Glitz & Glam

Ensimmäinen meikkikokeilu uudella luomiväripaletilla

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eilisessä postauksessa täpinöin uudesta hankinnastani. Lupasin tälle päivälle meikkipostauksen, jossa olen käyttänyt Too Facedin Natural Lust -luomiväripalettiani. Tein tästä silmämeikistä myös tutoriaalin, mutta julkaisen sen sitten ensi viikolla.

Paletti sisältää huikeat 30 luomivärisävyä. Oli todella vaikea päättää, mistä aloittaa testaileminen. Niin paljon kauniita sävyjä, jotka inspiroivat kokeilemaan. Jos haluat katsoa paletin swatch-kuvia ja muita lisäkuvia sekä ostopaikan, klikkaa itsesi eiliseen postaukseeni!

En ole enää vuosiin ollut tunnettu rohkeista meikkikokeiluista, enkä oikeastaan koskaan ole ollut se värikkäin meikkaaja. Kuitenkin nyt iski ihan kreisi hetki ja haastoin itseni kokeilemaan värikästä toteutusta, vaikka paletin ostin lähinnä sen ihanan neutraalien sävyjen vuoksi. Otin härkää sarvista ja kokeilin jotain ihan muuta.

Ihan ensimmäiseksi olin päättänyt, että kokeilen kaunista oliivinvihreää sekä sinivihreää. Mietin, mitä kaikkea voisin yhdistää niiden kanssa? Rohkenin kokeilemaan fuksiaa varjostukseen, oliivinvihreää ulkonurkkaan, pronssia sisänurkkaan ja sinivihreää alaluomelle. Käyn ensi viikolla meikkitutoriaalissa läpi, mitä sävyt olivat nimiltään.

Melko rohkea tästä lookista tuli, huh! Ei todellakaan ole minun tavallisimpia tyylejä, sillä minusta on kuoriutunut melkoinen himmailija viime vuosina. Toki syykin on selvä. Olen vaihtanut alaa, meikkaajasta yritysmaailmaan digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi. Liiketalous on vähän konservatiivisempi ala, mutta tavallaan olen siellä melkoinen väripilkku. Taustani on hyvin värikäs ja monimuotoinen aikaisempien ammattieni ja tuon alalle omia vahvuuksiani. Tänään on muuten ensimmäinen työpäiväni Digital Marketing Specialistina Strix Marketing nimisessä yrityksessä. Uudet tuulet puhaltavat elämässäni!

Vaikka tämä ei ole minun työmeikkini, enää, niin rakastan kyllä toisinaan revitellä ja kokeilla. Koska silmämeikki on jo niin hallitseva, koin parhaimmaksi vaihtoehdoksi käyttää huuliin kirkasta huulikiiltoa. Olen vasta hiljattain alkanut pitää kirkkaista huulikiilloista. Pidän huulia turvottavista huulikiilloista, jos valitsen sävyttömän. Se tuo huuliin kivasti täyteläisyyttä, kihelmöinti saa huuliin luonnollisen värin – punoituksen – ja ne sopivat hyvin yhteen vahvan ja hallitsevan silmämeikin kanssa.

Jos muuten kiinnostuit, mitä huulikiiltoa käytin, niin kurkkaa tähän postaukseen, jossa esittelen Too Facedin mahtavan huulia täyteläistävän huulikiillon.

Vaikka ajattelen, että ikä on vain numero ja kaikenikäiset saavat meikata, kuten itsestään hyvältä tuntuu, silti myönnän miettineeni, että onkohan ihan ok tämän ikäisenä meikata näin? Minäkin alan kohta lähennellä neljääkymmentä. Vaikka en sitä itse meinaa uskoa, niin totta se kyllä on. Alta puoli vuotta, kun täytän 37. Ainakin jonkun tutkimuksen mukaan, 37-vuotiaat ovat nuorison mielestä noloja yökerhoissa. Mutta sitten taas havahdun siihen, että miksi itseltäni kieltäisin/rajoittaisin rohkeat tyylit, mutta muille ikäisilleni tai vanhemmilleni sen sallisin? Hassua, kuinka itsensä välillä löytää outojen ja ristiriitaisten ajatusten ääreltä. Yökerhoissa en pahemmin käy, mutta ei kait näin nuorena voi olla liian vanha kaikkeen? Eihän? 😲😂

Lähden huomenna Kymijoki Beer Festivaleille. Sinne täytyy kyllä meikata vähän festarifiiliksellä, mutta luulen, että en ihan näin värikästä kuitenkaan perjantaina uskalla laittaa. Ehkä kokeilen sitä lilahtavaa luomivärisävyä, Peep Show. Täytyy katsoa, minkälainen fiilis perjantaina. Olen fiilismeikkaaja.

Oletko sinä rohkea värien käyttäjä vai enemmän naturelli himmailija?

Lue myös

X