Glitz & Glam

Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer – katso miten hyvä peiteväri!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ostin toisen bloggaajan suosituksesta Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer* -peitevärin. Esittelen tässä postauksessa tuon mainion peitevärin käytännön kautta sekä samalla postauksessa esiintyy Laura Mercier Secret Brightening Powder for Under Eyes* -puuteri, joka on mainio silmien alle!

Vaikka tänään on 1. huhtikuuta, ei tämä postaus ole aprillia. Olkaa tänään tarkkoina somessa. Aprillipiloja on varmasti liikkeellä.

Mutta nyt esittelen Bobbi Brownin peitevärin. Tämän huikean peitevärin tilasin Kicksiltä*, mutta juuri viime viikolla myös Eleven* sai Bobbi Brownin valikoimiinsa. Olen tämän brändin tiennyt jo vuosia, sillä se tuli jo joitakin vuosia sitten Stockmannille. En vaan koskaan mitään osannut merkiltä ostaa. Minua ei sykäyttänyt Shimmerbrick -paletti.

Nyt sitten kuitenkin tilasin tämän peitevärin heti samana päivänä, kun Keyword: Love -blogin Jonna vinkkasi siitä minulle kommenteissa. Hän muistaakseni sanoi, että Bobbi Brown on jankkia ja vähän kuivahko, mutta ei silti saa silmänympärysihoa näyttämään ryppyiseltä ja vanhenna ilmettä. Toden totta! Bobbi Brownin peitevärin koostumus on sellainen, että en sitä olisi ilman ennakkosuositusta ostanut, jos olisin sitä Stockmannilla kokeillut. Koostumus on vähän jankki ja kuiva, vaikka kyseessä on nestemäinen peiteväri.

Bobbi Brownin peitevärin voi levittää sormin, siveltimellä tai meikkisienellä. Kaikilla saa vähän erilaisen lopputuloksen. Itse olen pitänyt eniten siveltimestä Bobbi Brownin kohdalla.

Siitä huolimatta, että Bobbi Brown on vähän kuivakka ja jankki, se levittyy tasaisesti ja kauniisti iholle. Hyvin hämmentävää!

Samalla Bobbi Brown vie pimeyden silmien alta ja tuo valoa. Bobbi Brown sopii mahtavasti myös nenänpielien punoitusta peittämään.

Tässä vähän vertailua. Kuvan oikealla puolella on vain ohut kerros meikkivoidetta, mutta ei peiteväriä. Kuvan vasemmalla puolella on meikkivoiteen lisäksi silmien alla ja nenänpielessä Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteväriä.

Bobbi Brown on mahtava myös näpyille. Onneksi sama sävy natsaa minulla niin silmien alle kuin finneille. Ostin sävyn 02 Ivory, koska Ivory viittaa vaaleaan sekä hieman keltaiseen neutraaliin. Keltainen peittää paremmin tummia silmänalusia ja finnejä, vaikka ei olekaan sinisen ja punaisen vastaväri, mutta violetin vastaväri se on. Keltainen on vähän parempi häivyttämään kuin vaaleanpunainen, koska keltainen kirkastaa.

Bobbi Brownin peiteväri pysyy uskomattoman hyvin finnien päälläkin. Jankki, vähän kuiva koostumus on pysyvä. Se tarttuu todella hyvin iholle, jopa niiden vähän hankalienkin finnien päälle, joille ei meinaa mikään tarttua. Toki Bobbi Brownillakin joutuu kikkailemaan ja kerrostamaan siinä tapauksessa, mutta lopputuloksesta tulee parempi kuin monilla kosteilla peiteväreillä.

Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer* on uskomattoman peittävä, mutta myös kestävä. Uskomatonta, että tällainen vähän jankki ja kuivakka koostumus ei tee silmänalusihostani hirveää. Tämä näyttää todella hyvältä, eikä korosta mitään. Eikö näytäkin hyvältä?

Vaikka Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer on hyvin paikoillaan pysyvä, voit tarvittaessa puuteroida sen kevyesti. Silmien alle erityisesti tarkoitettu Laura Mercierin Secret Brightening Powder for Under Eyes* kiinnittää meikin, tasoittaa vielä lisää ihoa ja tuo runsaasti valoa. Suosittelen puuterin työstöön tällaista pyöreää peitevärisivellintä. Vipalla puuteri jää vain pintaan. Sen tasoittavuus tulee paremmin esiin, kun puuterin saa ”hierottua” kunnolla ihoon ja peiteväriin. Mutta muista olla maltillinen annostelussa. On helpompi lisätä kuin ottaa pois.

Tässä linkki Laura Mercier Secret Brightening Powder for Under Eyes -puuterin esittelyyn!

Nämä kaksi yhdessä ovat loistava parivaljakko! Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer meni kirkkaasti parhaimpien peitevärien joukkoon. Älä pelästy sen jähmeää ja hieman kuivakkaa koostumusta. Iholla tuote toimii todella hyvin! Bobbi Brown sopii varttuneemmallekin iholle, mutta tulee muistaa, että silmänympärysiho tulee kosteuttaa kunnolla ennen peitevärien käyttöä. Se on äärimmäisen peittävä, joten sillä saa tummat silmänaluset ainakin häivytettyä, jopa peitettyä.

Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peitevärin voit tilata Eleveniltä* tai Kicksistä*.

Laura Mercier Secret Brightening Powder for Under Eyes -puuterin voi tilata Kicksiltä*.

Oletko kokeillut näistä kumpaakaan?

Lue myös

X