Meikkipohjat

The Ordinary seerumimeikkivoide – peittävä, mutta silti kevyt!

6.3.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kaipaatko ihoa hoitavaa meikkivoidetta, jonka voi vain nopeasti levittää sormin ja jättää vaikka puuteroimatta. Meikkivoide saisi olla melko peittävä, jotta sinun ei tarvitse arkena kikkailla peitevärien ja valokynien kanssa. Omaat herkästi kiiltelevän ihon, joten kaipaat vähän mattapintaakin. Mielellään meikkivoiteen pitäisi olla alle 10 euroa. Kuulostaako jo mahdottomalta yhtälöltä?

Näin minäkin olisin ajatellut ennen, kunnes kokeilin The Ordinary Serum Foundation* -meikkivoidetta. En todellakaan ole seerumimeikkivoiteiden suurin ystävä. Usein ongelma on siinä, että seerumimeikkivoide valahtaa ihohuokosiin, pyörii vain ihon pinnalla, eikä tartu siihen kunnolla. On mahtavaa, kun altavastaaja pääsee yllättämään positiivisesti.

Seerumimeikkivoiteessa on kevyt aurinkosuoja eli SPF 15. Pieni muovipullo on kompakti ja kevyt kulkemaan mukana. Pullo näyttää siltä, että muovi olisi värjättyä, mutta ei ole. Näet meikkivoiteen kulumisen pullon läpi, jos et ravistele pulloa. Tämä seerumimeikkivoide tulee kuitenkin ravistella ennen käyttöä.

The Ordinary Serum Foundation on äärimmäisen keveä meikkivoide, jossa yhdistyy meikkivoiteen ja seerumin ominaisuudet. Jos tässä vaiheessa luulet, että kyseessä on perinteinen heikosti peittävä, ihon oikein rasvaiseksi jättävä ja vaikeasti iholle tarttuva meikkivoide, niin erehdyt! Juuri tuollaista minä tuotteelta odotin, mutta uteliaisuuteni voitti ennakkoluuloni, joten tilasin seerumimeikkivoiteen testiini.

The Ordinarylla on myös Coverage Foundation, jonka myös tilasin testiini. Tämä peittävämpi versio ei vielä sytyttänyt minua samalla tavalla kuin seerumimeikkivoide. Sävyvalikoima on laaja. Kuten huomaat, olen tilannut kaksi eri sävyä, vaikka sävyvalikoima on sama Serum Foundationissa ja Coverage Foundationissa. Otin testailumielessä sävyt 1.2 P ja 1.1. N. Huomasin, että 1.2 on tähän hetkeen ihan inan liian tumma ja 1.1. N on taas vähän turhan keltainen minulle. Tekee vähän kalman efektin. Veikkaan, että 1.2. N tai 1.1. P istuisi parhaiten. Silti molemmat kyllä menevät tälläkin hetkellä. Kesällä tuo (jos en päivety kuten viime kesänä) 1.2. P on loistava!

Sävyjä on kolme, eli 1, 2 ja 3. Sitten on vielä 0-2, jotka määrittelevät sävyn tummuuden omaa tummuusastetta. Kirjaimet määrittelevät sitten sävyn, jotka menevät näin:

 • P-sävyt sopivat vaaleanpunaisille, viileille pohjasävyille
 • R-sävyt sopivat punaisille pohjasävyille
 • N-sävyt sopivat neutraaleille pohjasävyille
 • Y-sävyt sopivat keltaisille, lämpimille pohjasävyille

Eli minun 1.2. P = Vaaleista tummin, jossa on vaaleanpunainen pohjasävy. Sävy 1.1. N = Vaaleista keskivaalea, jossa on neutraali pohjasävy. Hyviä uutisia teille todella vaaleille! The Ordinaryn sävyvalikoimassa on näitäkin vaaleampia sävyjä! Minua tummemmille löytyy vielä enemmän valikoimaa.

Meikkivoide on pakattu kätevään pumppupulloon. Pullon korkkia kääntämällä saa pumppumekanismin lukittua. Tämä on kätevää, sillä AINA kadotan pullojen korkit. Ei niitä muuten tarvitsekaan, mutta matkoille lähtiessä olisi kiva laittaa korkit sotkua estämään.

Kuten jo nimestäkin voi päätellä, on The Ordinary Serum Foundation seerumimaisen ohutta. Pieni tippakin on äärimmäisen riittoisaa.

Seerumimeikkivoide liukuu kasvoilla, mutta poikkeavasti moniin muihin seerumimeikkivoiteisiin, tämä The Ordinaryn seerumimeikkivoide ei pelkästään liu’u. Se myös tarttuu ihoon. Tämä The Ordinaryn seerumimeikkivoide on aivan erilainen kuin yksikään aikaisemmin kokeilemani seerumimeikkivoide.

Meikkivoideen pakkauksessa lukee ”Light Coverage” eli kevyt peittävyys. Mielestäni tällä seerumimeikkivoiteella on medium coverage eli keskipeittävä koostumus.

Siksi haluan havainnollistaa The Ordinary Serum Foundationin peittokykyä. Tässä ihoni ilman meikkivoidetta. Ihoni väri on epätasainen.

Meikkivoidetta voi ohuen koostumuksen vuoksi kerrostaa, jos haluaa paremman peittävyyden. Erityisesti poskipäille ja T-alueelle saattaa tarvita vähän kerrostusta.

Tämä seerumimeikkivoide kuivahtaa himmeäksi. Puolimattainen lopputulos peittää hyvin, mutta jättää silti äärimmäisen luonnollisen lopputuloksen. Suorassa auringonvalossakin ihohuokoset näyttävät blurraantuneilta, punaiset pilkut kasvoillani eivät ole selkeät ja tummat silmänalusetkin ovat vähän piilossa.

The Ordinary Serum Foundation* ei välttämättä tarvitse puuterointia. Seerumimeikkivoide pysyy uskomattoman tiukasti hieman rasvoittuvaisuuteenkin taipuvaisella iholla. Uskomatonta! The Ordinaryn seerumimeikkivoide ei vajoa ihohuokosiin, kuten minulla yleensä seerumimeikkivoiteet tekevät. Ainoastaan heti levityksen jälkeen saattaa otsani uurteisiin sekä silmäluomien uurteisiin liikkua kuivahtamaton meikkivoide. Kun ne pyyhkäisee pois, ei seerumimeikkivoide enää uudestaan keräänny noihin uriin. Tämä ilmeisesti johtuu siitä, että meikkivoide ei ole ehtinyt kuivumaan. Notkea koostumus liikkuu kosteana niin tehokkaasti.

Joskus iltamyöhällä otsani urissa saattaa olla hieman meikkivoidetta, mutta lasken tuon jo mitättömäksi ongelmaksi. On olemassa vain yksi meikkivoide, joka ei ole koskaan kasaantunut otsani uurteisiin. Jos joku tekee sen useiden tuntien jälkeen, en pidä sitä ongelmana.

Kenelle suosittelen The Ordinary Serum Foundation -meikkivoidetta?

Ehdottomasti henkilöille, jotka haluavat helpon tuotteen, joka ajaa monta asiaa. The Ordinaryn seerumimeikkivoide on yhtä helppo ja nopea levittää kuin paras CC-voide, sen peittävyys saattaa korvata peitevärin, sitä ei välttämättä tarvitse puuteroida ja meikkipohja kestää hyvänä koko päivän. Ihan mahtava arjen sankari!

Jos pidät oikein läpikuultavasta, iholla kiiltävästä ja kostean nahkealta tuntuvasta seerumimeikkivoiteesta, ei tämä tuote ole sinulle. Skippaa The Ordinary Serum Foundation ja etsi joku perinteisempi seerumimeikkivoide. Enemmänkin tätä suosittelen henkilöille, jotka eivät ole pitäneet aikaisemmista seerumimeikkivoiteista. Tämä todella voi yllättää!

Lyhyesti kiteytettynä, The Ordinary Serum Foundationin edut ovat:

 • Kompakti ja käytännöllinen pakkaus
 • Helppo ja nopeakäyttöinen, voi levittää sormin
 • Hyvä peittävyys
 • Hyvä kestävyys
 • Ihoa hoitava
 • Tuntuu kevyeltä
 • Laaja sävyvalikoima
 • SPF 15
 • Vegaani

The Ordinary on kyllä mukava merkki. Sen lisäksi, että tuotteet ovat loistavia, eivät hinnat ole hurjat. Tämäkin meikkivoide maksaa 6,95-9,50 € / 30 ml. Meikkivoiteen voi tilata useasta paikasta. Sitä usein kyllä on, mutta suosituimmat sävyt ovat usein lopussa. Kannattaa katoa näistä verkkokaupoista: Eleven*, Bangerhead*, Nordicfeel* ja Lookfantastic*.

Juuri nyt Bangerheadilla* on parhaiten sävyjä. Siellä voit hyödyntää alennuskoodin GLITZ&GLAM20, jolla saat 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 30.4.2019 asti.

Oletko jo kokeillut The Ordinary Serum Foundation -seerumimeikkivoiteen? Oliko kokemuksesi hitti vai huti?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

 • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (26)

Oletko kokeillut ilman primeria? Minusta primerit eivät oikein toimi rasvoittuvalla iholla kiillon estäjinä. Ne toimivat tasoittajina, mutta eivät kiiltoa vastaan. En tiedä auttaisiko kasvovoiteen vaihto sinua, kun ongelma on tosiaan rasvoittuvassa ihossa ja silikonisessa primerissa. Ne eivät vaan oikein toimi yhteen. Jos et halua luopua primerista, voit kokeilla esimerkiksi puuteroida kasvot primerin päälle, ennen meikkivoidetta. Hyvin kevyt puuterointi talkkipitoisella puuterilla auttaa todella paljon kontrolloimaan rasvoittuvuutta. Mutta toistan vielä, ohut puuterointi hienojakoisella puuterilla. Voit kokeilla aluksi vaikka pahimmalle ongelma-alueelle, kuten nenälle tai otsalle. Ne kun usein ovat ne pahimmat kiiltelijät – ainakin minulla. 😊

Hepskukkuu! Mä tilasin näitä Deciemin sivuilta. Eka tilasin sävyn 1.0NS (neutralsilver?) joka oli vaaleaakin vaaleampi. Ihastuin kuitenkin koostumukseen ja tilasin seuraavan kerran 2.0P (minulla ei ole siis mitään logiikkaa värin valikoinnissa…) ja tuo sävy oli tietty liian tumma sekä keltainen (!?). Siinä meni kyllä rahat hukkaan, en saa sitä vaalennettua sopivan vaaleaksi/sävyiseksi millään tipoillakaan. Pitääpä kokeilla ehkä vielä joku noista sävyistä mitä sinä tilasit.
Mutta! Tuo ensiksi ostamani ’painters white’-sävy on todella hyvä silmienalusille, jos ne on ihan zombit. Töpöttelee vaa lisäksi eikä ohuen koostumuksen vuoksi mee ruttuihin :).
Mä jotenkin ostan aina liian tummaa sävyä,kesällä kävin Emotionissa jossa sain hyvän sävyn, mutta tietty sekin on nyt liian tumma. The Bodyshopin vaalennustipat on tulleet tarpeen! Ja toi pieni pullo kestää ihan älyttömän kauan vaikka käytän sitä päivittäin ja kuukausia putkeen.
Mietin kyllä ostaisinko Lumenen Tinttiä siinä vaaleimmassa sävyssä ens talveksi. Mulla on sitä mediumina ja tykkään tällä hetkellä ihan älyttömästi siitä, kun iho on kuiva pinnasta.
…Se ois Oulun reissu taas tänään:). Jos Hoploppiin…:D

Joo, tuo 1.0 NS on todella vaalea, kun siinä on vielä tuo hopean vivahde, niin näyttää todella vaalealta. Näitä vissiin olisi Stockmanneilla, niin pääsisi testaamaan sävyt. Sinäkään et taida asua pk-seudulla, Tampereella tai Turussa?

Ihanaa päivää Ouluun ja Hoploppiin! 😊

Erjalle vinkiksi liian tumman meikkivoiteen käyttöön: sivele sitä sääriin, kun caprihousu-kelit alkaa ja koivet ovat vaaleammat kuin kalkkilaivan kapteeni! 🙂
Nyt, Minna, sait kiinnostumaan tuosta seerumi meikkivoiteesta! Jos tosiaan pysyisi minunkin naamassani koko päivän. Ei ole kallis, vaikka sävy ei sattuisikaan olemaan sopiva.

Hei, kiitti vinkistä! Toi meni tänä aamuna roskiin tuon tilitykseni jälkeen.. Pitää aamulla vielä dyykata, voi olla että oli jo vaihdettu ..

Voi ei! Olitkin liian toimelias tällä kertaa. 🙈😅

Tuosta meikkivoiteestahan sanotaan, että sopii erityisesti merkin pohjustusvoiteen kanssa käytettäväksi. Minulla ei ole primeria käytössä, mutta veikkaan, että just tuon meikkivoiteen kanssa saattaa toimia tosi hyvin.

Oletko koskaan käyttänyt sitä alkuperäistä Estée Lauderin Double Wear -meikkivoidetta? Sehän pysyy jopa minun otsallani. Tämä Ordinaryn ei pysy yhtä täydellisesti otsallani, mutta lähes yhtä hyvin. 🙂

Oooo, kuulostaa ehdottomasti kokeilun arvoiselle tuotteelle! Mulla on mennyt jotenkin ihan ohi nämä ordinaryn meikkivoiteet, täytyy tutkia vielä vähän lisää, etenkin sävyvalikoimaa 🙂 Kiitos tuote-esittelystä!

Tänään tartuin taas tuohon toiseen Ordinaryn meikkivoiteeseen. Ei, se ei ole niin kiva kuin tämä seerumimeikkivoide. Vitsit, että voikin olla hyvä meikkivoide! Lämmin suositus sille! 🙂 Sävyn valinta on kyllä haastavaa. Itse käyn melko usein Helsingissä, joten pääsisin sävyt testaamaan. Mutta en todellakaan sillä hetkellä halunnut odottaa, kun päätin, että tilaan testiini. Kaikkia sävyjä ei Elevenillä ollut, joten vähän sen mukaan valintaa tein.

Noniin, sinne meni tilaus, kiitos koodista 😉 Otin sävyt 1.0N ja 1.1P, katsotaan jos niistä jompi kumpi sopisi tai saisi hyvän miksauksen! Löysin netistä hyvän ohjeen, jossa oli verrattu MACin sävyjä ordinaryn valikoimaan, mutta koska en tiedä omaa MAC-sävyä, niin mua se ei hirveesti auttanut :’D Jätän kuitenkin vaikka kommenttia uudelleen, kun tuoteet saapuu ja pääsen kokeilemaan 🙂

Minä luulen, että tuo 1.1 P olisi minulle just nyt täydellinen. Tuo minulla oleva 1.2 P on kesällä varmaan täydellisempi. Onneksi meikkivoide on kuitenkin läpikuultava, niin se antaa anteeksi tosi paljon.

Onko sinulla linkkiä tuohon ohjeeseen? Minun MAC-sävyni on NW13 ja NW15.

Joo, sinun kommenteista oli myös ehdottomasti hyötyä 🙂 En tiedä toimiiko tämä, mutta löytyy mm. Googlesta ihan kuvahaulla nopsaan esim. hakusanoilla the ordinary serum foundation mac: https://goo.gl/images/nRzmLx

KIITOS Vandaalia! 😍

Hah! Se 1.1 P olisi NW15! Näköjään 1.0 P olisi NW13. Olisin noista jomman kumman silloin halunnut, mutta molemmat olivat loppu.

Oon käyttänyt tätä jo pari vuotta, ihan paras! Oon todella laiska levittämään, vihaan paksuja jankkeja ja kaikin puolin tässä kohtaa kaikki mitä tahon meikkivoiteelta!

PARI VUOTTA?! Onko tätä ollut niin kauan? 😮 Minä luulin ihan uudeksi. 😂 Tämä on siis uusi verkkokaupoissa. Tää on muuten just sellainen meikkivoide, jota olisin kaivannut pikkulapsiaikana. Nyt minun muksut ovat jo isoja ja itsenäistyvät kovaa vauhtia. Saan meikata rauhassa ja hartaudella, mutta enää en vaan jaksaisi ja viitsisi. 🙄

Innostuin sitten tilaamaan seerumimeikkivoiteen, mutta alekoodi kohta meni aivan ohi! Verkkokaupassa ennen kassalle menoa en huomannut alekoodi kohtaa. Olin siis noilla sivuilla ensimmäistä kertaa.
Ensin kysyi postinumeron ja sitten maksutavan. Siinä se. Laitoin palautetta heti perään, mutta vastausta ei kolmeen päivään ole kuulunut.
Pakettikin on jo laitettu matkaan, ja se pääsee Lietoon jakeluksekukseen makoilemaan muutamaksi päiväksi ennen eteenpäin menoa. 🙂 Kysyin Postista, miksi eräs pakettini on Liedossa torstai aamusta maanantaihin, ennenkuin se lähetetään eteenpäin. Vastaus oli: ”Sitä käsitellään” Siis! Mitäh! Kopitellaanko sillä? Silitellään?! 🙂 🙂 🙂 🙂

Voi ei! Myönnetään, se on vähän hankalassa kohdassa. Eli kun menee omaan ostoskoriin, niin oikeassa ylälaidassa on teksti ”Alennuskoodi?”

Itse kun sähläsin kerran, sain todella nopeasti vastauksen ja apua. Kokeile vielä uudestaan. Tietty, jos annoit palautetta, että konkreettisesti esittänyt avuntarvetta, ymmärrän, että vastaus voi kestää, jos sellaista tuleekaan. Riippuu tosiaan paljon palautteestasi. Onko se sellainen, johon vastaus olisi odotettavissa? Jos olisi, niin kokeile uudestaan. Minä ainakin sain todella nopeaa palvelua ja apua omaan mokaani.

Joo, välillä paketit majailevat useamman päivän Liedossa. 😩 Eräätkin Elevenin ja Bangerheadin paketit käyneet siellä. Joskus vain lyhyellä visiitillä, joskus pidemmällä. 😂 Ehkä ne tosiaan ovat siellä silittelyssä. 😂🙄

Nonii! Minun paketti tuli nopeasti kyllä perille ja meikkivoide pääsi tänään tositestiin 🙂 Kesti nättinä koko päivän, myös jumppatunnin, ei liejuuntunut tai muuta ikävää. Iso peukku pintakuivan ihon omistajalta näin talviaikaan 👍🏻 Sävynä 1.0 oli nappi, 1.1 saa jäädä odottamaan vielä aurinkoisempia päiviä, vaikka sekin tuntui sulautuvan kasvoille pienen testin perusteella kyllä jo nyt näin kalmakasvoisuuden aikana :’D

Ja niin! Lahjakortin käytin myös naistenpäivän alen aikaan nobeen; mukaan tarttui ainakin sheet maskeja, yönaamio sekä jotain invisibobblen ja beautyblenderin uutuuksia 🙂 KIITOS <3

Kiitti, kun laitoit kokemuksia! ❤ Eikö olekin todella hyvä koostumus? Kestää hyvin, peittääkin aika paljon ja on niin helppo levittää sormin vaan. Tää ei mitään meikkisieniä kaipaa. Mun pitää kyllä hankkia tuo 1.1, koska veikkaan sen olevan täydellinen match.

Yönaamio? Se Huxleyn? Se on kyllä niin mahtava!!!

On kyllä, kivan pysyväksi ja mattaiseksi muuttuu keveydestään huolimatta! 🙂 En olekaan paljoa kokeillu seerumimaisia/ohuita meikkivoiteita, koska olen ajatellut niiden olevan, noh, liian kevyitä 😀 Tämä oli hyvä! 🙂

Itseasiassa Tony molyn pandan 😀 olen siitä useamman näytteen saanut ja tykännyt 🙂 Huxleyltä mulla on yksi kasvovoide, mutta kukkaistuoksu ei iskenyt mun nenään yhtään 🙁 Nyt sain kylkiäisenä pari näytepussia Huxleyn öljyistä, ne kokeilen innolla kyllä! 🙂

No yleensä seerumimeikkivoiteet ovat todella keveitä peittävyydeltään. Tää on vaan niin ❤ Tänäänkin käytössä.

Aah, pandan! Sitä en ole kokeillut. Ai sinä et lämpene Huxleyn tuoksulle. Minua se ihastuttaa niin paljon! Rakastan Huxleyn tuotteiden tuoksua, mutta rakastan muutenkin niitä tuotteita. Hei, kerro mitä tykkäät öljyistä. Itse en niitä ole kokeillut.

Tilasin keltapohjaisen vaaleimman sävyn ja kylläpä oli keltainen! Aivan liian keltainen. Mikähän sävy olisi siitä vaaleampi? Kentien neutraalilla pohjalla?

Uskon! Minulla tuo 1.1 N on liian keltainen, vaikka on neutraali. 1.0 N on neutraaleista vaalein. Ilmeisesti tilasit sävyn 1.2 Y? Jos se oli liian keltainen ja tarvitset vähän vaaleampaa, ottaisin sinuna sävyn 1.1 N. Minusta sekin on aika keltainen tuossa peittävämmässä meikkivoiteessa. Minulla vähänkin keltaisemmat neutraalit heittää kasvoilla tosi kelmeän keltaiseksi. Sinä ilmeisesti olet keltapohjainen, niin mutta et niin keltainen kuin tuo 1.2 Y, niin tuo 1.1 N saattaisi olla just nappi. 🙂

Kiitti vinkistä! Juu, tilaamani seerumimeikkivoide oli 1.2Y Bangerheadin kuvassa se näyttää huomattavasti vaaleammalta, kuin on. Ihoni on keltapohjainen ja siksi otin keltapohjaisen sävyn. 1.1N näyttää (mun vanhalla CromeBook-koneella) pinkkiin taittuvalta. Kun värit heittävät noinkin paljon, niin 1.1N kannataa testata.

Värit heittää paljon. Jokaisen näyttö on erilainen. Itse kalibroin näyttöni, jotta kuvissani olisi sävyt oikeat, mutta lukijoilla taas asetukset ovat eri, joten he näkevät värit eri tavoin. On meinaan hämmentävää katsoa esimerkiksi äitini tai mieheni koneelta blogini kuvia.

Minut yllätti The Ordinaryn keltaisuus neutraalissa. Usein minulle sopii neutraali. Jos siinä on inan pinkkiä enemmän kuin keltaista, se istuu. Ordinaryssa on enemmän keltaista sävyssä 1.1 N. Siksi se niin kelmeä minulla on. Kun taas seerumimeikkivoiteeni sävy 1.2 P oli täydellinen, mutta saisi olla tähän vuoden aikaan ihan vähän vaaleampi. Olisin halunnut sävyn 1.1 P, mutta sitä ei ollut silloin Elevenin varastossa. Kohta tuo 1.2 P on täydellinen. Tulee kesä ja aurinko! 😎

Huomasin, että Ordinarylla P-sävyt eivät ole ihan niin pinkkejä kuin joillain toisilla valmistajilla. Muuten, onhan sinulla jotain tippoja, joilla saisit liian keltaisen seerumimeikkivoiteesi fiksattua oikeaksi? Vai uskotko sen olevan hyvä kesällä ja syksyllä?

Osaatko neuvoa mitä tuon ordinaryn alle kannattaisi laittaa, tarkoitan kasvovoidetta? Mulla tuo alkaa jo 2 tunnin jälkeen todella rumasti rasvoittumaan ja iho kiiltämään vaikka on ordinaryn primer käytössä..

Oletko kokeillut ilman primeria? Minusta primerit eivät oikein toimi rasvoittuvalla iholla kiillon estäjinä. Ne toimivat tasoittajina, mutta eivät kiiltoa vastaan. En tiedä auttaisiko kasvovoiteen vaihto sinua, kun ongelma on tosiaan rasvoittuvassa ihossa ja silikonisessa primerissa. Ne eivät vaan oikein toimi yhteen. Jos et halua luopua primerista, voit kokeilla esimerkiksi puuteroida kasvot primerin päälle, ennen meikkivoidetta. Hyvin kevyt puuterointi talkkipitoisella puuterilla auttaa todella paljon kontrolloimaan rasvoittuvuutta. Mutta toistan vielä, ohut puuterointi hienojakoisella puuterilla. Voit kokeilla aluksi vaikka pahimmalle ongelma-alueelle, kuten nenälle tai otsalle. Ne kun usein ovat ne pahimmat kiiltelijät – ainakin minulla. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *