Glitz & Glam

Kulmakynä ja puuterinen kulmaväri samassa paketissa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu maahantuojalta

Muistatteko keväällä ylistämäni Sephoran kulmakynän? Nyt kävi sitten niin, että kynä loppui! Että minä rakastin tuota kulmakynää. Uutta ei vain ollut tilalla, joten oli hätäpäissään kaivettava joku muu kulmakynä käyttööni. Löysin Artdecon Brow Duo Powder & Liner -kulmakynän. Ei mitään muistikuvaa koska olen sen lehdistönäytteenä saanut, mutta päätin ottaa sen kokeiluun. Ihan silläkin ajatuksella, että jos siitä pidän tai löydän kerrottavaa, saan blogiin kerrottavaa.

Artdeco Brow Duo Powder & Liner on kaksipäinen tuote kulmien meikkailuun. Hylsyn toisessa päässä on kierremekanismillinen kynä.

Toisessa päässä hylsyä on applikaattori, jolla levitetään puuterista väriä kulmakarvoille. Ideana luoda 3D-kulmat.

Lehdistönäytteenä saamani kulmakynä on sävyltään 22 Hot Cocoa. Huomasin sävyn nimen vasta ottaessani kuvia tuotteesta. Nimi viittaa lämpöiseen ruskeaan, vaikka mielestäni tämä ei ole erityisen lämmin. Puuterinen väri on aavistuksen lämpimämpi kuin kynän sävy. Vasemmalla puolella puuterinen väri ja oikealla kynän väri.

Kynällä muotoillaan kulmat ja paikkaillaan kolot. Itse tykkään väritellä kynällä kulmia karvojen kasvusuunnan mukaisesti. Sen jälkeen harjaan kulmat kulmaharjalla, joka pehmentää ja häivyttää kynän jälkeä ja saa sävyn sulautumaan omien kulmien joukkoon. Väri häivyttyy helposti kulmaharjan avulla pehmentämällä.

Kynän kärki ei ole kaikista terävin ja skarpein, mutta oikein pieneen ja siroon terään tottuneena, onnistun tälläkin. Kynä on hieman puuterinen koostumukseltaan. Itse en pidä niin vahamaisista kulmakynistä.

Tuuheutta ja kolmiulotteisuutta saadaan luotua viimeistelemällä kulmat puuterisella värillä, joka tulee karvojen pintaan kevyesti. Applikaattorilla kevyesti väritellään pinnasta, mutta ei piirretä. En levitä puuterista väriä kulmien lähtöihin, jotta ne säilyvät riittävän haaleina ja häivyttyneinä. Levitän puuterisen värin vain kulmien keskiosaan.

Kulmakarvoihin syntyy luonnollinen kolmiulotteisuus ja tuuheus. Kulmat voisi vielä viimeistellä sävyllisellä tai värittömällä kulmageelillä, joka lisäisi vielä efektiä kulmakarvojen tuuheudesta.

Artdeco Brow Duo Powder & Liner on näppärä tuote kulmien meikkailuun. Jos haluaa vain vähän korostaa kulmiaan, käyttää vain toista tuotetta. Kun haluaa kunnolla huolitellut ja tuuheammat kulmat, käyttää molempia, kynää sekä puuterista väriä. Aika moni käyttää kynän ja puuterisen värin yhdistelmää kulmien meikkailuun. Tämä on kätevä, kun yhdessä hylsyssä on molemmat.

Artdecoa löytyy tietyistä kauneushoitoloista Suomessa. Täältä voit katsoa lähimmän Artdecon jälleenmyyjän, jos haluat päästä katsomaan kulmatuotetta lähemmin. Googlen kautta sain selville, että kynää on saatavilla kolme eri sävyä. Tämä 22 Hot Cocoa, tummempi 16 Deep Forest ja vaaleampi 28 Golden Taupe. Ihan vähän viileämpää sävyä kaipaisin, mutta kyllä tämä käytössäni ollut Hot Cocoakin näyttää istuvan.

Onko näitä vastaavia muilla merkeillä? Vinkkaa minulle, jos tiedät.

X