Glitz & Glam

Kat Von D Tattoo Liner

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Onko rajauksien teko haasteellista? Minulla olisi esittelyssä ihan mahtava ja rajauksien tekoa helpottava tuote.

Esittelin maaliskuussa shoppailujani laivalta ja Sephorasta. Olen jonkun verran esittelyjä jo tehnytkin. Seuraavaksi esittelyssä Kat von D:n Tattoo Liner, jonka ostin teidän suosituksesta.

Kat Von D ei varmaan esittelyjä kaipaisi, mutta käydään nyt kuitenkin nopeasti läpi henkilö ja hänen meikkibrändinsä. Hän tuli tunnetuksi (ainakin minulle) Miami Ink reality-ohjelmasta. Eipä mennyt aikaakaan, kun ohjelmassa esiintynyt tatuoijataituri riitautui sarjan kaljupäisen Ami Jamesin kanssa. Vahva nainen pakkasi kimpsut ja kampsut. Hän lähti Los Angelesiin ja perusti sinne oman liikkeensä. Kat Von D loi omaa ohjelmaa, brändiä ja nimeä hyvin nopeassa ajassa. LA Ink taisi nousta suositummaksi kuin Miami Ink oli koskaan ollutkaan. Kat Von D:n tavaramerkki on mustat tähtitatuoinnit hänen vasemman puolen ohimolla ja poskipäällä. Kuinka moni muistaa Kat Von D:n esiintyneen HIM:n Killing Loneliness -musiikkivideolla?

Vuonna 2008 Kat Von D lanseerasi Sephoralle oman meikkimerkkinsä. Vasta viime vuonna tuo merkki saapui myös Tukholman Sephoraan. Tuolloin ostin itselleni veikeän huulipunan, joka on kylläkin jäänyt lähes käyttämättömäksi. Kat Von D meikkibrändinä on uskalias, pigmenttinen ja kestävä – kuin tatuointi. Tuotteiden ulkonäkö on raffi ja rokkaava. Se kuvastaa hyvin nimeä Kat Von D.

Tattoo Liner -rajaustussi on tarkoitettu tarkkaakin tarkempaan työskentelyyn. Siinä on hyvin siro ja kapeneva kärki.

Tussi piirtää tarkasti ja väriä tulee todella hyvin. Kärki joustaa jonkun verran, mutta ei ole aivan ”lurju”, vaan sopivan taipuisa.

Tussin sisällä on helmi. Siksi sitä tulee ravistaa ennen käyttöä, niin väriä riittää joka kerta. Tussia ei tarvitse painaa kämmentä vasten tämän hienon ominaisuuden vuoksi. Lisäksi Tattoo Linerissa on nerokas korkki. Korkin sisällä on toinen korkki, joka painautuu sisään ja lukitsee itsensä kiinni tussiin. Näin ilma ei pääse kuivattamaan tussin huopaa ja siinä olevaa rajausväriä. Kärki pysyy kosteana.

Saatavilla on kahta eri sävyä: (minulla oleva) musta Trooper ja tummanruskea Mad Max Brown.

Olen todella ihastunut tähän Kat Von D Tattoo Lineriin. Rajaustussi on kätevä käytössä ja rajaus kestää todella hyvin. Rajausten teko tuntuu niin helpolta ja nopealta. Tattoo Liner on Waterproof, eli vedenkestävä. Liner kestää siis vettä, mutta se ei kestä kostumisen jälkeen hieromista. Eli jos silmät vuotavat, rajaus kastuu, niin sormin hieromista se ei kestä. Vedestä rajaus ei lähde mustana valumaan, mutta irtoaa murusina, jos se joutuu mekaaniseen rasitukseen. Tattoo Liner jättää hieman kiiltävän pinnan, joka johtuu vedenkestävästä ominaisuudesta. Rajausvärissä on kuivuessaan muovimainen pinta, jonka vuoksi se on vettä hylkivä.

Kat Von D Tattoo Linereita myydään ainakin Tukholman Sephorassa, missä niiden hinta on 215 SEK, eli noin 22,60 €. Valitettavasti Suomesta ei tiettävästi saa Kat Von D:n kosmetiikkaa. Ainakaan virallisen jälleenmyyjän kautta.

Jos et ole pääsemässä Tukholmaan tai minnekään mistä Kat Von D:n meikkejä saisi, niin täällä Suomessa on myynnissä hyvin samanlainen rajaustussi. Minusta Urban Decayn Perversion on hyvin samanlainen. Tussin kärki ei ehkä ole yhtä tarkka, mutta muuten ominaisuuksiltaan nämä kaksi ovat toistensa kaltaisia. Olen esitellyt tämän Urban Decayn rajaustussin täältä löytyvässä postauksessa.

Se mitä olen huomioinut, niin rajaustusseista ei löydy ihan niin vedenkestävää koostumusta, kuin mitä löytyy geelilinereista ja vedenkestävistä dipattavista eyelinereista. Olen miettinyt syytä ja tullut tulokseen, että syy on luultavasti mekanismissa. Rajaustussiin ei varmaan voida valmistaa niin lujasti kestävää koostumusta, jotta mekanismi toimisi pitkään. Tussi luultavasti tukkiutuu liian tiukasti kuivuvasta ja kestävästä koostumuksesta. En tiedä, mutta näin olen asiaa järkeillyt.

Mitä eyelineria suositte eniten? Onko tussi, geeli vai dipattava teidän suosikki? Minulla oli vuosia ja vuosia dipattava, mutta nykyään kallistun tussiin. Se on vaan niin simppeli. Kestävyydeltään suosisin geelilineria, koska se ei inahdakaan minun silmäluomilla. Mutta en ole kokenut ongelmia kestävien rajaustussienkaan kanssa.

Keväistä tiistaita kaikille!

X