Glitz & Glam

Menneiden vuosien pikkujoulumeikkejä inspiraatioksi (2014-2019)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulla on huomenna firman pikkujoulut! Olen vuosien aikana esitellyt erilaisia pikkujoulumeikkejä inspiraatioksi ja ohjeiksi täällä blogissani. Kun viime viikolla esittelin tämän vuoden pikkujoulumeikki-ideaa, keksin, että teen inspiraatioksi tällaisen koostepostauksen menneistä pikkujoulumeikeistä.

Pikkujoulukausi on nyt kuumimmillaan, joten jos et vielä tiedä, minkälaista meikkiä toteuttaisit, niin tässä inspiraatioksi kuvia! Laitan linkit postauksiin, joissa esittelen ko. meikin tai näytän ohjein, miten sen toteuttaa.

Pikkujoulumeikki 2019

Tämän vuoden pikkujoulumeikki-idean esittelin viime viikolla. Hain jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin toteuttanut – klassista uudella tavalla toteutettuna.

Tästä linkistä pääset meikkitutoriaaliin!

Pikkujoulumeikit 2018

Viime vuosi oli kovin raskas minulla, kun aloitin opinnäytetyön tekemisen ja olin muutenkin monessa projektissa mukana. Siksi pikkujoulumeikit jäivät tekemättä, mutta nostan modernimman joulumeikin tähän postaukseen, sillä tämä fuksia-karpalonpunainen meikki sopii pikkujouluihinkin.

Tässä linkki meikkitutoriaaliin!

Pikkujoulumeikit 2017

Pari vuotta sitten olin ahkera pikkujouluaiheisten meikkien toteuttaja. Tässä lookissa olen ”tuunannut” mattaisen meikin kimalteisemmaksi.

Tässä linkki smokey eye -meikkin ohjeisiin!

Tässä linkki meikin tuunaukseen!

Lämmin punainen ja kulta oli yhdessä pikkujoulumeikki-ideassa. Tällainen lämmin kulta ei yleensä sovi minulle, mutta sain sen tässä lookissa toimimaan itselleni aika kivasti. Tämä meikki on muuten toteutettu Essencen edullisilla meikeillä.

Tässä linkki meikin esittelyyn!

Tämäkin meikki oli joulumeikki, mutta täysin toimiva myös pikkujoulumeikiksi. Tykkään edelleen tästä meikistä todella paljon. Tässä on aika paljon samoja elementtejä kuin tämän vuoden pikkujoulumeikissä, mutta kuitenkin erilainen.

Tässä linkki tämän meikin tutoriaaliin!

Pikkujoulumeikit 2016

Tätä meikkiä en varsinaisesti tehnyt pikkujoulumeikiksi, mutta siinä on elementtejä pikkujoulujen tyyliin. Luultavasti alitajunnassani olen heittäytynyt pikkujoulutyylien henkeen, sillä postasin tästä meikistä marraskuussa 2016. Glitterinen ja kimaltava, mutta ei kuitenkaan perinteisissä jouluväreissä.

Tässä linkki postaukseen, jossa esittelen meikkiä ja sen ajatusta syvällisemmin.

Vuosina 2015 ja 2016 olin LivBoxin brändilähettiläs. Tein LivBoxin, nykyisen Bette Boxin, blogiin joka kuukausi erilaisia postauksia. Tämä meikki oli silloin Manna Kadarin tuotteilla toteutettu, joka oli boksissa uusi brändi. Juhlakausi oli teemana, joten tässä on inspiraatioksi helppo meikki, joka on toteutettu kahdella luomivärillä. Tyylissä yhdistelin lämmintä silmissä ja viileää huulissa.

Tässä linkki Bette Beautyyn, josta tutoriaalini löytyy.

Tässä meikissä oli ideana olla inspiroiva vähemmän meikkaaville. Pienillä jutuilla voi tehdä säihkettä ja luoda juhlakauden henkeä meikkiinsä. Kimalluksella ei tarvitse kuorruttaa koko kasvoja, jos ei halua. Vähempikin riittää.

Tässä linkki postaukseeni, jossa kerron vinkit.

Pikkujoulumeikit 2015

Ohhoh, olemme jo päässeet vuoteen 2015 ja harmaiden hiusten aikakauteen. Hain tähän pikkujoulumeikkiin säihkyvää kimallusta ja meheviä huulia.

Tähän meikkiin tein tutoriaalin LivBoxille, joka on nykyään Bette Box. Valitettavasti heidän blogin postaukset vuodelta 2015 ovat kadonneet bittiavaruuteen. Mutta meikin esittelyn löydät minun blogistani.

Tässä linkki meikin esittelyyn!

Vuoden 2015 loppu oli hyvin säihkyvä. Toisessa pikkujoulumeikissä käytin IsaDoran sen ajan kausikokoelman säihkyviä ihanuuksia. Kulmakarvat saivat kimaltaa hienostuneesti ja silmäluomet hohtivat. Meikin juju oli glitterisissä kulmakarvoissa ja utuisessa siipirajauksessa.

Tässä linkki tämän meikin tutoriaaliin!

Tein myös yhden mattaisemman smokey eye -tutoriaalin, jonka olin nimennyt idioottivarmaksi smokey eye -meikiksi. Koska hiusteni sävy oli tuolloin hyvin savuinen, oli meikissäkin samaa savuisuutta.

Tässä linkki tämän meikin tutoriaaliin!

Pikkujoulumeikit 2014

Vuonna 2014 olin vielä kuparihiuksinen. Tein tässä pikkujoulumeikissä sinisen utumeikin, jossa oli hieman kultaista hehkua kera punaisten huulien.

Tässä linkki meikin esittelyyn!

Tein jo vuonna 2014 LivBoxille, eli nykyiselle Bette Boxille, meikkitutoriaaleja. Marraskuussa 2014 tein kaksi meikkiä, jotka olivat juhlakauteen tarkoitettuja ja teemana niihin oli Hollywoodin kaunottaret. Valitsin kaksi Hollywoodin kauneusikonia.

Tämä ensimmäinen oli Angelina Jolie. Valitettavasti tämänkin tutoriaali on kadonnut bittiavaruuteen LivBoxin vaihtuessa Bette Boxiksi ja blogialustan siirtyessä uudelle palvelimelle.

Tässä kuitenkin linkki omaan postaukseeni, jossa esittelen meikkiä.

Toisena Hollywoodin kauneusikonina oli totta kai, kukas muukaan kuin Marilyn Monroe! Punaiset huulet, tekoripset, siipirajaukset ja voimakas luomivaon varjostus. Näitä elementtejä käytän tänäkin päivänä, vaikka ne ovatkin 50-luvun Marilyn Monroen tavaramerkkejä.

LivBoxin blogissa olleen tutoriaalin lisäksi, osa minunkin blogin kuvista on kadonnut bittiavaruuteen Glitz & Glamin muuttaessa Purkkimafiaan, Bellablogeihin ja sieltä sitten tänne Annalle.

Tässä kuitenkin linkki postaukseen, jossa esittelen meikkini.

Ihania pikkujouluja kaikille! Toivottavasti menneiden vuosien pikkujoulumeikit inspiroivat sinua.

X