Glitz & Glam

Lämmin ja kimaltava joulumeikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämä lämmin ja säihkyvän kimalteinen glitterimeikki näkyikin jo sunnuntaisessa postauksessani. Lupasin esitellä meikin vähän syvällisemmin erillisessä postauksessaan. Näyttävän säihkyvät silmät, raikkaan ja kuulaan näköinen iho ja huulimeikki, jota on helppo ylläpitää siistinä, vaikka söisi ja suutelisi jouluna.

Meikki on saanut inspiraationsa joulusta (ylläri!) ja Too Facedin suosikkituotteistani. Lue postaukseni 5 parasta Too Facedilta ja osallistu arvontaan, jossa palkintona Too Facedin tuotteita!

Too Faced on yksi suosikkimerkkini. Toteutin suosikkituotteillani lämpimän meikin, jossa fokus on silmien säihkeessä, täydellisessä meikkipohjassa ja meikkaamattoman näköisissä, mutta täyteläisissä huulissa. Tämä silmämeikki saa silmien sinisyyden säihkymään kilpaa glitterin kimalluksen kanssa, mutta sävyt sopivat myös ruskeille ja vihertävillekin silmille. Kannattaa siis kokeilla!

Blogini nimi on tullut glitteristä ja glamourista, Glitz & Glam. Rakastin blogini perustamisen aikaan glitteriä ihan yli kaiken ja glamouri on tavallaan aina ollut minun tyylini. Pitkästä aikaa toteutin silmämeikin, jossa käytän glitteriä. Rakastuin tähän itsekin – ehkä koin sellaista nostalgian havinaa, josta voisin innostua uudelleen. Olen melkein 10 vuotta vanhempi kuin bloggauksen aloittaessani, mutta glitterin käyttö ei onneksi katso ikää, eikä sukupuoltakaan. Jokainen saa säihkyä.

Merkitsin sydämillä käyttämäni sävyt Too Facedin Natural Lust -paletista. Tähän meikkiin käyttämäni sävyt ovat: All Tied Up (vaalea helmiäissävy), Love Language (mattainen nudesävy), Sex Drive (hohtava punasävy), Fall Hard (mattainen mauvenruskea) ja Hot To Trot (mattainen punaruskea).

Pohjustin silmäluomet ensin Too Facedin Glitter Glue -silmämeikinpohjustajalla. Korostin kulmaluuta ja toin valoa silmän sisänurkkaan hyvin vaalealla helmiäissävyllä, All Tied Up. Tämän jälkeen levitin Love Languagen luomivaon yläpuolelle. Seuraavaksi varjostin luomivakoa mattaisella Fall Hard -sävyllä sekä loin samalla sävyllä halo-meikin efektiä varjostamalla liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkan aluetta. Keskelle liikkuvaa luomea jätin alueen meikkaamatta. Syvensin halo-meikin efektiä käyttämällä tummempaa mattasävyä, Hot To Trot, liikkuvan luomen ulkonurkan alueelle ja hentoisesti sisänurkan alueelle. Sitten levitin liikkuvan luomen keskialueelle hohtavan Sex Drive -sävyn.

Sitten liimataan glitterit. Käyttämäni irtoglitterit ovat Essencen meikkaukseen tarkoitettuja glittereitä, mutta niitä ei taida enää olla myynnissä. Painelin litteällä peitevärisiveltimellä Too Facedin Glitter Glue -silmämeikinpohjustajaa liikkuvan luomen keskiosalle. Käytin melko reilusti, mutta kuitenkin niin, että se sulautui luomivärin päälle, eikä näkynyt. Seuraavaksi otin samalle siveltimelle glittereitä, pohjustajan ansiosta glitterit tarttuivat siveltimeen, jolla vein ne silmäluomelleni. Painelin glitterit silmäluomelle ja pyyhkäisin tarttumattomat pois poskipäiltäni.

Alaluomelle käytin hentoisesti Hot To Trot -sävyä. Rajasin silmiini siipirajaukset, liimasin tekoripset ja harjasin maskaraa alaripsilleni ja yläripsien tyveen. Viimeistelin meikin mustalla alaluomen sisärajauksella. Musta sisärajaus kirkastaa silmää ja luo aistikkuutta katseeseen.

Näinkin isot glitterihiutaleet pysyvät Glitter Gluen ansiosta. Melkein haastavampaa on saada ne pois, mutta irtoavat kyllä puhdistusöljyllä pyyhkimällä.

Kasvoille luodaan kuulaus ja hehku pohjustamalla kasvot Too Facedin meikinpohjustajalla ennen meikkivoidetta. Läpikuultavaa puuteria sipaistaan vain hentoisesti. Kasvot muotoillaan kevyesti aurinkopuuterilla ja posket meikataan hehkuviksi suloisella Too Facedin Papa Don’t Peach -poskipunalla. Hohtavalla korostuspuuterilla voi vielä lisätä hehkua poskipäille, nenänpäähän, amorinkaarelle ja kulmakarvojen yläpuolelle, ehkä myös vähän leuallekin näin joulun kunniaksi.

Jos et ole huulimeikin suurin ystävä, niin kokeile tätä vinkkiäni!

Rajaa huulet vaalealla nudesävyllä. Pehmentele jälkeä sormellasi, jos kynä jättää liian terävän jäljen. Levitä huulivoide tai sävytön huulikiilto huulillesi. Minulla käytössä Too Facedin huulia täyteläistävä huulikiilto.

Minusta tuntuu, että taidan tehdä tämän meikin uudestaan jouluna. Usein vietän jouluni punaisissa huulissa, mutta nyt taidan tehdä silmämeikistäni punertavan ja kimalteisen, mutta jätän huulet näin nudeiksi.

Piditkö tästä joulumeikin versiosta?

P.s. Käy osallistumassa arvontaani täältä löytyvässä postauksessa! Voit voittaa tässä postauksessa mainitsemiani tuotteita.

X