glitz & glam

Juhlaviikko: personoi kosmetiikka kaiverruksin

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tästä starttaa Glitz & Glamin juhlaviikko!

Glitz & Glam täytti 6 vuotta ja samaan syssyyn osui blogin muutto tänne Anna-lehden sivustolle. On siis tuplasyy juhlaan. Kauas on tultu tuosta vuodesta 2011. Blogini alussa opiskelin meikkaaja-maskeeraajaksi. Olemme nyt tilanteessa, jossa opiskelen uudelleen. Nyt opiskelen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Aivan toisenlainen maailma ja erilaista opiskelua. Koko tämä 6 vuotta on ollut aika värikästä. Tässä on valmistuttu, lähdetty opiskelemaan oppisopimuksella, luovutettu burn outin vuoksi, olen saanut vauvankin bloggauksen aikana, sekä mennyt naimisiin. Lemmikkejä on menehtynyt, sekä muisteltu ikävässä tuonpuoleisia läheisiä. Olen oikeastaan hyvin iloinen, että olen jakanut elämäni tapahtumia tänne blogiini. Samalla kun bloggaan kauneudesta ja kosmetiikasta, kirjoitan myös päiväkirjaa. Paljon tapahtuu ihmiselämässä muutamassa vuodessa.

Mutta nyt sitten päivän aiheeseen. Aloitetaan viikko tällaisella hauskalla jutulla, jossa voidaan säilöä muisto tekstin muodossa kosmetiikkaan tai muistaa lähimmäistä ihanalla personoidulla tervehdyksellä. Lahja tuntuu varmasti todella henkilökohtaiselta, kun siihen liittyy jokin teidän yhteinen juttu tekstinä tai henkilökohtainen tervehdys.

Pari vuotta sitten kaiverrutin vanhaan kivipuuteriini tekstin. En siinä hätäpäissäni keksinyt muuta kuin Glitz & Glam. Olin Stockmannilla ja sain kuulla, että heillä on nyt kaiverruskone ja jollekin minun YSL-tuotteelle voitaisiin tehdä kaiverrus. Laukussani oli kivipuuteri, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Kaiverruskone ei kuitenkaan ole kaiken aikaa Helsingin keskustan Stockmannilla. Joten sieltäkään ei pääse aina hankkimaan kaiverrusta lahjoihin tai omaan YSL-tuotteeseensa.

Nyt eleven.fillä on mahdollisuus kaiverruttaa tekstejä tiettyihin kosmetiikkatuotteisiin. Mahtavaa! Tilatessaan kosmetiikan tuotteista, joihin kaiverrus on mahdollista, saa pienellä lisämaksulla (+3,90 €) haluamansa tekstin. Kun sain tästä tiedotteen sähköpostiini, välittömästi lamppu syttyi. Tämä on pakko saada Glitz & Glamin juhlaviikolle. Ihana juttu, jonka jakaa muillekin sekä huikea palkinnoksi.

Valikoimasta löytyy laajasti brändejä ja tuotteita, joihin kaiverrus on tällä hetkellä mahdollista. Jopa hajuvesiä! Kaiverruksen maksimimerkkimäärä on 25, sallittuja merkkejä ovat a-ö, A-Ö, 0-9, #!?éá&,. sekä välilyönnit. Pääset lukemaan tarkemmat säännöt ja ohjeistukset sekä katsomaan tuotevalikoimaa eleven.fin sivuilla.

Kun lähestyin eleven.fitä tämän ideani kanssa, he kertoivat jo laittaneensa minulle pienen lahjan jossa on kaiverrus. Kun posti sitten toi heidän yllätyksensä, olin todella otettu. Tuntui hyvin henkilökohtaiselta, kun yllätyksessä oli teksti ja tiedättekö mikä vielä? Kuka muistaa hullaantumiseni Kiss & Blusheihin muutama vuosi sitten? Minulla on näitä 4 vai 5? Taustatyöt oli tehty hyvin, sillä elevenillä oli tutkittu blogistani, että mitkä sävyt minulla jo oli. Nyt sain ihanan keväisen vaaleanpunaisen sävyn numero 9.

Otin tämän postauksen ensimmäiseksi juhlaviikolleni, koska minusta tämä on ihana idea ystävänpäivälahjaksi jollekin tärkeälle. Lahja saattaa ehtiä juuri ja juuri, jos heti tekee tilauksen. Valikoimastahan löytyy myös miesten tuotteita, joten mitenkään naispuolisiin ystäviin tai kumppaneihin ei tämä lahjaidea rajoitu.

Kuitenkin eleven.fi halusi vielä antaa jonkun tätä postausta varten. Koska valikoimassa on paljon sellaisia tuotteita, joita minulla jo on, niin päädyin ihanaan luomiväripalettiin. Olisin ensin halunnut Paris -paletin, mutta se oli sittenkin loppunut. Toiseksi ihanalta näytti tämä valitsemani Nu -paletti. Halusin siihen tekstin, joka muistuttaa blogistani, sekä liittää siihen vuosipäivän merkitystä.

Liitän tähän postaukseen mukaan meikkilookin, jonka luomiväripaletilla ja huulimeikillä tein. Sävymaailma on aivan minua. Huomaa muuten, että kevättä alkaa olla mielessä, kun vaaleanpunainen lisääntyy.

Tähän palettiin palataan vielä myöhemmin, sillä sävymaailma on sen verran minua, että käyttöön tulee ja inspiroi tekemään käytännöllisiä silmämeikkejä.

Sitten arvontaan. Yksi teistä voittaa itselleen haluamansa tuotteen, haluamallaan kaiverruksella eleven.fin kaiverrettavien tuotteiden valikoimasta. Ohjeet arvontaan ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro minkä tuotteen valitsisit voittaessasi. Minua kovasti kiinnostaa tietää, että mitä valitsisit? Olisiko se tuoksu, huulipuna, meikkivoide vai luomiväripaletti? Minä vähän luulen, että moni valitsisi luomiväripaletin tai tuoksun, koska ne säilyvät pitkään. Voin olla väärässäkin, joten sen näemme teidän vastauksistanne.
  • Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 19.2. klo 20.00.
  • Onnea arvontaan!

Näin on juhlavasti startattu viikko käyntiin. Huomenna seuraava aihe ja seuraava juhlaviikon arvonta.

Postauksessa näkyvä huulimeikki ja luomiväripaletti saatu eleven.filtä. Arvontapalkinnon tarjoaa eleven.fi.

 

X