Meikit

Magneetilla kiinnittyvät tekoripset – voiko toimia?

12.9.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuote saatu PR-toimistolta

Kuinka moni on nähnyt Facebookissa tai Instagramissa lyhyen mainosklipin magneettitekoripsistä? Oletteko koskaan miettineet, että voivatko ne toimia? Minä olen! Nyt olen testannut, joten ajattelin tehdä pienen raportin.

Sain essencen uutuuksia PR-toimistolta. Koin melkoisen yllätyksen, kun joukossa oli magneettitekoripset. Jesh! Nyt kokeilen niitä, ajattelin. Kun otin kuvia ja kokeilin, päätin, että tästä voisi tehdä ihan oman postauksensa, eikä tunkea samaan muiden tuotteiden kanssa.

Lash On Lash Off volumizing magnetic accent lashes -ripset ovat magneetilla toisiinsa kiinnittyvät irtoripset, joilla saadaan tuuheutta. Saatavilla on myös pidentävät ripset. Nämä ovat ulkonurkkaan tarkoitetut irtoripset, eli tuuheutta tai pituutta tuodaan vain ulkonurkkaan. Somessa näkemissäni versioissa on ollut koko rivistön pituiset magneettikiinnitteiset tekoripset.

Rasiassa on selkeästi eroteltuna ylä- ja alapuolen ripset, mutta voin sanoa, että kannattaa katsoa kummalla puolella magneetti on.

Ripset lipsahtavat helposti käsistä ja sitten ei tiedäkään kumpi on kumman puolen ripsirivistö.

Magneetit ovat hämmentävän vahvat! Ainakin näin uutena.

Laittaminen vaatii kyllä treenaamista. Ensin laitetaan yläpuoli paikoilleen, sen jälkeen asetellaan alapuolen ripset. Vahvat magneetit nappaavat nopeasti ja ripset ovatkin paikoillaan. Ripset ovat helpot ottaa pois. Ne vain vedetään ripsiltä.

Laittaminen on hankalampaa kuin perinteinen ripsien liimaus! Ainakin minulle, joka on tottunut liimaamaan ripsiä toisille ja melko tottunut liimaamaan ne itsellenikin. Mutta kuten kaikki, tekemällä oppii varmasti.

Muutaman sähläyksen jälkeen sain ripset loksahtamaan paikoilleen. Tiedättekö mikä yllätti? Kuvittelin ripsien tuntuvan pahalta. Eivät ne tuntuneetkaan. Ajatus siitä, että omien silmäripsien ylä- ja alapuolella on tekoripset, tuntui raskaalta. Eivät kuitenkaan olleet. Ei toki yhtä kevyet kuin perinteiset ulkonurkkaripset, mutta eivät niin surkeat kuin odotin.

Magneettikiinnitteiset ripset kestävät yllättävän hyvin. Näitähän ei hiki ja vesi saa irtoamaan, kuten liiman toisinaan saa irtoamaan. Magneettikiinnityksen näkisin hyvänä allergisille, jotka eivät ole löytäneet ripsiliimaa, joka soveltuisi. Yleensä ollaan lateksille herkistyneitä, mutta voi olla muitakin herkistymisiä. Toiset taas eivät halua silmiensä lähelle sellaisia aineita tai silmät ovat vaan niin herkät vetistelemään liimoista. Heille voisin suositella kokeilemaan magneettikiinnitteisiä ripsiä.

Jos on tottunut ripsien liimaaja, eikä ole mitään pakottavaa syytä vaihtaa liimattomaan, eivät nämä niin kätevältä ratkaisulta tunnu. Mutta jos liiman kanssa pelaaminen on hankalaa, on magneetti helpompi. Liima ei anna montaa kertaa mahdollisuuksia kohdistukselle. Magneetilla ei sotke meikkiään, kuten liimalla voi käydä. Eli riippuu todella paljon lähtökohdista, että onko magneettikiinnitys kätevämpi vai ei. Minulle se ei ole, koska liimaaminen on aika tuttua.

Nämä essencen ulkonurkkiin tehostusta tuovat magneettiripset maksavat 7,49 € / pari. Yllättävän hintavat mielestäni. Kuvittelin näiden olevan jotain 4-5 euroa. Eivät siis halvimmat ripset mitä markkinoilta löytyy. Mutta eihän näiden kanssa tule liimakuluja, ja onhan paketissa tuplamäärä ripsiä – on ylä- ja alapuoli molempiin silmiin. Siinä mielessä hinta onkin aika kohdillaan!

Oletko kokeillut magneettikiinnitteisiä tekoripsiä? Minkälainen kokemus sinulla oli?

Kommentit (8)

Tiedätkö, joskus on p*skapäivä, ja silloin itsellänikin on ihan samanlaista säätöä. 😀 Joskus ei vaan onnistu. Sulle voisi nuo magneetit olla hyvä, kun ei tule sotkua. Saat niin monta yritystä, kun tarvitset. 🙂

Minä tilasin kesällä ensimmäiset tekoripseni ikinä – Miraquen magneettiripset. Olen aina kokenut liimat silmien lähellä jotenkin luotaan työntävältä, enkä ole liimattavia ripisiä koskaan kokeillut saatika käyttänyt. Mutta kun kuulin magneettiripsistä päätin uteliaisuuttani kokeilla.
Alkuun niiden paikoilleen laittaminen oli kyllä haastavaa, varsinkin kun toinen silmäluomeni on iän myötä ruvennut vähän laiskaksi. Olin myös todella yllättynyt siitä etteivät silmäluomet tuntuneet ’painavilta’ magneettiripsien myötä.
Käytän ripsiäni epäsäännöllisen säännöllisesti, enimmäkseen silmälasien kanssa. Mutta olen tykännyt kyllä!

Minutkin yllätti tuo sama, etteivät ripset tuntuneet raskailta. Jotenkin sitä kuvittelee, että tuplaripset + magneetit = todella raskaat ripset. Onneksi eivät olekaan. 🙂

Ostin kesällä juhliin silmän ulkonurkkaan laitettavat ripset. Ikinä en ole liimattavia käyttänyt. Parin harjoittelukerran jälkeen laitto alkoi sujumaan. Tykkään tosi paljon! Pitää metsästää nää Essencen ripset jostain myös!

Vähän arvelinkin, että he jotka eivät ole aikaisemmin liimattavien kanssa ”puljanneet”, innostuvat ensimmäisenä magneettikiinnitteisistä ripsistä. 🙂

Nyt!! En ollut uskaltanut ostaa magneettiripsiä kun en tiennyt onko humpuukia. Tänään tän jutun pohjalta ostin. Ja voi, onpa helpot. Mä oon sotkenut liimalla ja ei ikinä hyvä. Nämä napsahti paikalle kun ei mitään! Liimaripsiä olen tupsuina onnistunut käyttämään mut on nää käyevämmät. Vielä kun koko ripset tämmöisenä sais!

Joo, eivät ole humpuukia! Itsekin tosiaan olen miettinyt, että voivatko toimia. Kyllä ne toimii! Minulle tietty hankalammat kuin liimaus, koska ihan työskenikin olen lukuisia ripsiä liimaillut. Mutta tosiaan nopeasti magneettiripsien paikoilleen laiton oppii. 🙂

Niitä on olemassa koko ripsirivistön mittaisia, mutta en osaa sanoa, että missä. Olen nähnyt ulkomaalaisia mainosvideoita niistä somessa.

Mä VIHAAN sen liiman kanssa säätämistä. Ja jotenkin sitä liimaa löytyy ripsistä aina vielä seuraavanakin päivänä. Plus olen superhuono saamaan niitä paikalleen ekalla, tokalla tai ees viidennellä yrityksellä ja sit vaan jossain kohtaa luovutan et no antaa olla nyt kun ei voi enempää fixailla.
Ehdottomasti hommaan testiin.

Tiedätkö, joskus on p*skapäivä, ja silloin itsellänikin on ihan samanlaista säätöä. 😀 Joskus ei vaan onnistu. Sulle voisi nuo magneetit olla hyvä, kun ei tule sotkua. Saat niin monta yritystä, kun tarvitset. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *