Glitz & Glam

Kirkkaampi katse, suuremmat silmät, pysyvämpi rajaus

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Postaus sisältää L’Oréalilta saadun lehdistönäytteen

Vaivaako teitä punoittavat silmät? Vai kaipaatko hieman kirkkautta ja avaruutta silmiisi? Olen joitakin kertoja maininnut vaalean kajalin käytöstä alaluomen sisärajauksessa. Musta tai tumma sisärajaus kirkastaa silmien valkoisuutta, mutta samalla tumma sisärajaus hieman ”pienentää” silmää.

Monien ongelmana on ettei alaluomen sisärajauksessa kestä mikään kajal. Vetistävät silmät tai limakalvon kosteus vaikuttavat kestoon. Toisilla rajaus alaluomella kestää hyvin, toisilla ei ollenkaan.

Esittelen nyt tähän asti kaikista parhaiten alaluomen sisärajauksessa kestäneen vaalean kajal-kynän, jonka sain tuossa taannoin L’Oréalilta lehdistönäytteenä. Sävyltään kynä on vaalea nude. Toiset suosivat ihan valkoista, mutta toisilla se saattaa näyttää vähän luonnottomalta, joten nudella sävyllä saa hieman luonnollisemman lopputulokset.

Ilman alaluomen sisärajausta

Alaluomella vaalea sisärajaus

Viimeistelee näyttävänkin meikin, jos ei pidä tummista sävyistä

Vaalea rajaus alaluomella sisärajauksessa luo kirkkautta silmiin, saa silmän näyttämään vähän suuremmalta ja häivyttää silmien punaisuutta. Usein juuri se alaluomen limakalvon pinta on se joka punoittaa. Nude-sävyisestä sisärajauksesta on tullut minulle ”must-juttu”, sillä kuten olen kertonut minun vähäisistä yöunista, joissa olen nyt tosiaan petrannut. Liian vähäinen uni saa silmät punoittamaan. Ennen kun karsin hommiani ja hölläsin opiskeluissa, en voinut poistua kotoa ilman vaaleaa alaluomen sisärajausta. Tuntui, että silmäni olivat kuin krapulaisen, vaikka tippaakaan alkoholia en olisi maistanut aikoihin. Tässä samalla vinkki, että tällaisella vaalealla kynällä pystytään häivyttämään krapulan merkkejä silmistä. 😉

L’Oréal Paris Infallible Gel Crayon 24H Waterproof -rajauskynä on äärimmäisen pigmenttinen ja pehmeä. Kynän koostumus on geelimäinen, jonka vuoksi kynän terä ei tunnu silmän herkällä alueella raastavalta. Kynä liukuu ja samalla väriä tarttuu kosteammallekin pinnalle todella runsaasti.

Kestävyys on myös ihan häkellyttävä, sillä olen eräätkin kerrat myöhään illasta nähnyt hieman jäänteitä aamuaikaisella tehdyistä alaluomen sisärajauksista. Kuvassa olen hieronut voimakkaasti sormella kajalia. Silti väriä näkyy edelleen kämmenelläni. Geelimäinen pinta on vettä hylkivä. Sen vuoksi rajaus kestää hyvin niinkin hankalalla alueella kuin alaluomen limakalvo.

L’Oréal Paris Infallible Gel Crayon 24H Waterproof -rajauskyniä löytyy muissakin sävyissä. Postauksessa esiintyvä 013 Uptown Beige on valikoiman ainut vaalea, mutta niin oiva pelastus punoittaviin silmiin sekä hyvä sävy viimeistelemään arkimeikki. Hinnaltaan kynä on 7,90 € / 1,2 g, mutta sitä voi löytää marketeista edullisemmallakin hinnalla. Kynää löytyy mm. seuraavista verkkokaupoista: Pretty.fi ja Sokos.

Loppuun minun on pakko mainita yksi hämmentävä asia, jonka tajusin postausta kirjoittaessa. Kynässä lukee Infaillible, mutta kaikkialla missä kynää myydään, lukee Infallible. Jopa L’Oréalin omilla sivuilla Suomessa ja Briteissä. Kun katson kuvia kynästä verkkosivustoilla, niissäkin on se ylimääräinen I-kirjain välissä, mutta aina teksteissä se on ilman sitä. Häh? Nyt valaiskaa minua. Päädyin käyttämään tässä postauksessa sitä muotoa, joka näyttää vakiintuneelta jopa valmistajan omilla sivuilla. Eli siis ilman sitä ylimääräistä I-kirjainta.

Virkeämpiä ja vaaleampia silmiä kaikille! Kivasti siitepölykausi alkaa olla aluillaan ja senkin aiheuttama punoitus alkaa vaivata monia.

Postauksen tuote saatu.

X