Glitz & Glam

Magneettiripset – Magneetilla kiinnittyvät tekoripset, voiko toimia?

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksen tuote saatu PR-toimistolta

Kuinka moni on nähnyt Facebookissa tai Instagramissa lyhyen mainosklipin magneettiripsistä? Oletteko koskaan miettineet, että voivatko ne toimia? Minä olen! Nyt olen testannut, joten ajattelin tehdä pienen raportin.

Sain essencen uutuuksia PR-toimistolta. Koin melkoisen yllätyksen, kun joukossa oli magneettitekoripset*. Jesh! Nyt kokeilen niitä, ajattelin. Kun otin kuvia ja kokeilin, päätin, että tästä voisi tehdä ihan oman postauksensa, eikä tunkea samaan muiden tuotteiden kanssa.

Lash On Lash Off volumizing magnetic accent lashes -ripset* ovat magneetilla toisiinsa kiinnittyvät irtoripset, joilla saadaan tuuheutta. Saatavilla on myös pidentävät ripset. Nämä ovat ulkonurkkaan tarkoitetut irtoripset, eli tuuheutta tai pituutta tuodaan vain ulkonurkkaan. Somessa näkemissäni versioissa on ollut koko rivistön pituiset magneettikiinnitteiset tekoripset.

Rasiassa on selkeästi eroteltuna ylä- ja alapuolen ripset, mutta voin sanoa, että kannattaa katsoa kummalla puolella magneetti on.

Myös Eylurelle on tullut magneettiripset*.

Ripset lipsahtavat helposti käsistä ja sitten ei tiedäkään kumpi on kumman puolen ripsirivistö.

Magneetit ovat hämmentävän vahvat! Ainakin näin uutena.

Laittaminen vaatii kyllä treenaamista. Ensin laitetaan yläpuoli paikoilleen, sen jälkeen asetellaan alapuolen ripset. Vahvat magneetit nappaavat nopeasti ja ripset ovatkin paikoillaan. Ripset ovat helpot ottaa pois. Ne vain vedetään ripsiltä.

Laittaminen on hankalampaa kuin perinteinen ripsien liimaus! Ainakin minulle, joka on tottunut liimaamaan ripsiä toisille ja melko tottunut liimaamaan ne itsellenikin. Mutta kuten kaikki, tekemällä oppii varmasti.

Muutaman sähläyksen jälkeen sain ripset loksahtamaan paikoilleen. Tiedättekö mikä yllätti? Kuvittelin ripsien tuntuvan pahalta. Eivät ne tuntuneetkaan. Ajatus siitä, että omien silmäripsien ylä- ja alapuolella on tekoripset, tuntui raskaalta. Eivät kuitenkaan olleet. Ei toki yhtä kevyet kuin perinteiset ulkonurkkaripset, mutta eivät niin surkeat kuin odotin.

Magneettikiinnitteiset ripset kestävät yllättävän hyvin. Näitähän ei hiki ja vesi saa irtoamaan, kuten liiman toisinaan saa irtoamaan. Magneettikiinnityksen näkisin hyvänä allergisille, jotka eivät ole löytäneet ripsiliimaa, joka soveltuisi. Yleensä ollaan lateksille herkistyneitä, mutta voi olla muitakin herkistymisiä. Toiset taas eivät halua silmiensä lähelle sellaisia aineita tai silmät ovat vaan niin herkät vetistelemään liimoista. Heille voisin suositella kokeilemaan magneettikiinnitteisiä ripsiä.

Jos on tottunut ripsien liimaaja, eikä ole mitään pakottavaa syytä vaihtaa liimattomaan, eivät nämä niin kätevältä ratkaisulta tunnu. Mutta jos liiman kanssa pelaaminen on hankalaa, on magneetti helpompi. Liima ei anna montaa kertaa mahdollisuuksia kohdistukselle. Magneetilla ei sotke meikkiään, kuten liimalla voi käydä. Eli riippuu todella paljon lähtökohdista, että onko magneettikiinnitys kätevämpi vai ei. Minulle se ei ole, koska liimaaminen on aika tuttua.

Nämä essencen ulkonurkkiin tehostusta tuovat magneettiripset maksavat 7,49 € / pari. Yllättävän hintavat mielestäni. Kuvittelin näiden olevan jotain 4-5 euroa. Eivät siis halvimmat ripset mitä markkinoilta löytyy. Mutta eihän näiden kanssa tule liimakuluja, ja onhan paketissa tuplamäärä ripsiä – on ylä- ja alapuoli molempiin silmiin. Siinä mielessä hinta onkin aika kohdillaan!

Täältä voit tilata essencen magneettiripset*.

Jos haluat kokeilla muita kuin essencen magneettiripsiä, niin täältä voit tilata Eyluren magneettiripset*. Tai täältä voit tilata Ardell -merkin magneettiripset*.

Oletko kokeillut magneettikiinnitteisiä tekoripsiä? Minkälainen kokemus sinulla oli?

 

Lue myös

X