Glitz & Glam

Inspiroituminen viileämmistä sävyistä – utuinen ja hohtava arkimeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen pitkään ollut mieltynyt lämpimistä luomivärisävyistä. Punertavat, jopa punaiset sävyt ovat olleet käytössäni. Myös oranssipohjaisia suosin keväällä ja kesällä. Neutraalitkin sävyt ovat olleet hieman punapohjaisia, vaikka eivät suoranaisesti lämpimiä olisi olleetkaan. Viime vuosina punertavat luomivärisävyt ovat olleet muodissa, joten luultavasti tuosta syystä itsekin niitä olen paljon suosinut.

Pitkästä aikaa toteutin selkeästi viileämmän silmämeikin. Tein kuitenkin melko neutraalin sävymaailman meikkilookin. Minulle tämä on vähän tummempi arkimeikki, mutta toisille tässä on riittävästi iltameikkiin. Halusin tehdä vähän utuisemman silmämeikin, joka olisi viileä, mutta kuitenkin arkeen riittävän pehmeä. Hain vähän smokey -tyyliä, mutta olematta kuitenkaan suoranaisesti smokey eye -meikki sen ihan klassisimmassa versiossaan. Smokeyn kanssa sopii erinomaisesti vähän nudemmat huulet niin juhlassa kuin arjessa, joten huulilleni käytin kauniin läpikuultavaa NARSin Velvet Lip Glide -huulipunaa sävyssä Roseland. Täältä löydät esittelyni noista NARSin ihanista huulipunista. Mukavan helppoja ja luonnollisia huulipunia, jotka sopivat huulikiiltoja suosivien huulipunaksi.

Jos muuten huomasit ripsieni tuuheuden ja pituuden, kerron vinkiksi, että räpsyripset olen saavuttanut *Lancômen maskaranpohjustajalla ja *Sensain Lash Volumiser -maskaralla. Näitä kahta kun käyttää yhdessä, saa todella pitkät ja tuuheat ripset, jotka kestävät säätä kuin säätä, mutta puhdistuu helposti puhdistusöljyllä. Olen näitä molempia käyttänyt useamman hylsyn verran, mutta tänä syksynä olen ensimmäistä kertaa käyttänyt näitä yhdessä. Huomasin välittömästi, että nämä toimivat mahtavasti yhteen – tulee todella pitkät ja tuuheat ripset!

Täältä postauksesta löydät 5 parasta maskaranpohjustajaa!

Luomivärit ovat suosikkipaletistani eli *Too Faced Natural Lust -luomiväripaletista. Olen tämän meikin toteuttanut aikaisemminkin, mutta alkusyksystä käytin lämpimämpiä varjostussävyjä. Nyt inspiroiduin viileämpiin sävyihin.

Jätin alaluomen meikkaamatta, jotta silmämeikki säilyttäisi keveämmän yleisilmeen. Alaluomen voisi halutessaan meikata samoilla mattasävyillä kuin yläluomen varjostukset, jolloin smokeymaisuus korostuisi.

Käytin korostuksiin paletin vaaleita sävyjä. Kulmaluulle mattaista Buff It Out ja silmän sisänurkkaan hohtava All Tied Up. Varjostuksessa mattainen DM Me ja varjostuksen syventämiseen käytin mattaista Spank Me. Liikkuvalla luomella todella hohtava Peep Show.

Liikkuvalla luomella oleva Peep Show on jännä sävy. Se on kylmänhohteinen, vähän lilaan taittava, mutta kuitenkin kivan neutraali. Silmän sisänurkassa todella vaalea ja hohtava sävy antaa kirkkautta katseelle. Kulmaluuta korostin vaalealla mattasävyllä, jotta meikissä säilyisi arkisempi fiilis. Luomivako on varjostettu viileällä mattasävyllä, jota olen häivyttänyt vähän luomivaon yläpuolelle. Varjostusta syvensin ulkonurkasta ja luomivaosta tummanruskealla mattasävyllä.

Silmämeikki on hauska, sillä riippuen valon suunnasta, se näyttää aina vähän erilaiselta.

Jälleen kerran olen käyttänyt silmämeikissäni suosikkipalettiani, mutta tällaisia sävyjä varmasti löytyy monilta teiltä muistakin paleteista. Ainoastaan liikkuvalla luomella oleva Peep Show on vähän harvinaisempi sävy, mutta sen voi korvata jollain muulla vähän samantyylisellä.

Löydät esittelyni suosikkipaletistani tästä linkistä. Olen tällä viikolla lähdössä Tukholman risteilylle. Katselin mielenkiinnosta Sephoran tarjouksia yms. Siellä olisi Too Faced Natural Lust -paletti tarjouksessa! En kyllä toista osta, vaikka alan olla jo huolissani syntyneistä kuopista paletissani. 😅

Kivaa alkanutta viikkoa!

Lue myös

X