Glitz & Glam

5 eri huulipunasävyä — huulipunalla särmää nudelookiin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Mikä huulipunasävy istuu parhaiten nudemeikin kanssa? Mahdollisimman huomaamaton vai särmää antava punaruskea?
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Saatuja ilmaisnäytteitä

Tein luonnollisen meikin eli nudemeikin. Tässä meikissä ei ollut edes ripsiväriä, vaikka se tavallisesti kuuluukin vakiovarustukseeni. Silmien sijaan panostin nudemeikissä kasvomeikkiin ja loin sille hehkua korostuksilla ja varjostin aurinkopuuterilla. Silmissä meikkinä vain luomivaon varjostus aurinkopuuterilla ja vähän korostusta kulmaluulla ja sisänurkassa.

Vahvoiksi meikatut kulmat ”huutavat” nudemeikin pariksi huulimeikkiä.

Testailin viittä luonnonkosmetiikan huulipunasävyä nudemeikkiini — sävyjä vaaleasta tummempaan. Katsotaan, miten suuri merkitys huulipunan sävyn valinnalla on jopa nudemeikissä.

Lavera Rosy Tulip 46

Viileän vaalealle ihonsävylle sopiva Rosy Tulip on hempeän vaalea.

Kaunis sävy, joka istuu minulle tumman smokey eye -meikin kanssa, mutta nudemeikissä kokonaisuus jää aivan liian valjuksi.

Lavera Soft Apricot 45

Vaalea aprikoosinen sävy. Lämmin, oranssipohjainen sävy, joka sopii lämpöiselle ihonsävylle sekä sinisilmäisille korostamaan silmien sinisyyttä.

Tämä sävy ei toimisi ollenkaan, jos minulla ei olisi tämän väriset hiukset. Tässä hiusvärissä todella luonnollisen näköinen, mutta muissa hiusväreissä ei näyttäisi yhtä harmoniselta. Näin oranssipohjaiset toimivat usein parhaiten kellertävällä ja persikkaisella ihonsävyllä.

Lavera Berry Mauve 47

Berry Mauvea sanotaan ”my lips but better” -sävyksi. Murrettu punertavan rusehtava sävy, joka sopii useille.

Luonnollinen, aavistuksen tummempi kuin huulteni oma sävy. Sopii todella hyvin niin nudemeikin pariksi kuin näyttävämmän silmämeikin kanssa.

Lavera Deep Berry 51

Tummempi vanha roosa, jossa hieman marjaista punaisuutta. Ehdottomasti toimiva sävy neutraalille ja viileälle ihonsävylle.

Tummemmat roosat ovat kestosuosikkejani. Rakastan niitä. Tuntuu, ettei ainakaan omalla kohdallani ole päivää tai tyyliä, jolloin vanha roosa ei sopisi huulilleni.

Lavera Coffee Bean 44

Nimestään huolimatta Coffee Bean on selkeästi punainen. Murrettu punaruskea.

Sanotaan soveltuvan lämpöiselle ihonsävylle, mutta näkisin tämän upeaksi kenelle tahansa. Tässä nudemeikissä koin ehdottomasti kotoisimman olon tämä Coffee Bean huulillani. Se antoi riittävästi särmää tyyliin, jota tähän hain.

Laveran huulipunat vaikuttavat oikein hyviltä. Huulipuna tuntuu koostumukseltaan vähän jähmeälle, mutta tarttuu huulille miellyttävän ohuena. Näissä on pigmenttisyyttä, mutta jättävät silti luonnollista läpikuultavuutta.

Yllätyin siitä, kuinka jämäkästi huulipuna hylsyssä onkaan. Usein edullisemmat punat heiluvat hylsyssä miten sattuu ja reuna alkaa kalliimmankin merkin punassa hangata hylsyn reunaan.

Jos jokin sävy kolahti tai ylipäänsä kiinnostuit Laveran Beautiful Lips Colour Intense -huulipunista, niin kerrottakoon, että nämähän ovat aika edullisia. Lisäksi niitä myydään ihan Prismoissakin.

Huomasin kuitenkin, että esimerkiksi *Jolie myy Laveran huulipunia edullisemmin.

Loppuun vielä kuvakollaasi kaikista sävyistä. Omat suosikkini tähän nudemeikkiin olivat kyllä ehdottomasti kolme tumminta sävyä — Berry Mauve, Deep Berry ja Coffee Bean. Juuri nuo kolme ovat sellaisia sävyjä, joita suosin huulipunasävyissä muutenkin.

Mikä sävy sinusta näytti parhaimmalta nudemeikin kanssa?

 

Lue myös:

Kestävä huulipuna, joka hurmasi minut!

5 parasta kosteuttavaa kuultopunaa

5 parasta punaista huulipunaa – herkullisimmat punaiset huulet

Lue myös

X