Meikit

Juhlaviikko: personoi kosmetiikka kaiverruksin

6.2.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tästä starttaa Glitz & Glamin juhlaviikko!

Glitz & Glam täytti 6 vuotta ja samaan syssyyn osui blogin muutto tänne Anna-lehden sivustolle. On siis tuplasyy juhlaan. Kauas on tultu tuosta vuodesta 2011. Blogini alussa opiskelin meikkaaja-maskeeraajaksi. Olemme nyt tilanteessa, jossa opiskelen uudelleen. Nyt opiskelen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Aivan toisenlainen maailma ja erilaista opiskelua. Koko tämä 6 vuotta on ollut aika värikästä. Tässä on valmistuttu, lähdetty opiskelemaan oppisopimuksella, luovutettu burn outin vuoksi, olen saanut vauvankin bloggauksen aikana, sekä mennyt naimisiin. Lemmikkejä on menehtynyt, sekä muisteltu ikävässä tuonpuoleisia läheisiä. Olen oikeastaan hyvin iloinen, että olen jakanut elämäni tapahtumia tänne blogiini. Samalla kun bloggaan kauneudesta ja kosmetiikasta, kirjoitan myös päiväkirjaa. Paljon tapahtuu ihmiselämässä muutamassa vuodessa.

Mutta nyt sitten päivän aiheeseen. Aloitetaan viikko tällaisella hauskalla jutulla, jossa voidaan säilöä muisto tekstin muodossa kosmetiikkaan tai muistaa lähimmäistä ihanalla personoidulla tervehdyksellä. Lahja tuntuu varmasti todella henkilökohtaiselta, kun siihen liittyy jokin teidän yhteinen juttu tekstinä tai henkilökohtainen tervehdys.

Pari vuotta sitten kaiverrutin vanhaan kivipuuteriini tekstin. En siinä hätäpäissäni keksinyt muuta kuin Glitz & Glam. Olin Stockmannilla ja sain kuulla, että heillä on nyt kaiverruskone ja jollekin minun YSL-tuotteelle voitaisiin tehdä kaiverrus. Laukussani oli kivipuuteri, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Kaiverruskone ei kuitenkaan ole kaiken aikaa Helsingin keskustan Stockmannilla. Joten sieltäkään ei pääse aina hankkimaan kaiverrusta lahjoihin tai omaan YSL-tuotteeseensa.

Nyt eleven.fillä on mahdollisuus kaiverruttaa tekstejä tiettyihin kosmetiikkatuotteisiin. Mahtavaa! Tilatessaan kosmetiikan tuotteista, joihin kaiverrus on mahdollista, saa pienellä lisämaksulla (+3,90 €) haluamansa tekstin. Kun sain tästä tiedotteen sähköpostiini, välittömästi lamppu syttyi. Tämä on pakko saada Glitz & Glamin juhlaviikolle. Ihana juttu, jonka jakaa muillekin sekä huikea palkinnoksi.

Valikoimasta löytyy laajasti brändejä ja tuotteita, joihin kaiverrus on tällä hetkellä mahdollista. Jopa hajuvesiä! Kaiverruksen maksimimerkkimäärä on 25, sallittuja merkkejä ovat a-ö, A-Ö, 0-9, #!?éá&,. sekä välilyönnit. Pääset lukemaan tarkemmat säännöt ja ohjeistukset sekä katsomaan tuotevalikoimaa eleven.fin sivuilla.

Kun lähestyin eleven.fitä tämän ideani kanssa, he kertoivat jo laittaneensa minulle pienen lahjan jossa on kaiverrus. Kun posti sitten toi heidän yllätyksensä, olin todella otettu. Tuntui hyvin henkilökohtaiselta, kun yllätyksessä oli teksti ja tiedättekö mikä vielä? Kuka muistaa hullaantumiseni Kiss & Blusheihin muutama vuosi sitten? Minulla on näitä 4 vai 5? Taustatyöt oli tehty hyvin, sillä elevenillä oli tutkittu blogistani, että mitkä sävyt minulla jo oli. Nyt sain ihanan keväisen vaaleanpunaisen sävyn numero 9.

Otin tämän postauksen ensimmäiseksi juhlaviikolleni, koska minusta tämä on ihana idea ystävänpäivälahjaksi jollekin tärkeälle. Lahja saattaa ehtiä juuri ja juuri, jos heti tekee tilauksen. Valikoimastahan löytyy myös miesten tuotteita, joten mitenkään naispuolisiin ystäviin tai kumppaneihin ei tämä lahjaidea rajoitu.

Kuitenkin eleven.fi halusi vielä antaa jonkun tätä postausta varten. Koska valikoimassa on paljon sellaisia tuotteita, joita minulla jo on, niin päädyin ihanaan luomiväripalettiin. Olisin ensin halunnut Paris -paletin, mutta se oli sittenkin loppunut. Toiseksi ihanalta näytti tämä valitsemani Nu -paletti. Halusin siihen tekstin, joka muistuttaa blogistani, sekä liittää siihen vuosipäivän merkitystä.

Liitän tähän postaukseen mukaan meikkilookin, jonka luomiväripaletilla ja huulimeikillä tein. Sävymaailma on aivan minua. Huomaa muuten, että kevättä alkaa olla mielessä, kun vaaleanpunainen lisääntyy.

Tähän palettiin palataan vielä myöhemmin, sillä sävymaailma on sen verran minua, että käyttöön tulee ja inspiroi tekemään käytännöllisiä silmämeikkejä.

Sitten arvontaan. Yksi teistä voittaa itselleen haluamansa tuotteen, haluamallaan kaiverruksella eleven.fin kaiverrettavien tuotteiden valikoimasta. Ohjeet arvontaan ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minkä tuotteen valitsisit voittaessasi. Minua kovasti kiinnostaa tietää, että mitä valitsisit? Olisiko se tuoksu, huulipuna, meikkivoide vai luomiväripaletti? Minä vähän luulen, että moni valitsisi luomiväripaletin tai tuoksun, koska ne säilyvät pitkään. Voin olla väärässäkin, joten sen näemme teidän vastauksistanne.
  • Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 19.2. klo 20.00.
  • Onnea arvontaan!

Näin on juhlavasti startattu viikko käyntiin. Huomenna seuraava aihe ja seuraava juhlaviikon arvonta.

Postauksessa näkyvä huulimeikki ja luomiväripaletti saatu eleven.filtä. Arvontapalkinnon tarjoaa eleven.fi.

 

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (228)

YSL:n tuoksuista tietysti MON PARIS ja kevät saa tulla!

HMM, taivun kyllä tuon Kabukin puoleen. Sehän olisi pitkäikäinen 🙂

Mä ottaisin jonkun hajuveden. Mun maku on muuttunut vuosien varrella ja haluaisin nyt jonkun uuden kokeiluun 🙂

Escada Fiesta Carioca EdT olisi valintani, reilussa 100ml koossa. Ei kovin luksusta, mutta himoitsen nyt tota tuoksua ja olisihan se kiva saada astetta persoonallisempana:)

Ihastuin juuri viime viikolla YSL:n Mon Paris tuoksuun, joten valintani olisi luonnollisesti se.

Ottaisin varmaan Giorgio Armanin Si tuoksun 🙂

No kyllä luomivärihimoilija valitsee tottakai luomiväripaletin! 😀

Valitsisin YSL:n ylellisen Rouge Pur Couture -huulipunan. Aivan upea!

Ottaisin luomiväripaletin, sillä en omista laadukasta palettia vaikka tarpeem olisi

Minä ottaisin jonkun luomiväripaletin.

Vaikka olen luomivärihullu, niin valitettavasti kokemukseni (sekä internetin arvostelut) varoittavat, että näissä high end paleteissa on aina melko huono laatu (dior, lancome, ysl). Liekö johtuu asiakaskunnasta kelle suunnataan, ”aikuiset” naiset.

Sen takia valitsisin huulipunan matta koostumuksella, jota on kovin kehuttu 🙂 lisäksi huulipuna on aina matkassa ulos lähtiessä, jotta sitä voi lisäillä, ja näin muutkin nänevät sen.

Minun valintani olisi Yves Saint Laurentin luomiväri. 🙂

YSL:n vanhan Semi Loose Powderin (sen, missä kierremekanismi ”louhii” kiinteästä puuterista irtopuuteria) ihailijana valitsisin ehdottomasti YSL:n Souffle D’Éclat irtopuuterin. Jos purkki tyhjenee, voin aina siirtää uutta puuteria nimikkopurkkiini 🙂 Irtopuuteri on muutenkin niin suloista!

Paljon onnea esikouluikäiselle ihanalle ja kiinnostavalle blogillesi!

Todennäköisimmin valitsisin Ysl:n coutoure variaton luomiväripaletin juurikin sävyssä Paris. Valikoimistani ei juurikaan löydy liloja tai vaaleanpunaisia sävyjä. Toisaalta saattaisin myös päätyä johonkin hajuveteen, olen vihdoin ottamassa päivittäisen käytön tavakseni ja kieltämättä toisen nimikkotuoksun löytäminen houkuttelisi.

Kyllä minä luomiväripaletin valitsisin, tuo YSL:n Rosy Contouring näyttää ihanalta 🙂

Miehelleni haluaisin Ralph Laurenin Big Pony Men #4 Orange EdT, koska hänellä ei ole kunnollisia hajuvesiä ja tämä kuulostaa oikein hyvälle tuoksulle 🙂

Kaiverruttaminen tuo kyllä ihanan lisän tuotteisiin! Itse valitsisin sellaisen tuotteen, jota tulisi pidettyä meikkipussissa mukana. Parhaimmat olisivat siis YSL:n kivipuuteri tai Rouge Pur Couture Glossy Stain -huuliväri. Nuo huulivärit kuuluvat muutenkin lemppareihini: aivan mahtava pysyvä pigmentti, ihana aplikaattori, vadelmainen tuoksu ja mukava huulituntuma.

Valintani kohde on YSL Black Opium.

Valitsisin YSL:n Black Opium Nuit Blanche- tuoksun. Ihana hajuvesi, mutta mietityttää mihin kaiverrus saataisiin mahtumaan kimallekuorrutteiseen pulloon..?

Onnea blogisynttäreiden johdosta ja onnistuneesta muutosta!

Valitsisin YVES SAINT LAURENT
ROUGE PUR COUTURE, sävy 10 BEIGE TRIBUTE. Täydellisen näköinen arkipuna, jossa kaiverrus ilahduttaisi joka päivä.

Onnea,onnea vaan 6-vuotiaalle♡
Guccin Bamboo EDP 50 ml olisi valintani:-)

Valintani olisi todennäköisesti joku hajuvesistä, joko itselle tai puolisolle lahjaksi. 🙂

Valitsisin luomiväripaletin 🙂

Valintani olisi ehdottomasti tämä! https://eleven.fi/boss-orange-woman-edt-8171.html Suosikki hajuveteni ollut jo monen monta vuotta, mutta viimeksi tätä etsiessäni meidän kicksistä, sain kuulla että on poistettu heidän valikoimasta, joten täytyy hankkia jostain muualta. 🙂

Luomiväripaletti olisi valintani.

Luomiväripaletti olisi ihana

Ottaisin tuoksun, luultavasti Ralph Laurenin. Olen niistä aikoinaan tykännyt paljon, mutten ole raaskinut lähiaikoina ostaa. Nyt tulisi itselleni synttärilahjaksi, sillä minunkin syntymäpäiväni on parin päivän päästä! 😀

Oonnea 6-v. Blogille.Ottaisin itselleni Boss The Scent For Her Edp tai miehelleni Boss Bottled After Shave.

Varmaankin valinta osuisi luomiväripalettiin. Tuo Paris on kyllä ihana, samoin Lancomen uutuus.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EdP <3

Joko Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche EdP tai Yves Saint Laurent Full Couture Variation Eyeshadow Palette. Ehkä enemmän kallistun hajuveden puolelle mutta tuo palettikin näyttää aivan ihanalta!

Jos tarjolla olisi ollut, olisin valinnut ”vaatimattomasti” Tweezermanin pinsetit. Tuli tässä taannoin käytettyä pinsettejä vähän työkaluna vaikkei olisi pitänyt… (Keksin jo tekstinkin Is this real? Pinch me!) No tyydyn nyt kuitenkin YSL:n Couture Brow Palette -kulmaväripalettiin. Kas, siihenkin kuuluu pinsetit 🙂

Ottaisin varmaan lancomen meikkivoiteen. Syy on niinkin tylsä, että tarvitsisin kohta semmoisen kun vanha alkaa loppua. Toki tuo ysl:n paris luomiväripalettikin vähän houkuttais, mutta tuliskohan sitä sit kuitenkaan niin käytettyä,se olis enemmän semmonen ”mutq mä haluun!”

Valitsisin ysl:n huulipunan, ehkä rouge volupte shine. Siivoilin meikkivarastojani tässä taannoin ja huulipunia jäi jäljelle onnettomat neljä.. ja niistäkin yksi on aika vähissä.

Ottaisin varmaan jonkun tuoksun, ehkä Giorgio Armanin Sin.

Hei Minna ja lämpimät onnittelut blogisi vuosipäivästä sekä tästä uudesta blogipaikaistasi!

Itse valitsisin Urban Decay -sarjan luomiväripaletin.

Valitsesin varmaan lancomen luomiväripaletin coutur variation paris ? se näyttää tosi kivalta ?

Valitsisin Lancôme La Vie Est Belle Florale EdT:n, koska tuoksu todellakin kestäisi pitkään. Lisäksi se kuulostaa ihanan keväiseltä ja kukkaiselta tuoksulta. Sopii näin aurinkoisen päivän tunnelmaan.

Valitsisin ruskeansävyisen FULL COUTURE VARIATION EYESHADOW PALETTE:n. Kaiverruttaminen on tosiaan mahtava idea lisätä lahjoihin jotain vielä arvokkaampaa! 🙂

Onnellista juhlaviikkoa! <3
Minä valitsisin uuden tuoksun keväälle.

Valitsisin luultavasti uuden meikkivoiteen tai jonkun uuden tuoksun ?

Olen katsonut näitä kaiverrettavia tuotteita jo pitkän aikaa! Ottaisin luultavasti luomiväripaletin tai jonkin huulipunan.

Hei ihana, Minna!
Kylläpäs olin taas malttamaton lukemaan tekstin rauhassa läpi. Innostuin heti selailemaan koko elevenin sivuja läpi kunnes hoksasin, että tässähän on vain ne määrätyt tuotteet…
Vaihtoehdoista valitsisin kabukin.

Valitsisin Yves Saint Laurentin tuoksun Mon Paris!
Ihastuin tähän tuoksuun niin kovasti 🙂

Ihana idea tuo kaiverrus ? Ehdottomasti
hajuvesi, se kestää mulla ikuisuuden ?
Paljon onnea esjari-ikäiselle blogille ?

Valitsisin uuden tuoksun, jonkun keväisen 🙂 Kiva idea tuo kaiverrus!

Paljon Onnea 6-vuotiaalle blogille ja uudelle blogikodille! 🙂 Valitsisin jonkun kivan tuoksun.

Onnea blogille 🙂
Valitsisin Lancôme La Palette La Rose, ihana paletti.

Kyllä se olisi joku hajuvesi ehdottomasti, olisi kiva antaa lahjaksi juurikin jollain hauskalla viestillä. Nuo Ralph Laurenin ponit ovat kaikki mieluisia, että varmaan joku niistä.

Lancôme La Palette La Rose olisi mun valintani, ihana paletti!
Onnea blogille 🙂

No tuoksuhan se valinta olisi, joka kesään sopiva kukkaistuoksu.

Tilaisin ysl luomiväripaletin äidilleni

Ensisijaisesti olisin ehdottamasti halunnut hajuveteni kaiverruksella, mutta sitä ei valikoimaan kuulu, joten valitsisin tuollaisen ihanan YSL luomiväripaletin (piti laittaa linkki, mutta näköjään tähän ei voi ainakaan puhelimella liittää)

Mä ottaisin varmaan tuon Lancomen uuden La Palette La Rosen; se on niin kaunis! Harmi, ettei tuolla ole muita meikkisiveltimiä kaiverrusmahdollisuudella kuin tuo Lancomen kabuki. Kaiverrettu meikkisivellin olisi nimittäin tosi kiva, kun se kestää niin pitkään!

Valitsisin Lancomen La Palette La Rosen. Nuo keväiset sävyt pistivät heti silmään.

Giorgio Armani Si,Edp 100ml?

Giorgio Armani Si, 100ml olisi huippu kaiverrukseen valinta!upea idea:)

Onnittelut 6-vuotiaalle!
Mä valitsisin jonkun uuden tuoksun, jos voittaisin.

Ottaisin jonkun hajuveden 🙂

Hei onnea! Blogi on nyt eskari-ikäinen! Jos voittaisin, ottaisin joko jonkun huulipunan koska olisi ihana kun joku tsemppilause kulkisi mukana, tai tuoksun kun haluaisin jonkun uuden tällähetkellä kovasti…tai siveltimen koska se jäis muistuttamaan historiallisesta tapahtumasta että voitin jotain 😀

Toivottavasti ei tule tuplana! Tökkii tämä kommentin laitto. Onnea eskari-ikäiselle blogille!Ottaisin ehkä huulipunan tsemppilauseella, uuden tuoksun tai tuon Kabukin minkä moni muukin on nimennyt

La Palette La Rose olisi valintani. Ja onnea?

Hajuvesi!!! <3 Olis niin bueno että huhhuh.

Guccin Bamboo hajuvesi kiinnostaisi ?

Kyllä se varmaan tuo YSL Paris -luomiväripaletti olisi.
Tosin kaiverrus näyttäisi aika tyylikkäältä Lancôme Miracle EdP:n kyljessä, ko. tuoksusta ei ole kokemusta, joten en ”sokkona” uskaltaisi kokeilla.
Onneksi et kysynyt tekstiä, minkä tuotteeseen kaiverruttaisi – siinä olisikin pohtimista! Valitsisin varmaan jonkin positiivisen lausahduhduksen, enkä omaa nimeä tms.

Hieno alku hienolle viikolle – onnittelut vielä 6-vuotiaalle! 🙂

Kaiverruttaisin hajuvesipullon sillä tuoksuja ei voi koskaan olla liikaa ja pullon voisi säilyttää vielä tyhjänäkin muistona. ?

Hajuveden varmaan valitsisin.

Paljon onnea 6-vuotiaalle! Itse valitsisin tuotteeksi ehdottomasti Ralph Laurenin Romance tuoksun. Olen käyttänyt sitä viimeksi vuonna 2000 ja jotenkin se on alkanut kutkutella minua uudestaan, on sellainen tunne, että se on aika tehdä paluu, vaikka se liittyykin vahvasti entiseen elämääni. Itseasiassa, kun huomasin, että tuohon tuoksuun saa myös kaiverruksen, tiesin heti mitä siihen laittaisin. ^_^

YSL:n Couture Variation Paris paletti. Tulisi tarpeeseen ja kestäisi pitkään 🙂

Valitsisin YSL couture variation paris- luomiväripaletin
juurikin siksi, että se luomivärit kestävät omassa käytössä niin kauan 🙂

COUTURE VARIATION, PARIS
Käytössä olevasta luomiväripaletista alkaa lempiväri loppumaan, joten tämä tulisi tilalle.

Lancomen luomiväripaletti olisi aika upea..

Tuoksu Lancôme La Vie Est Belle Florale EdT olis ihana

Tuoksu ehdottomasti. Escadan Especially tai Ysl Opium tai jokin muu hyvä tuoksu/nätti pullo – kombo. Siihen voimalause/sana. Olisi aivan täydellinen lahja!

En löytänyt elevenin sivuilta tietoa että mitä kaikkea voi nimikoida..pitääpi katsella uudemmin tai kysyä heiltä. Tämä vinkki jää kyllä korvan taa 😉

Valinta olisi kyllä vaikea. Ehkä huulipuna, varjostuspaletti tai sitten joku luomiväripaletti. Toisaalta myös teint idole ultra wearin hankkimista olen miettiny, joten voisi olla sekin vaihtoehto.

Onneksi nämä arvonnat sattuivat heti alkuun muuttosi jälkeen, että linkkauksestasi tajusin ettei se Bloggerin lukulista tietenkään sinun blogisi uutta osoitetta sinne ollut jostain syystä rekisteröinyt tai kyllä se sieltä löytyi muttei löytänyt postauksia – yritän nyt sitten taistella ja saada jotenkin sovinnolla blogisi lukulistalle etten mitään missaisi..

Mutta siihen arvontakysymykseesi; valintani olisi ehdottomasti Boss The Scent For Her koska olen tuota tuoksua jo tovin itselleni haikaillut <3

Black Opium Nuit Blanchen ottaisin, iiiiih <3 <3

Onnea uuteen osoitteeseen! 🙂

Kaiverruttaisin lancomen tresor midnight Rose tuoksun. Ehdoton lempituoksuni lähenee jo loppuaan, mutten ole uutta vielä raaskinut ostaa.

Onneksi olkoon blogille! 🙂 Kuten jo aavistitkin, luomiväripaletti olisi luultavin vaihtoehto. Muuten valintani olisi hajuvesi, mutta niitä tuppaa olemaan jo paljon ennestään.

Nyt pistit kyllä pahan… Luomiväripaletti olis kyllä kova, mutta toisaalta uusi tuoksukin olisi kiva 🙂
Onneksi bloglovin ohjaa suoraan uuteen osoitteeseen, niin pysyn menossa mukana <3

Hyvin todennäköisesti jompikumpi sun arvaamista tuotteista 😀

Paljon onnea 6-veelle!! <3

Jokin uusi ihana hajuvesi olisi mun valinta kaiverruksen kohteeksi..

Onpas kiva idea tuo kaiverrus 🙂 mä ottaisin itselleni YSL:n huulipunan. Ostin just elämäni ensimmäisen kyseisen merkin huulipunan ja rakastuin. Se on aivan loistava <3 joten toinen kelpaisi enemmän kuin hyvin!

Paljon onnea 6-vuotiaalle ^_^ !!
Täytyypä kokeilla onneani, hieno palkinto kyllä luvassa!!
Kylläpä oli runsaasti vaihtoehtoja, voisin ottaa itselleni vaikka ja mitä nuista kokeiluun: Lancômen La Rose-paletti, Cushion-meikkivoide tai kabuki, YSL Eye Contouring-luomiväripaletti, huulipuna, huulikiilto tai kynsilakka…

Mutta sitten aattelin, että voisin valita kuitenkin eräälle rakkaalle ystävälleni piristykseksi lahjan ja samalla muistutukseksi hänelle, kuinka tärkeä hän on minulle ja että hän on tarpeeksi vahva selvitäkseen vaikeista ajoista, jota käy läpi.
Hänelle valitsisin jonkin kirkkaan sävyisen kynsilakan tai luomiväripaletin.

YSL luomiväripaletti ois mieluisin 🙂 Onnea, onnea blogille! 🙂 🙂

Onnea 6-vuotiaalle, eskari-ikäiselle!
Kyllä minäkin taidan jonkun tuoksun valita.

Vaikea valinta mutta luultavammin hajuvesi tai luomiväripaketti

Luonivärit on heikko kohta, eli kyllä se varmaan olisi joku luomiväripaletti. Onnea 6-vuotiaalle!

Hajuveden ehdottomasti 🙂

Luomiväripaletin, siihen pitäisi sitten tutustua kunnolla, että minkä niistä 😀 Olen nyt opetellut käyttämään luomivärejä enemmän ja himoitsen koko ajan uusia paletteja… vaikka muutamia löytyykin jo ennestään. Ehkä sellainen nudepaletti voisi olla aika hyvä, jossa olisi perusvärejä 🙂

Ja onnea blogille! 🙂

Hajuveden johon varmaankin laittaisin ihan vaan oman nimeni 🙂

Onnea uuteen blogikotiin ja syntymäpäivän johdosta! Tuoksu olisi tietenkin ihana, vieläpä kaiverruksella!

Valitsisin varmaankin jonkun ihanan huulipunan 🙂

Niin ja onnea! 🙂

Teint Idole Ultran ottaisin. Edellinen pullo ihan lopussa. Ja kaiverretun korkin voisi siirtää aina uuteen pulloon 🙂

Lancomen la palette la rose iski heti silmään. Luomiväripaletti olisi meikkituotteista ehkä pitkäikäisin ja näin ollen kaiverrus siihen järkevin

Couture variation luomiväri paletti olisi kaiverruksen arvoinen ?

Mietiskelin että mikä olisi sellainen mihin hakuaisi kaiverruttaa, ja joo, kyllä se olisi joku tuoksu, kauniissa pullossa mitä olisi sitten kiva pitää esillä 🙂

Onnea blogisynttäreistä. ?Varmaan tuoksun valitsisin.

Onpa vaikea valinta, niin paljon kaikkea ihanaa mistä valita. Ehkä päätyisin tuoksuun tai siveltimeen ☺️
Onnea ??

Onnittelut blogisynttäreistä. Yritin miettiä miten pitkään itse olen tätä lukenut, mutta nyt en tiedä. Veikkaisin kuitenkin jotain 4+ vuotta.

Mä valitsisin Armanin Acqua di Gion ja antaisin sen mun miehelle. Mun nilkka leikataan tänään ja mies tulee toimimaan hoitsuna jonkun viikon. Jotain lahjaa suunnittelen joka tapauksessa 🙂

Luomiväripaletti ois mun juttu 🙂

Paljon onnea ihanalle blogille!
Valitsisin Bossin The Scent for Her -tuoksun 🙂

Todellakin ihanan luomiväripaletin, josta tulee iloa pitkään ja tykkään muutenkin meikkejä näkyvillä, jolloin pääsee ihailemaan juuri minulle kaiverrettua palettia!?

Mä valitsisin jonkun kynsilakan 🙂

Kyllä mäkin ottaisin jonkun tuoksun. Ehkäpä La vie est belle floralen 🙂

Jokin luomiväripaletti jossa olisi myös vähän erikoisempiakin värejä, nykyiset ovat lähinnä nuden eri sävyjä täynnä

Itselleni valitsisin varmasti luomiväripaletin, ellen keksisi miehelleni hyvää kosmetiikkalahjaa…

Joku ihana tuoksu, jo ja laittaisin esille kylpyhuoneessa ?

Onnea Blogille!! ?

Todennäköisesti valitsisin jonkun hajuveden.

Varmaankin YSL tai Armanin tuoksuista joku, en osaa vielä sanoa mikä. Juurikin sen kestävyyden takia, ja että voi laittaa koristeeksi meikkipöydälle. Ihana arvonta, täytyy myöntää et ihan sairaan hyvä lahjaidea tollanen kaiverrus! 🙂 Onnea kaikille arvontaan! ^^ spostini: hiojala@gmail.com

Olen viimeaikoina haikaillut YSL Black Opium -tuoksujen perään, joten olisi pakko hyödyntää mahdollisuus sellainen kiikuttaa kotiin. Elevenillä näytti olevan Nuit Blanche EDP tuolla.

Varmaan tuon YSL:n Opium-tuoksun

Valitsisin luomiväripaletin mutta lahjoisin sillä hyvää ystävääni, jonka tiedän arvostavan lahjaa todella paljon. 🙂

Ihana arvonta 🙂 Ottaisin jonkin laadukkaan meikkivoiteen, kun niitä kuluu niin paljon enkä sen vuoksi raaski koskaan ostaa kallista :/

Varmaankin ottaisin huulipunan, ihanan klassisessa punaisessa sävyssä 🙂

Se olisi varmaankin hajuvesi tai luomiväripaletti, Lancomen Tresor Midnight Rose houkuttelee.

Ehdottomasti uusi tuoksu omalla nimimerkillä!

Kyllä se luomiväripaletti olisi mun valinta. Jotain ihania nudevärejä!

Valintani olisi YVES SAINT LAURENT
COUTURE BROW PALETTE 2

Hajuveden ottaisin ja ehdottomasti Ralph Laurenin Romancen.

Valitsisin varmaankin jonkun tuoksun, ne kun ovat niin lähellä sydäntäni. 🙂

Tuoksun!

Ihanaa synttäriä blogille! En itse muista, milloin aloitin blogisi seuraamisen, mutta siitä on jo melko pitkä aika 🙂

Olipas ihana lahja eleveniltä 🙂 Minua kiinnostais kovasti Lancômen Teint Idole Ultra Cushion -meikkivoide. Tyynymeikkivoiteet levittyvät yleensä niin nätisti ja nopsaa, mikä on suuri valtti etenkin arkiaamuisin.

Osuin oikeaan, hajuveteen haluaisin kaiverruksen 🙂

Mulla tuli heti mieleen tuoksu. Ja ystävänpäivän ollessa esillä, ajattelin epäitsekkäästi sitä miehelle jota tulee liian vähän hemmoteltua <3

Olisin varmaan niinkin hullu että valitsisin nätin pakkauksen oli se sitten mikä tahansa tuote. Yleensä hajuvesissä on kyllä aika kauniita…

Onnea 6-vuotiaalle blogille! Valitsen hajuveden. 🙂

Onnea ihanalle blogille ja sen pitäjälle!
Katselin juuri yksi päivä noita tuotteita, ja haluaisin ehdottomasti tuon YSL Mon Paris -tuoksun kaiverrettuna, se on hankintalistalla muutenkin:)

Minua on himottanut jo jonkin aikaa tuo YSL Coture Variation Paris-paletti tai YSL Rouge Volupte Shine sävyssä Rose Saint Germain. Tough choise I say ?

Luomiväripaletti 😉 onnea! <3

Hajuveden haluaisin ehkä Escadan 🙂

Tuoksu!

Mä ottaisin varmaankin meikkipaletin

Rakastan nuita kiss&blusheja poskipunana! Luultavasti valitsisin jotain pitkäikäistä 🙂 onnea 6-vuotiaalle blogille myös! Millä olet meikanut kulmat nuihin kuviin? Niin kylmän sävyiset 🙂

Paljon onnea 6 v. Kyllä se minäkin varmaan ottaisin luomiväripaletin, sulle olisi käyttöä juuri nyt!

Kylläpä se voisi olla joku noista luomiväripaleteista 🙂

Oo! Yves Saint Laurent Gloss Volupté huulituotteet on niin huimia, että voisin päätyä siihen. Tai sitten Lancôme La Palette La Rose, koska sen sävyt niin luomiväreissä kun huulipunissa ovat just nappiin mua!

Varmaankin jonkun hajuveden valitsisin 🙂

Onnea 6-vuotiaalle blogille! Jopas vilahtikin vuosi taas nopsaan. ?
Valitsisin luomiväripaletin.

Ihana tuoksu kelpaisi 🙂

Kyllä se jonkun makean tuoksun puolelle kallistuu,

Joku ihana hedelmäinen tuoksu 🙂

Tuoksu se varmaan olisi!

Valitsisin YSL:n Black Opiumin tai Rouge Volupté Shine -huulipunan, jotka ovat upeita tuotteita!

Huulipuna ehdottomasti! Huulipunalla saa päivän aina paremmaksi, varsinkin jos siinä on joku piristävä kaiverrus;)

Luomivärit ja tuoksut kiinnostaa aina.

Ottaisin Yves Saint Laurentin Black Opium Nuit Blanche hajuveden tai jonkun luomiväripaletin 🙂

Huulipuna tai meikkivoide koska ne on eniten käytössä

Tuoksu, huulikiilto tai kivipuuteri omalla etunimellä.

Parisian Kabuki Brush. TOisaalta nuota meikkivoiteita olisi ihana kokeilla mutta värisävyn valitseminen kuvan perusteella on liian vaikeaa.

Armanin Sì Intense EdP olisi valintani.

Tuoksu olis valintani. 🙂

Luomiväripaletin, koska luomivärejä ei vaan voi olla liikaa.. ?

Luomiväripaletti olisi minun valintani.

LA VIE EST Belle Florale Edt olisi noista valintani.
Olisi ihana tuoksu tulevaan kevääseen ja se kestääkin pidempään.

Valitsisin Full couture variation -luomiväripaletin.

Valitsisin joko luomiväripaletin tai irtopuuterin. Kumpikin on pitkäikäinen ja kummastakaan minulla ei ole valmiiksi monia vaihtoehtoja.

Onnea! Valintani on Boss The Scent For Her- tuoksu. Siskoni lempituoksu. Menisi hänelle synttärilahjaksi.

kultaiselle miehelleni Boss the scent edt:n, olisi jo korkea aika että hänkin saisi jotain kivaa kun keksii aina mulle kaikenlaista ja kaiverrus yllättäisi takuulla 🙂

Valitsisin ysl mon paris edp tuoksun koska pullo on kaunis ja tuoksukin todella hyvä

Ehdottomasti joku tuoksu, tosin tuoksun valinta ei olisi mikään helppo tehtävä 🙂

Valintani olisi luomiväri- tai kulmapaletti. Jälkimmäiselle olisi ihan oikeakin tarve, kun vanhasta lumenesta on kansi rikki.

Valitsisin YSL:n SOUFFLE D’ÉCLAT:in 🙂

Valitsisin luomiväripaletin!

Onnea! <3
Jos onni osuisi kohdalle niin valitsisin tuoksun 🙂

Luomiväripaletti ehdottomasti, niitähän ei koskaan voi olla liikaa ja kestävät kauan 🙂

Vaikea valinta, mutta valitsisin YSL:n Mon Paris-tuoksun. Se vaan on niin huumaava tuoksu. 🙂

Onnea blogille! Valintani olisi tuoksu, tekstiä pitäisi vielä miettiä.

Tuoksu, ehdottomasti!

Mää ottaisin ehottomasti jonku tuoksun kaiverruksella. Onnea hurjasti! Oot kyllä ansainnu paikkas täälä annasa :))

Tuoksu 🙂

Ralph Lauren Tender Romance EdP on valintani. Tämä on niin ihana tuoksu!

Luomiväripaletti juuri sen pitkän kestävyyden takia 🙂

Tuoksu tai huulipuna

Paljon onnea blogille! Olen oman arvioni mukaan seurannut sitä viisi vuotta. Hienoa, kun jaksat edelleen kirjoittaa. 🙂

Tämä kaiverrusmahdollisuus on hieno asia. Itse valitsisin luomivärin juurikin sen säilyvyyden vuoksi. Ilahduttaisi mahdollisimman pitkään sekä kaiverrus että itse luomiväripaletti.

Minä valitsisin huulipunan! Olen menossa kesällä naimisiin,niin olisi aivan ihana saada THE häähuulipuna kaiverruksella! <3

Valitsisin Armanin Si:n 🙂

Luomiväripaletti tai tuoksu olisi minunkin valintani. Ehkä ennemmin tuoksu, vaikka toisaalta se paletti kestäisi pidempään.. Elämän suuria valintoja 😀

Voi hitsiläinen näitä palkintoja! Minulla on tasan yksi hajuvesi. Valitsisin siis toisen. 🙂 Pitäisi vaan päästä johonkin nuuskuttelemaan noita, ettei ihan ota sikaa säkissä. 🙂

Valitsisin hajuveden ❤
Sinun blogi on ihana!

Varmaankin luomiväripaletin.

Armanin Si olisi valintani.

Kyllä se olisi luomiväri

Tuoksu, koska se kestää pidempään.

Tuoksu ehdottomasti:)

Onnea 6v-kaunokainen!
Valitsisin ihanan Nu-luomiväripaletin kaiverruksella Too blessed to be stressed 🙂

Kyllä se tuoksu taitaa olla.Lancome la vie est belle,juu.

CK one edt olisi oma valinta

Kyllä se pitkä käyttöikä varmasti olisi merkittävin tekijä. Tällä järkeilyllä valitsisin jonkinlaisen siveltimen, tuolla elevenin sivulla ainoa vaihtoehto näyttäisi olevan tuo kabuki brush Lancômelta. Ei huono sekään!

jokin uusi tuoksu kevääksi <3

Luomiväripaletti siitä riittää iloa pitkään.

Valitsisin varmaan joko luomivärin tai Bossin tuoksun.

Tuoksu tai luomiväripaletti.

Luomiväri ehdottomasti!

Ei ollut vaikea valinta.. Tuoksu.. YSL Black Opium…

Valintani olisi hajuvesi

Valintani olis joku ihana hedelmäinen tuoksu kevääksi/kesäksi ?

Tätä ei kahta kertaa tarvitse miettiä, kaiverruttaisin ehdottomasti YSL:n Black Opium tuoksun.

Onnea mielenkiintoiselle ja asialliselle blogillesi! Valitsisin YSL:n Poudre Compact Radiance-kivipuuterin. Rasia ja tuote on niin ihana ja ylellinen ?.

Valitsisin hajuveden tai huulipunan! Ehkä ennemmin hajuveden <3 Jos löytäisin jonkun oikeasti ihanan luomiväripaletin nii n sekin vois olla, mut en ole pienempien palettien ystävä 😀

Päätös oli tosi helppo…elikkä tuoksu…

Valintani olisi tuoksu. 🙂

Ehdottomasti jokin tajunnan räjäyttävä tuoksu kevääseen ja tulevaan kesään 🙂

Luomiväripaletti, ehdottomasti! Siitä olisi iloa pitkään ja rakastan luomivärejä! ☺

Pitkään tappelin itseni kanssa, että valitsisinko huulipunan vai meikkivoiteen. Pelkään kuitenkin, että kaiverrettu puna katoaisi mun muiden punien sekaan joten sen on pakko olla joku ylellinen meikkivoide.

Varmaan joku ihana huulipuna. Luomiväripaletit eivät ole ihan tyyliäni, mutta punia ei voisi olla koskaan liikaa.

Kyllä se olisi joku ihana tuoksu! 🙂

Kynsihörhönä valitsen tietysti kynsilakan.

Ihana olisi joku kaiverrettu hajuvesi, mutta kun en niitä voi käyttää. Huulipuna siis ehkä tässä tapauksessa toisena valintana.

Luomiväripaletti voisi olla ihana 🙂

Ystävälle huulipuna ?

Black Opiumin valitsisin, olen sitä jo pitkään himoinnut.

Tuoksurakastajan varma valinta eli tuoksu 😀

Valitsisin Lancôme Trésor Midnight Rose-tuoksun tai jonkun YSL huulipunan ?

PS. Onnea 6-vuotiaalle 🙂

Kovasti olin ensin kiinnostunut tuosta huulituotteesta jonka sinäkin sait, mutta jos totta puhutaan, niin uskoisin kaiverruksen pääsevän paremmin esille luomiväri pakkauksesta erityisesti couture palettesta.

Joku ihana tuoksu olisi minun valintani.

Tuoksun valitsisin

Hmmm, en ole katsonut mitä on tarjolla, mutta todennäköisesti luomiväripaletin, huulipunan tai contour-paletin valitsisin.

Valitsisin kaiverrutettavaksi jonkun mausteisen tuoksun miehelleni. 9. vuosipäivä kolkuttelee pian ovella, joten lahjaksi menisi 🙂

Kyllä se luomiväripaletti olisi!

Onnittelut menneistä vuosista ja onnea tulevaan.
Valitsisin tuoksun omalla nimimerkilläni.

Hajuvesi olisi valintani.

Mä ottaisin YSLn Black Opium 50 ml EdPn. 🙂

Tuoksu, joko itselle tai lahjaksi. 🙂

Haluaisin uuden ihastuttavan tuoksun kevääseen!

YSL:n tuoksuista tietysti MON PARIS ja kevät saa tulla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *