Glitz & Glam

Heleyttävä CC-voide kuivalle ja aikuiselle iholle – Kuvia monen tunnin käytön jälkeen

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Halusin CC-voiteen, joka olisi erittäin kosteuttava, jopa suorastaan ihoa hoitava meikkipohja. Haluatko nähdä, miltä CC-voide näyttää tuntien käytön jälkeen? Näyttääkö se edelleen hyvältä ja raikkaalta?
Postaus sisältää mainoslinkkejä

CC-voiteet ovat siitä näppäriä, että ne ovat vaivattomia levittää ja muutenkin nopeita käyttää. Rakastuin 2 vuotta sitten It Cosmeticsin alkuperäiseen CC-voiteeseen. Myöhemmin ostin merkin CC-voiteista mattaversion, ja nyt ostin kokeiluuni tämän heleämmän lopputuloksen antavan CC-voiteen.

Lue myös: Katso kuvia It Cosmeticsin CC-voiteen ja peitevoiteen peittokyvystä

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Illumination on kosteuttava ja peittävä CC-voide aikuiselle iholle. Ihoa hoitavien ja kosteuttavien ominaisuuksien sekä peittävyytensä lisäksi CC-voiteessa on korkea aurinkosuojakerroin, SPF 50. Korkea aurinkosuojakerroin on kaiken lisäksi fysikaalinen.

Tämä on hyvä juttu, sillä jotkut kemialliset suojat voivat aiheuttaa silmien kirvelyä. Tätä CC-voidetta voi siis hyvin käyttää silmänympärysihollakin.

Lue myös: Pieni perustietopaketti aurinkosuojista

Minun aikaisemmat It Cosmeticsin CC-voiteiden sävyt ovat olleet Light ja Fair. Fair on ollut aina hieman liian vaalea. Light on hyvä kesällä ja alkusyksystä, mutta muulloin olen aina joutunut vaalentamaan sitä Fair-sävyllä. Sävyn Light ostin reilu 2 vuotta sitten, mutta sävyn Fair sain It Cosmeticsin Suomeen lanseeraustilaisuudesta.

Ajattelin kokemukseni pohjalta, että tämä Fair Light olisi luultavasti se täydellinen minulle niinä aikoina, kun Light on liian tumma. Sävyvalintani osui täydellisesti nappiin. Fair Light on minun talvisävyni, kun olen vaaleimmillani ja Light on kesäsävy, jonka itse asiassa jo tiesinkin kahden kesän kokemuksella.

Fair on It Cosmeticsin vaalein sävy, joten minua vaaleammillekin löytyy vaihtoehto. Olen vain havainnut, että It Cosmeticsin CC-voiteet hieman tummenevat päivän aikana, joten kannattaa kuitenkin valita aavistuksen vaaleampi kuin tummempi, jos kahden sävyn väliltä arpoo.

Lisäksi It Cosmeticsin CC-voiteet ovat todella peittäviä. Läpikuultavat meikkipohjat antavat paljon anteeksi, joten sävyn ei tarvitse natsata täydellisesti. Mitä peittävämpi meikkipohja, sitä tarkempi tulee olla oikean sävyn valinnassa. Siksi on erittäin tärkeää, että It Cosmeticsin CC-voiteen sävyä valitessa osuu mahdollisimman lähelle oikeaa.

CC-voide on pakattu tuubiin, jossa on pumppumekanismi. Tämä auttaa CC-voidetta säilymään sekä pumppu auttaa annostelussa. Yleensä 1-2 painallusta riittää koko kasvoille. It Cosmetics on sen verran pigmenttistä, ettei enempää edes tarvita.

Koostumus on melko täyteläinen. It Cosmeticsin CC-voiteet eivät valu ja ole vesimäisen ohuita, vaan niissä on enemmänkin täyteläisen kasvovoiteen tyylinen koostumus.

CC+ Illumination levittyy samalla tavalla kuin alkuperäinen ja mattainen CC-voide. Suurin ero on lopputuloksessa, joka on selkeästi hehkuvampi. Illumination sisältää runsaasti valoa heijastavia pigmenttejä, jotka saavat kasvot hehkumaan ihan uskomattomalla tavalla. Vaikka puuteroisitkin kasvosi, hehku säilyy.

It Cosmetics CC+ Illumination on todella peittävä CC-voide, mutta ei ehkä aivan yhtä peittävä kuin alkuperäinen. Kuten kuitenkin kuvasta huomaa, tummat silmänaluset se häivyttää ja peittää aika kivasti. Valoa heijastava ominaisuus toimii todella hyvin tummille silmänalusille. Ne kirkastuvat todella paljon, vaikka aavistuksen luonnollinen tummuus alta kuultaakin.

Ihon tekstuuria CC+ Illumination ei niinkään peitä. Mielestäni saattaa vähän jopa korostaa läheltä katsottuna. Tämä on hyvin tavallista valoa heijastavissa tuotteissa.

Mutta kauempaa katsottuna valoa heijastava tuote aiheuttaa illuusion, jossa iho näyttääkin tasaisemmalta.

Yleensä esittelen meikkipohjia kuvilla, joissa tuote on juuri levitetty kasvoilleni. Arvaa, kuinka monta tuntia CC-voide on ollut kasvoillani ennen näitä kuvia? Vastauksen kerron postauksen lopussa.

Näinä aikoina tietenkin on olennaista kertoa, kuinka jokin meikkivoide kestää kasvomaskia käytettäessä. Koska It Cosmetics CC+ Illumination on todella kosteuttava ja heleyttävä meikkipohja, se ei kestä täydellisesti hankausta. Se kestää kyllä kauniina kasvoilla, mutta kyllä hankaus kasvomaskissa sen saa hieman irtoamaan.

Mutta kuten kuva näyttää, ei 15 minuutin kasvomaskin käyttö ihan valtavasti meikkipohjaa turmele. Meikkivoiteethan tarttuvat helposti myös vaatteisiin puettaessa tai riisuttaessa.

Tykkään todella paljon tästä CC-voiteesta. Aluksi meikkipohjan hehkuvuus kyllä kieltämättä vähän tuntui oudolta, sillä en ole tottunut käyttämään näin heleyttäviä meikkipohjia.

Vaikka CC+ Illumination ei kimaltele glitterisenä, saattaa oikein läheltä katsottuna havaita pieniä kimaltavia hippusia.

It Cosmetics CC+ Illumination on minun ihollani todella hyvä syksystä kevättalveen, mutta en usko, että kesällä tämä pysyy minulla ihan näin hyvin. Ihoni on kuitenkin rasvoittuvaisuuteen taipuvainen, joten kesällä suosin kyllä alkuperäistä CC-voidetta tai sitten jotain muuta luottotuotettani.

Kokeilin käyttää kasvoöljyä CC+ Illumination alla. Ei toimi. Kun tämä CC-voide on jo itsessään niin kosteuttava, kasvoöljy sen alla on liikaa, jolloin meikkivoide alkaa liejuuntua muutaman tunnin jälkeen. It Cosmeticsin alkuperäisen CC-voiteen alla voin hyvinkin näin talviaikana käyttää kasvoöljyä, mutta tämän kosteuttavan alla en voi käyttää.

Kuinka monta tuntia It Cosmetics CC+ Illumination on ollut kasvoilla?

Kysyin tosiaan arvausta, kuinka monta tuntia CC-voide on ollut kasvoillani näissä postaukseni kuvissa. Meikkipohjaa ei ole korjattu muuten kuin puuteroin nenääni ennen kuvien ottoa, koska se kiilteli hieman liikaa.

8 tuntia! Noin 8 tuntia on CC-voide ollut kasvoillani näissä kuvissa. Olisitko uskonut?

Yleensä mikään näin kosteuttava ja heleyttävä meikkipohja ei pysy minulla näin hyvin. Toki käytän yhtä maailman parhainta puuteria, mutta ei sekään ihmeisiin pysty, jos jokin meikkivoide ei pysy hyvänä.

Lue myös: Maailman paras puuteri aikuiselle iholle – niin kuivalle kuin rasvoittuvalle iholle

Suosittelen lämpimästi kuivalle ja aikuiselle iholle, jos hakee peittävää, mutta kauniin heleyttävää meikkipohjaa. Siihen CC+ Illumination on ihan huippu tuote!

It Cosmeticsin tuotteita myydään Suomessa vain Kickseissä, CC-voiteen voit myös tilata *täältä heidän verkkokaupastaan.

Oletko sinä kokeillut mitään It Cosmeticsin CC-voiteita?

 

Lue myös:

It Cosmetics – Minä, mutta pikkuisen parempana

Panosta tai pihistä: CC-voiteet vertailussa – It Cosmetics vs. Lumene

Aikuisen ihon meikkivoide

Lue myös

X