full Lash Volume Mascara, Rouge Rouge -huulipuna sävyssä RD501 Ruby Copper ja Smoothing Lip Pencil -rajauskynä sävyssä RD305 Siren. Ohjeet arvontaan ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun kestävin meikkituotteesi tai kikka jolla teet kestävän meikin (esim. silmiin, kasvoille, huuliin).
  • Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 19.2. klo 20.00.
  • Onnea arvontaan!

Olethan muistanut osallistua eiliseen arvontaankin? Koko tämä viikko tosiaan juhlitaan Glitz & Glamin synttäreitä ja tupareita. Huomenna uusi aihe ja arvonta. 😉

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta. Arvontapalkinnon tarjoaa maahantuoja.

X