Glitz & Glam

NARSin legendat; Laguna, Orgasm ja Albatross

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuka muistaa tämän vuosikymmenen alulta NARSin Orgasm -poskipunan ja Laguna -aurinkopuuterin? Minulla näitä ei ennen ollutkaan, kunnes nyt, kun NARSin upeasta joulukalenterista sain minikokoisina nämä kaksi legendaarista poskisävyä.

Muistan, kun aloitin blogien lukemisen ja oman blogin pitämisen, puhuttiin kaikkialla NARSin Lagunasta. Siihen maailman aikaan (2010-2011) monet aurinkopuuterit olivat aivan oransseja, eivätkä siksi niin mairitelleet meidän vaaleiden iholla.

Orgasm oli poskipunien poskipuna. En edes tiedä, mikä tässä poskipunassa oli sen hypen syy, mutta se tuli olla tyyliin jokaisella itseään todelliseksi kosmetiikkabloggaajaksi kutsuvalla. Minulla tuota ei kylläkään ollut, sillä Pariisin Sephorassa pääsin swatchailemaan sävyn. Se ei silloin sytyttänyt minua, joten ostin NARSin poskipunan sävyssä Deep Throat. NARSin poskipunat ovat todella pitkäikäisiä. Koostumus ei pöllyä ja tuotteet on prässätty tiukasti pannuun. On siis suorastaan ihme, että olen saanut Deep Throatin pohjan näkyviin, koska minulla on aina rinnakkain muitakin poskipunia käytössä.

Laguna on mahtava sävyltään. Ennen sitä kutsuttiin viileäksi, mutta nyt nähtyäni viileitä aurinkopuutereita, kutsuisin Lagunaa neutraaliksi. Se on lämmin, mutta ei liian lämmin. Sillä saa kauniin sävyn kasvoille ja varjoa poskiluun alle. Laguna sopii siis jopa varjostuksiin.

En ollenkaan ihmettele, miksi Laguna niin kovin suosittu on ollut. Tämä on helppo aurinkopuuteri, jota voi käyttää talvellakin ihan helposti. Vähän varovaisemmin vain sivelee kasvoilleen, niin ei synny övereitä. Kesällä överi on kaunis, talvella ei ihan kaikilla ihonsävyillä – kuten esimerkiksi minun.

Orgasm ei pääse studiokuvissa oikeuksiinsa. Näyttää tylsältä vaaleanpunaiselta persikalta, mutta oikeasti se on uskomattoman hehkuva. Pigmenttiä riittää yllin kyllin.

Olen nyt ihastunut Orgasm-poskipunaan. Pariisissa keväällä 2013 se tuntui liian hohtavalta minun makuuni. Nyt se on ihana! En tiedä mistä moinen mielen muutos, mutta niin paljon tästä tykkään, että otin Orgasm-poskipunan mukaan Kreetalle. Upea hehku, kaunis pohjasävy ja ihanasti ilmettä freesaava. Tykkään! NARSin poskipunat ovat kyllä upeita.

Melkein meinasin unohtaa, sillä kun Laguna ja Orgasm ovat suorastaan kulttimaineiset aurinkopuuteri ja poskipuna, on NARSilla korostuspuuterikin, joka on kulttimaineinen. Se löytyy minulta! Albatross oli tämän vuosikymmenen alkupuolen halutuin korostuspuuteri. Aurinkopuuteri Laguna, poskipuna Orgasm ja korostuspuuteri Albatross, olivat ehdottomasti kovimmat jutut silloin.

Albatross ei iskenyt minuun täydellisesti. Toki sitä olen käyttänyt, sillä silloin kotihoidontuella ollessa ja uuden uran aloittaessa (meikkaajan ura), arvosti suuresti jotain näin kallista ostosta. Monissa vanhoissa meikkikuvissa näkyy Albatross poskipäilläni hohdetta antamassa.

Otin vielä swatch-kuvan kaikista näistä kolmesta legendasta ja kulttimaineisesta kasvomeikistä. Kuva on otettu sisällä luonnonvalossa.

Lagunassa näkee aurinkoista lämpöä ja se on valoa heijasteleva. Orgasm keskellä on kaunis pinkki-persikka. Korostuspuuteri Albatross välkehtii kultaisena. Tykkään tällaisessa valaistuksessa Albatrossista, mutta auringonpaisteessa se ei ole niin nätti minun mielestäni.

Auringosa Albatross muuttuu todella vihertäväksi, jonka vuoksi en siitä pidä niin paljon kuin muutamista muista korostuspuutereitani. Siksi se ei ole ollut niin paljon käytössä. Orgasmin upea kultainen hehku on häikäisevä! Miksi en ole tälle syttynyt aikaisemmin? Laguna näyttää todella oranssilta, mutta sitä se ei oikeasti ole. Auringonvalossa kuvattuna kamera heitti sävyt vähän vinksin ja vonksin. Muut sävyt ovat kuin luonnossa, mutta Laguna muuttui liian oranssiseksi kuvassa.

Aikoinaan NARSia piti tilata vähän epämääräisiltä myyjiltä Jenkeistä tai matkustaa, jotta pääsi lentokentillä tai Sephoroissa ostamaan. Vieläkään NARSia ei voi mennä swatchailemaan Suomessa, mutta sitä voi tilata luotettavilta verkkokaupoilta.

Lookfantastic myy NARSin tuotteita. Tässä suorat linkit tuotteisiin *Laguna, *Orgasm ja *Albatross. Nämä ovat NARSin bestsellereitä edelleen! Joskus löytyi palettejakin, joissa olivat nämä kolme suosituinta sävyä.

Löytyykö sinulta Laguna, Orgasm tai Albatross? Vai jopa kaikki?

X