Meikkilook

Trooppisen värikäs fiilismeikki ja muuta fiilistelyä

15.2.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ihan mahtavaa torstaita kaikille! Minun ei pitänyt julkaista tätä meikkilookia ihan vielä, sillä olen tähän tehnyt tutoriaalinkin. Mutta kun minulla on niin hyvä fiilis nyt, niin mikä sopisikaan postauksen fiilistelyn visualisointiin paremmin kuin kesää enteilevä meikki?

Jospa ensin sanoisin pari sanaa meikistä? Inspiraatio syntyi puserostani. Tuli vain sellainen fiilis, että haluan tehdä värikkään meikin blogiin. Muistin sitten NYXin Avant Pop -luomiväripaletin, jonka olen saanut jo vuosi sitten, mutta edelleen se oli iskemättömänä laatikossani.

Katselin hetken tuota lähes pelottavan värikästä palettia, mutta sitten syntyi inspiraatio. Tartuin härkää sarvista ja lähdin kuvausstudiolleni. Täysin lennosta lähdin tekemään ja kuvaamaan tutoriaalia varten kuvia. Tämä postauksen värikäs meikki on täysin inspiraation vallassa toteutettu. Ensi viikolla postaan sitten tutoriaalin, jossa näytän vaihe vaiheelta silmämeikin toteutuksen.

Tästä luomisen tuskastani taisi syntyä oikein kelpo yksilö. Tykkäsin ja tykkään edelleen tästä! Koska silmissä oli väriä, päätin jättää huulimeikin keveämmäksi. Hassusti ne näyttävät suorastaan värittömiltä, mutta kyllä niillä on persikkainen ja voimakkaan helmiäismäinen huulikiilto. Halusin tuoda meikkiin kesäistä tuntumaa, joten oli parempi jättää huulet raikkaan keveiksi meikkaukseltaan. Mutta tässä toimisi pinkki sekä koralli. Koralli se vasta ihana kesällä olisikin.

Mietin, että vaikka en välttämättä arkimeikkiin näin värikästä valitsisi, niin meinaan kyllä tehdä tämän lähiaikoina arkimeikkinä ilman vihreää alaluomilla. Se toisi heti hillitymmän ilmeen, vaikka ei tämä minusta värikkäänä ole liian räväkkä minun omaan tyyliini. Hyvin värikkäälle persoonalle (kirjaimellisesti sekä kuvainnollisesti) tämä ei tietenkään olisi räväkkä. On niin paljon kiinni persoona, että mikä istuu ja mikä ei. Jollain tavalla meidän sisäinen olemus ja luonne vaikuttavat siihen, että mikä pukee parhaiten ja missä on hyvä olla. Nämäkin kulkevat fiiliksen mukaan. Eikö? Itse ainakin ajattelen ja koen niin.

Mutta niin… mikä on syy minun hyvään fiilikseeni? Muistatteko pienet tuskailuni harjoittelupaikan/kesätyön hakemisessa? Ihan niin hyvin asiat eivät ole, että minulla olisi paikka plakkarissa. Voi kun voisinkin sellaisesta jo tuuletella. Mutta minulla oli eilen huikea päivä! Kahdesta paikasta tuli kutsu haastatteluun. Mahtavaa! Nostatti itsetuntoa huikeasti. Eihän haastatteluun pääsy vielä työtä takaa, mutta kyllähän niihinkin pääsy on jo osa onnistumista ja tuo onnistumisen iloa. Koko eilinen meni hyvässä fiiliksessä leijuen. Nämä kutsut vain tulivat juuri oikeaan hetkeen. Nyt on tiukka rutistus opiskeluissa ja harjoittelupaikan/työn hakeminen on vienyt paljon resurssejani. Stressaa ja jännittää, joten tällainen onnistuminen tuo äärettömästi lisää tarmoa jatkamaan sitä mitä tekee ja tavoittelee.

Viimeksi puhuessani työasioista ja työnhausta, olin samaisena päivänä Duunitreffit -rekrytapahtuman uratarinoiden yhtenä kertojana ja haastateltavana yleisön edessä. Tänään en ole, mutta tänään olen ammattikorkeakouluni ja opiskelulinjani kehitystä koskevassa foorumissa. Eräs opettaja kutsui minut mukaan heidän kehitysfoorumiin tuomaan näkemyksiä ja ideoita koulutuslinjan kehittämiseen. Olen tästä kovin otettu, ja se kertoo minulle siitä, että olen tehnyt jotain vaikuttavaa, kun kutsutaan tällaiseen.

Tällä kaikella haluan sanoa, että intohimolla ja ”ripauksella” ahkeruutta pääsee eteenpäin. Askel askeleelta, mutta kuitenkin. Niin kauan kun pienistäkin saavutuksista ja etapeista iloitsee sekä löytää itselleen onnistumisen merkkejä, kulkee oikeaan suuntaan. Tiet ovat välillä niin hemmetin kivikkoisia ja itsensä kanssa saa jatkuvasti tehdä töitä monen asian kanssa, mutta välitavoitteiden saavutus on aina saavutus.

Mitä sinulle kuuluu? Mikä fiilis on nyt valloillaan?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (12)

EIKÄ!!!! Voi vitsi kun olisi ollut kiva nähdä. 🙂 Mutta niin, mikä estää? Voidaanhan sitä joskus kahvittelut sopia. 🙂

Minä tässä jännään, että kuinka käy omassa työnhaussa. Olin viime viikolla yhdessä haastattelussa, huomenna menen toiseen ja torstaina kolmanteen. Kunpa nyt joku minut nappaisi kuleksimasta! 😀

Voi vide, sinulla on jo niin pitkällä! Minulla vielä tämä kevät, syventävä harjoittelu, opparijuna ja kolme kurssia odottaa keväällä 2019. Sitten olisi taputeltu. 🙂 Onnea sinulle valmistumisesta! <3 Minä tulen täältä perässä. Mahdollisesti vuoden päästä.

Ai että on makee meikki ny! Eipä ois tullut mieleenkään yhdistää noita sävyjä ylä&alaluomille, mutta lopputulos on kyllä raikas. Pitäisikö vihdoin kokeilla luomiväreillä maalailua, kunhan heität reseptillä ???? (ei kyl löydy noita värejä..).
Hienoa, että möngit eteenpäin elämässä! Tsemppiä!
Minun yleisvire on lamaantunut haaveiluun… Etappeja ei ole näkyvissä, ainakaan työelämässä. (Paitsi ny se etappi, että kokeilen luomivärimeikkiä..hehe)
Mutta kiva viikonloppu tulossa, ystävä tulossa kylään.. Mitähän syötäis…☺.

Kiitos Erja! 🙂

Kokeile ihmeessä. Meikkileikit ovat aina hauskoja. 🙂

Etappi se sekin on. Kunhan vain ajattelee ne pienetkin jutut etapeiksi. Liian usein vain kurotellaan korkealle, eikä nähdä pieniä etenemisiä, joita tapahtuu kaiken aikaa. Asiat ja tavoitteet kannattaa aina pilkkoa osiin. Siten ne välietapit huomaa ja niitäkin saavuttaa. 🙂

Kuulostaa kivalta! Minulla ei kyllä ole yhtä kivaa tiedossa. Istun tässä läppärilläni ja väännän englanniksi yhden kurssin raporttia ja toisen kurssin pienempää Power Point -esitystä sekä pientä raporttia. Maanantaina pitäisi esittää se Power Point. Mistä ihmeestä löydän tunteja? Onneksi sen isomman raportin palautus on 23.2. Mutta se on niin hankala aiheeltaan ja vaikea löytää tietoa, että on hidasta hommaa.

Mietit mitä söisitte. Jotain sosiaalista syömistä! Sellaista, jossa askarrellaan pöydässä omaa annostaan, syödään ja höpistään. Näitä ovat esimerkiksi tortillat/tacot, smörrebröd, raclette-grillailu ja fondue. 🙂

Ihana meikki! Itsellä jokapäiväiset kasin luennot ovat johtaneet siihen, että meikkaaminen menee ruskealuomiväri-mustarajaus-automaatiolla, pitäisi itsekin taas lisätä hiukan väriä ja vaivaa meikkaamiseen, kun siitä kuitenkin nautin 🙂 Itse otan opiskellessa välietapeiksi sen, kun näkee opintopisteiden tulleen. Se on niin tyydyttävää, ja samalla näkee että vaikka olisi kuinka vaikea ja vaivalloinen kurssi niin kyllä se lopulta on aina ohi ja paljon uutta opittu!

Kiitos saya! 🙂 Hih, minulla ei ole edes rajausta, mutta rusehtavia sävyjä luomissa. Osaan niin samaistua, vaikka luentoja ei olekaan joka päivä kasilta. Viime keväänä oli.

Osaan niin samaistua!!! Ne pisteet motivoi niin paljon ja tietty ne kivalta näyttävät arvosanatkin. Tämän kevään arvosanoista en odota niin hyviä. On sen verran haastavia aineita, eikä kaikki inspiroi samalla tavalla. Itselläni on nyt 115 pistettä kasassa. Yksi tehtävä pitäisi suorittaa yhdestä kursista ja tämän kevään kurssit kun saan suoritettua, niin plakkarissa on 150! Ei puutu enää paljoa. Minä niin odotan hiihtolomaa. Ennen sitä on yksi haastava kurssi kokonaan taputeltu ja toinen haastava, mutta ei yhtä haastava, on hiihtoloman jälkeen taputeltu. Jaan näitä juttuja näin osiin ja etappeihin, niin tuntuu se maali lähestyvän nopeammin. 🙂 Tsemiä sinulle opiskeluihin ja pisteiden keräilyyn. 🙂

Mua melkein harmitti, että olin ottanut 1.2. lomapäiväksi, sillä mä olen tällä hetkellä kaupungintalolla duunissa ja oisin ehdottomasti tullut sua moikkaamaan Duunitreffeille, jos vain oisin sinä päivänä talossa ollut! :’D

Tällä hetkellä fiilis on jännä, oon itse ollut harjoittelussa koko talven ja nyt jäänyt sille tielle sijaisuushommiin ja aika haipakkaa kaikki tuntunut menevän.. Jäänyt monet hyvät postaukset kommentoimatta, vaikka edelleen kaikki postaukset luetaan aina illansuussa viimeistään 🙂

Värikästä, toivottavasti pian alkavaa kevättä ja tsemppiä ja onnea koulutielle! 🙂 Kyllä ne asiat järjestyy niin kuin niiden pitääkin järjestyä 🙂 Itsehän odotan tutkintotodistusta saapuvaksi loppukuusta 😉

EIKÄ!!!! Voi vitsi kun olisi ollut kiva nähdä. 🙂 Mutta niin, mikä estää? Voidaanhan sitä joskus kahvittelut sopia. 🙂

Minä tässä jännään, että kuinka käy omassa työnhaussa. Olin viime viikolla yhdessä haastattelussa, huomenna menen toiseen ja torstaina kolmanteen. Kunpa nyt joku minut nappaisi kuleksimasta! 😀

Voi vide, sinulla on jo niin pitkällä! Minulla vielä tämä kevät, syventävä harjoittelu, opparijuna ja kolme kurssia odottaa keväällä 2019. Sitten olisi taputeltu. 🙂 Onnea sinulle valmistumisesta! <3 Minä tulen täältä perässä. Mahdollisesti vuoden päästä.

Millä tuotteilla sä meikkaat silmänaluset? Mulla ei enää baking sovi kun alkaa ikä näkyä silmien alla ja ilman puuteria menee meikkituotteet ihan rullalle tunnissa.. 😀 olisi kiva saada semmonen kostea fresh meikki mutta nuo silmänaluset pilaa koko ilmeen..

Käykö, että teen aiheesta tutoriaalin? Lähden kohta studiolleni, niin nappaan tästä kysymyksestäsi postausidean, josta voisi olla muillekin hyötyä. 🙂

Kiva meikki, värikäs muttei överi. Itse en kyllä olisi uskaltanut lisätä tuota vihreää, vaikka se on kyllä kaunis sävy. Olisin varmaan mennyt vaan pinkillä.
Tällä hetkellä ihan jees fiilis, eilen oli kyllä ihan kamala päivä töissä mutta menin töiden jälkeen käymään vanhemmilla niin ilahduin kovasti kun faija oli tuonut ulkomailta tuliaisiksi Philosophyn purity 3 in 1-putsarin sekä piiiiitkään himoitsemani microdelivery peelin jota en vaan ole raaskinut ostaa vaikka se on parhaita kuorintoja ikinä. 😀 Mäkin oon itseasiassa hakenut töitä, tosin mulle ei ole haastattelukutsuakaan vielä tullut eikä kyllä varmaan tulekkaan kun en oikeen taida olla tarpeeksi pätevä siihen asemaan… No, kannattaa aina kokeilla. Olis niin semmoinen paikka mikä itseä kiinnostaa!

Oi, ihana ylläri! 🙂

Aina kannattaa kokeilla. 🙂 Se ei maksa muuta kuin omaa aikaa hakemuksen tekoon. Onko paikka, jota hait sellainen, että vaatisi lisää kouluttautumista tai jopa vaatii osaamista, johon sinulla ei niinkään ole vielä pätevyyttä? Oletko ajatellut, että tekisit jotain, jolla seuraavan kerran vastaavaa duunia vastaantullessa olet varmasti se, joka kutsutaan haastatteluun? 🙂 Haluan tällä sanoa, että jos sinulla on unelma, lähde tavoittelemaan sitä, jos oikeasti haluat sen. 🙂

Ai että, onnea haastattelukutsuista! Pienistä puroista muodostuu suuret joet, eli todellakin kannattaa jokaisesta askeleesta iloita <3 Meikki on myös niin kaunis ja hehkuva, ihastuttavaa jälkeä!

Kiitos Nena Sofia! <3

Yhdessä kävin, huomenna menen toiseen ja torstaille sovin kolmannen. Olen todella iloinen tästä, että kolme paikkaa ovat olleet kiinnostuneita minusta. Joissakin paikoissa on vielä hakuaika voimassa, joten odottelen. Toivon vaan, että joku nyt nappaisi minut pois kuleksimasta. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *