Meikkilook

Inspiroiduin siivotessani – vihreä silmämeikki

23.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa! Tänään meikkilook, johon inspiroiduin siivotessani. En siis siivouksen sijaan ryhtynyt meikkailemaan itseäni, vaikka saatoin vähän muutamia tuotteita kesken siivouksieni kokeilla.

Kun tein suursiivousta meikkaushuoneessani, tein unohdettujen meikkien löytöjä. Eräästä paletista inspiroituneena syntyi tämä meikkilook. Mukaan pääsi muutama muukin unohdettu tuote, jotka olivat lemppareitani viime syksynä.

Vihreä ei ole minulla tyypillisesti tavattu väri. Tässä vihreässä oli jotain syksyistä, joten yhdistin vihreään muita syksyisiä värimaailmoja ja tein meikkilookin, jossa on samaan aikaan lämpöä ja viileyttä – aivan kuten syksyssäkin on. Ensimmäiset pakkaset ovat saapuneet tänne eteläänkin. Meillä oli lauantai-iltana pari astetta pakkasta. Siitä tietää, että nyt alkaa syksykin olla loppusuoralla. Kohta se talvi taas tulee. Kynttilöitä on ihana sytytellä ja nauttia sen luomasta tunnelmasta. Ei tämä pimeys ja ankeus niin paha ole, kun etsii niitä mukaviakin asioita tästä ajasta.

the Balm Shady Lady Vol. 2

Vihreä on meikissä huomion keskipisteenä, mutta sen parina käytin ruskeaa, persikkaa ja ruusukultaista hehkua. Nämä sävyt ovat erittäin toimivia vihreiden sävyjen kanssa. Nämä sävyt sopivat todella hyvin vihreille ja vihertäville silmille, mutta myös ruskeille. Toimii ihan kivasti minun sinivihreillekin silmille.

Poskilla on syksyinen rusotus hyvin maanläheisestä poskipunasävystä. Vaaleiden korostuksien sijaan käytin ruusukultaista hohdetta. Tämä luo kasvomeikkiin lämpimämpää hehkua. Huulilla kaunis oranssiin taittava, luonnollinen huulipunasävy.

Meikkilookissa käytin näitä:

  • the Balm Shady Lady Vol. 2 -luomiväripaletti
  • Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner, Street
  • Essence Metal Chrome Blush, 10 My Name is Gold Rosé Gold
  • IsaDora Perfect Blush, 66 Bare Berry
  • L’Oréal Paris Infallible Lip Paint, 101 Gone with the nude

Shady Lady -palettia en löydä enää suomalaisista verkkokaupoista. Kuitenkin the Balmin meikkituotteita löytyy eleven.fin* valikoimasta.
Urban Decayn huippukestävää eyelineria myyvät Sokos ja Stockmann* verkkokaupat sekä tavaratalot, joissa on Urban Decay. Essencen ruusukultaisen poskipunan, jota minä käytin korostuksissa, löydät ainakin Pretty.filtä. Voi löytyä Tokmannin tavarataloista ja Citymarketeista. IsaDoraa ja L’Oréal Parisia löytää marketeista, tavarataloista sekä monista verkkokaupoista.

the Balm Shady Lady Vol. 2

Liikkuvan luomen meikkasin sävyllä Makeout Mary (vihreä). Silmän sisänurkassa katsetta kirkastamassa Tempting Tara (valkoinen). Luomivaon yläpuolella Mischievous Marissa (persikkainen). Ulkonurkassa ja kevyesti luomivaollakin varjostajana ja muotoilijana Gaught in the Act Courtney. Kulmaluulla korostamassa Devilish Danielle (nude).

Yläluomen rajauksen tein Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyelinerilla sävyssä Street. En tehnyt rajauksesta siipimäistä, vaan jätin rajauksen silmäluomen linjan mittaiseksi. Sisänurkasta rajaus on ohuen ohut, joka paksunee ulkonurkkaa kohti.

vihreä silmämeikki

Sähäkän katseen silmiin loin tällä kertaa muilla keinoin. Teippasin teipillä suojat/rajaajat alaluomen linjan mukaisesti, jotta sain ulkonurkkaan skarpit linjat. Eli teippi siihen kohtaan, johon haluaa tiukan linjan luomiväreistä. Sitten vaan meikataan silmät ja lopuksi poistetaan teipit.

Alaluomelle tein kanssa sähäkkyyttä luovan jutun. Meikkasin alaluomen sävyllä Gaught in the Act Courtney. Levitin sävyn ulkonurkasta sisänurkkaa kohti. Ulkonurkasta sävy saa olla tummempi ja sen tulee haalentua sisänurkkaan tultaessa. Kun siveltimessä oli vain aavistus sävyä, tein alaluomen sisänurkkaan silmäni muotoa ylikorostavan muotoilun. Varjostin ylä- ja alaluomen kiinnikekohtaa ja kaarsin varjoa hieman petoeläimen silmän tyylisesti alaspäin. Korostin sen yläpuolta valkoisella, jotta silmääni syntyy lisää suurentavaa efektiä ja silmiin tulee jännittävyyttä.

vihreä silmämeikki

Miksiköhän olen aivan unohtanut tämän ihanan luomiväripalettini? Tai siis, kyllähän minä tiedän miksi olin unohtanut. Oli paletti sellaisessa jemmassa, ettei sinne ilman siivousurakkaa olisi löytänyt. 😀 Esittelin the Balm Shady Lady Vol. 2 -luomiväripaletin pari vuotta sitten, kun se oli mukana Glitz & Glamin joulukalenterissa. Silloin tein sillä tällaisen meikin. Postauksessa on myös meikkitutoriaali.

Mitä pidätte vihreästä silmämeikistä?

Postauksessa näkyvät tuotteet saatuja.

Lue myös

Suosittelemme