Glitz & Glam

Meikkasin vahvemmin pitkästä aikaa ja pidin itsestäni enemmän

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vähän raflaava otsikointi, pahoitteluni. Tietysti pidän itsestäni vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Sitä tämä aikuistuminen teettää. Alkaa pitämään itsestään enemmän. Vaikka tietenkin tehtävää on vielä paljon, mutta hyvä tästä itsestään pitämisestä tulee.

Kuten olen kertonut, minulla on aika kova syksy. Kaikki paukut varastoista alkaa olla käytetty. Olen vähän väsynyt. Kun on väsynyt, ei oikein jaksa panostaa itseensä. Sitä painaa sumussa velvollisuuksiaan sekä yrittää vähentää tehtäviään to do -listaltaan. En meikkaa enää yhtä antaumuksella kuin ennen. Olen mennyt pikameikeillä. Tietysti monen muun mittapuussa olen todella laittautunut ja huoliteltu. Mutta tiedättekö sen tunteen, joka itsellään on sisällä? Jos ei koe olevansa sitä tai tehneensä tätä, vaikka muut näkisikin niin.

No anyway, minulla ei ole ollut aikaa käydä viihteellä, ei edes studiolla kuvaamassa meikkauksia, joita inspiraatiossa luon. Kiireen lisäksi minua on vähän jarraillut flegmaattisuus laittautumista kohtaan. Elokuussa Turkin matkalla sain sen silmäluomen tulehduksen. Minulla ei ole silmäluomi ja silmäripset toipuneet entiselleen vieläkään. Tulehdusta siellä ei enää ole (ilmeisesti), mutta pieni pahkura luomessa edelleen on. Se myös hieman punertaa ja silmäripset ovat vielä vähän surkeat siitä kohdasta, missä luomitulehdus oli. Ehkä käyn toisen kerran Suomessakin lääkärillä tästä. Koska silmäni ei ole entisellään, on vähän ollut sellainen fiilis, ettei halua ikuistaa omaa luomiturpeuttaan internettiin. Eikä oikein ole sellaista motivaatiota, kun tosiaan silmä on vähän hassu.

Eräs päivä menin studiolle. Meikkasin inspiraatiossa. Sain testaamistani meikkituotteista kuvia ja sain tutoriaalinkin kuvattua. Mutta nämä eivät olekaan se kaikista siistein juttu. Minusta hienointa oli nähdä itseni jälleen itsenäni. Koin pitkästä aikaa, että näen peilistä itseni. Olen vähän enemmän kuin arkena. Näytän siltä kuin minun oma mielikuvani itsestäni on. Oli aika siistiä katsoa, että hei, olenhan minä vielä olemassa. Vaikka kiloja on nyt stressin ja savuttomuuden vuoksi ropissut, joilla siis selitän makeanhimoni ja huonon ateriarytmin, olen edelleen minä.

Tästä lookista tulee tutoriaali tällä viikolla. Idea ja inspiraatio oli lämpöisyydessä ja läpikuultavuudessa. Halusin hehkua lämpöisenä.

Käyttämäni meikkituotteet:

Kasvot
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint
Make Up Factory Light Reflecting Concealer, sävy Luminous Beige
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Powder
Benefit Hoola
IsaDora Perfect Blush, sävy Bare Berry
essence go for the glow highlighter palette, 02 the warms

Kulmat
Anastasia Beverly Hills Brow Pencil, sävy Taupe
Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel, sävy Granite

Silmät
NARS Smudge Proof Eyeshadow Base
MAC Naked Lunch
MAC Malt
MAC Swiss Chocolate
Kat Von D Tattoo Liner, sävy Trooper
L’Oréal Paris Paradise Extatic White Primer
Sensai Lash Volumiser Mascara 38°C
Anastasia Beverly Hills Pro Pencil Base 1

Huulet
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge, sävy 9 Dare to Bare

Viikonloppuna olin miehen kanssa pitkästä aikaa viettämässä kahdenkeskeistä laatuaikaa. Voi että se teki nyt terää! Kiva ulkoiluttaa itseään vähän fiinimpänä ja korkokengissä. Hiukset olivat kiharrettuna ja meikki oli käytännössä tämä sama. Nyt väsyttää, sillä reissaaminen ja pitkä illallinen aina vähän uuvuttaa, mutta jotenkin tuntuu nyt keveämmältä. Ei kuitenkaan painon vuoksi, vaan irtioton ja yhteisen ajan vuoksi.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kävithän lukemassa Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin ensimmäisen luukun?

X