Glitz & Glam

Trooppisen värikäs fiilismeikki ja muuta fiilistelyä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ihan mahtavaa torstaita kaikille! Minun ei pitänyt julkaista tätä meikkilookia ihan vielä, sillä olen tähän tehnyt tutoriaalinkin. Mutta kun minulla on niin hyvä fiilis nyt, niin mikä sopisikaan postauksen fiilistelyn visualisointiin paremmin kuin kesää enteilevä meikki?

Jospa ensin sanoisin pari sanaa meikistä? Inspiraatio syntyi puserostani. Tuli vain sellainen fiilis, että haluan tehdä värikkään meikin blogiin. Muistin sitten NYXin Avant Pop -luomiväripaletin, jonka olen saanut jo vuosi sitten, mutta edelleen se oli iskemättömänä laatikossani.

Katselin hetken tuota lähes pelottavan värikästä palettia, mutta sitten syntyi inspiraatio. Tartuin härkää sarvista ja lähdin kuvausstudiolleni. Täysin lennosta lähdin tekemään ja kuvaamaan tutoriaalia varten kuvia. Tämä postauksen värikäs meikki on täysin inspiraation vallassa toteutettu. Ensi viikolla postaan sitten tutoriaalin, jossa näytän vaihe vaiheelta silmämeikin toteutuksen.

Tästä luomisen tuskastani taisi syntyä oikein kelpo yksilö. Tykkäsin ja tykkään edelleen tästä! Koska silmissä oli väriä, päätin jättää huulimeikin keveämmäksi. Hassusti ne näyttävät suorastaan värittömiltä, mutta kyllä niillä on persikkainen ja voimakkaan helmiäismäinen huulikiilto. Halusin tuoda meikkiin kesäistä tuntumaa, joten oli parempi jättää huulet raikkaan keveiksi meikkaukseltaan. Mutta tässä toimisi pinkki sekä koralli. Koralli se vasta ihana kesällä olisikin.

Mietin, että vaikka en välttämättä arkimeikkiin näin värikästä valitsisi, niin meinaan kyllä tehdä tämän lähiaikoina arkimeikkinä ilman vihreää alaluomilla. Se toisi heti hillitymmän ilmeen, vaikka ei tämä minusta värikkäänä ole liian räväkkä minun omaan tyyliini. Hyvin värikkäälle persoonalle (kirjaimellisesti sekä kuvainnollisesti) tämä ei tietenkään olisi räväkkä. On niin paljon kiinni persoona, että mikä istuu ja mikä ei. Jollain tavalla meidän sisäinen olemus ja luonne vaikuttavat siihen, että mikä pukee parhaiten ja missä on hyvä olla. Nämäkin kulkevat fiiliksen mukaan. Eikö? Itse ainakin ajattelen ja koen niin.

Mutta niin… mikä on syy minun hyvään fiilikseeni? Muistatteko pienet tuskailuni harjoittelupaikan/kesätyön hakemisessa? Ihan niin hyvin asiat eivät ole, että minulla olisi paikka plakkarissa. Voi kun voisinkin sellaisesta jo tuuletella. Mutta minulla oli eilen huikea päivä! Kahdesta paikasta tuli kutsu haastatteluun. Mahtavaa! Nostatti itsetuntoa huikeasti. Eihän haastatteluun pääsy vielä työtä takaa, mutta kyllähän niihinkin pääsy on jo osa onnistumista ja tuo onnistumisen iloa. Koko eilinen meni hyvässä fiiliksessä leijuen. Nämä kutsut vain tulivat juuri oikeaan hetkeen. Nyt on tiukka rutistus opiskeluissa ja harjoittelupaikan/työn hakeminen on vienyt paljon resurssejani. Stressaa ja jännittää, joten tällainen onnistuminen tuo äärettömästi lisää tarmoa jatkamaan sitä mitä tekee ja tavoittelee.

Viimeksi puhuessani työasioista ja työnhausta, olin samaisena päivänä Duunitreffit -rekrytapahtuman uratarinoiden yhtenä kertojana ja haastateltavana yleisön edessä. Tänään en ole, mutta tänään olen ammattikorkeakouluni ja opiskelulinjani kehitystä koskevassa foorumissa. Eräs opettaja kutsui minut mukaan heidän kehitysfoorumiin tuomaan näkemyksiä ja ideoita koulutuslinjan kehittämiseen. Olen tästä kovin otettu, ja se kertoo minulle siitä, että olen tehnyt jotain vaikuttavaa, kun kutsutaan tällaiseen.

Tällä kaikella haluan sanoa, että intohimolla ja ”ripauksella” ahkeruutta pääsee eteenpäin. Askel askeleelta, mutta kuitenkin. Niin kauan kun pienistäkin saavutuksista ja etapeista iloitsee sekä löytää itselleen onnistumisen merkkejä, kulkee oikeaan suuntaan. Tiet ovat välillä niin hemmetin kivikkoisia ja itsensä kanssa saa jatkuvasti tehdä töitä monen asian kanssa, mutta välitavoitteiden saavutus on aina saavutus.

Mitä sinulle kuuluu? Mikä fiilis on nyt valloillaan?

X