Meikkilook

Naked Heat Makeup – onko huomio enemmän silmissä vai huulissa?

14.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heippa hei alkavaan viikkoon! Tänään postauksen aiheena Naked Heat -meikkini ja huomioita, joita tein lookistani.

Viime viikolla esittelin teille juuri Suomessa myyntiin tulleen Urban Decay Naked Heat -luomiväripaletin.

Naked Heat on nimensä mukaisesti aika kuuma pakkaus, sillä paletin sävymaailma on todella lämmin, suorastaan polttavan kuuma. Pohdin jo silloin viime viikon postauksessa paletin lämpöisyyttä. Onko se liian heat minulle? Kävin studiollani kuvaamassa, joten nappasin oitis härkää sarvista ja otin tämän kuuman paletin mukaani. Tein sillä meikkitutoriaalin, mutta sen aika on huomenna. Tänään katsellaan mitä sillä kokeilin.

Naked Heat Makeup

Meikkilookin inspiroivina avainsanoina toimivat Naked ja Heat. Ai, kun kekseliästä! *sarkasmia itseään kohtaan*

Naked Heat Makeup

Päätin, että nyt ei nynnyillä silmämeikin kanssa. Mennään rehdisti kohti tulta ja lieskoja. Valitsin meikkiini paletin lämpöisimmät ja punaisimmat sävyt. Niin kaukana, kaukana minun mukavuusalueeltani. Olisin toki voinut tehdä Naked Heat -paletilla sellaisenkin meikin, joka olisi ollut turvallisempi valinta minulle. Onhan paletissa kuitenkin mahdollisuuksia myös sellaisiinkin.

Ensimmäinen kunnon meikkini Naked Heatilla koostui sävyistä: Ounce, Chaser, He Devil, Scorched ja En Fuego. Huomisessa postauksessa tosiaan tarkemmin käyttämäni sävyt vaihe vaiheelta.

Naked Heat Makeup

Koska inspiraationani oli Heatin lisäksi Naked, toteutin alastomuutta huulimeikissä. Yleensä minä haluan väriä huuliin. Yleensä minun toteutuksissa ovat silmä- ja huulimeikki tasapainossa ja tasavertaiset. Poikkeuksena toki sitten kunnon räväkät huulipunat, jotka ovat joskus niin makea juttu yksinäänkin huomion viejänä. Olen mieltynyt tasapainoisiin juttuihin. Kun lähdin kauas mukavuusalueeltani, päätin nyt sitten heittäytyä kunnolla. Nyt panostettiin silmiin ja jätettiin huulet niin ”nakuiksi”, että jopa se seikka herättää minun huomioni. Onko se hyvä juttu? Viekö nakut huulet huomion vahvasta silmämeikistä? Tuoko se sittenkin sitä kautta tasapainoa?

Naked Heat Makeup

Asiat eivät ole niin yksiselitteisiä. Tämä huomioni yllätti minut itsenikin. Tosiaan, jopa vähäisyys tai huomaamattomuus voi olla huomiota puoleensa vetävä. Aina se vähäeleisin ei jääkään vähemmälle huomiolle. Vahvoissa kontrasteissa saattaa tosiaan se aluksi huomaamattomaksi kuviteltu juttu noustakin näkyväksi.

Olenko se vain minä, joka tällaisen huomioi, vai onko teitä muitakin?

Huomenna sitten meikkitutoriaali tähän silmämeikkiin. Oikein kivaa maanantaita ja inspiroitukaa tekin kokeilemaan sellaisia juttuja, jotka eivät tunnu omilta tai itselleen helpoilta lähestyä.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Hih! Onko odottavan aika pitkä? 😀

Kommentit

Heipähei Minna,
Oli oikea päätös uskaltautua omalta mukavuusalueelta pois. Upeat silmät!
Katseeni pysähtyi silmiin, joten ”nakut” huulet eivät pompanneet esiin, eli ihan hyvältä näyttää. Sinulla tosin on varsin kauniin muotoiset huulet, joten ehkäpä hiukan enemmän väriä niihin sopisi mainiosti, viemättä kuitenkaan silmiltä huomiota. Huomista tutorialia odotellen 🙂

Kiitos ihana Johanna! <3

Todella kaunis silmämeikki. Itse edelleenkin pohdiskelen laitanko tämän tilaukseen vaiko en.. Hmm.

Hmm… mieti vielä, jos olet epävarma. Minähän en olisi tätä ostanut, koska Naked Heat on minulle suorastaan pelottavan kuuma. 😀

Mahtava silmämeikki! Kannatti rykästä se härkä esiin. 😀 Huomasin kyllä heti sun nakut huulet, varmastikin kun olen tottunut näkemään sulla myös huulilla väriä. Jännä kyllä, että huuletkin heti huomasin vaikka silmämeikki toki on lookin keskus. Saattaisi kyllä tasapainottaa, jos olisi huulillakin väriä. Tai sitten se on se tottumiskysymys, kun olen tottunut näkemään sinut punatuilla huulilla. 🙂 Itelläni tämä menisi juuri näin eli voimakkaampi silmämeikki ja huulet nakuina, enkä oikein edes osaisi itselleni kuvitella huulipunaa. 😀 Kaiken kaikkiaan todella hieno ja räväkkä mutta silti tyylikäs silmämeikki. Pompsaa sun siniset silmät esiin todella intensiivisesti. Ääni tälle meikille!

Kiitos -klaudia! <3

No niinpä! Toki huulillani on meikkiä, mutta ne näyttävät jopa vaaleammilta, kuin ilman huulimeikkiä. 😀 Esittelen sen vähän myöhemmin. Kyseessä on uutuustuote, jossa on aika veikeä pakkaus. Itse valitsin tuon käyttämäni sävyn tuotetestaukseen, koska aina esittelen aika kirkkaita ja punertavia huulituotteita. Vaaleampia sävyjä käyttäviä varten valitsin sävyksi sitten vaaleaa ja neutraalia. On heillekin joskus sävyjä, jotka eivät ole liian tummia tai vahvoja.

Vau! Tosi upea silmämeikki. Sopii sinulle täydellisesti

Voi kiitos Silja! 🙂 Itse kyllä vähän arastelen lämmintä punaista (näin suurissa määrin), mutta tämähän osuu yllättävän kivasti.

Upea lookki, sopii todella hyvin! Mun makuun huulet sais olla vielä vaaleammat ☺

Kiitos Eli! 🙂 Oletko muuten nähnyt minulla vielä vaaleampia huulia? Näytän kamalalta! Tosin… tässäpä taas uusi juttu, jossa voisi heittäytyä pois omalta alueeltaan. 😀

Vautsi, tosi hieno! Itse joskus kokeillut ja oma ”look” oli lähinnä allergisen reaktion näköinen….pitääpä kokeilla uudemman kerran. 🙂

//Carita
rantapallo.fi/caritak

Voi ei! Vaaleanpunaiset ja punaiset luomivärit ovat siinä vähän haastavia, että häivyttelyssä ja sijoittamisissa saa olla tarkkana. Pitää tehdä erilaisia syvyyksiä, jotta meikki ei näyttäisi punoittavilta silmiltä. Joskus muinoin itsekin vastaavia tehnyt. 😀

Nyt on kuumaa! Ja just sopivia noin, että on nudet huulet! Huomista tutoriaalia ja omaa palettia (on jo pakattu ja lähetetty!) odottaen 🙂

Hih! Onko odottavan aika pitkä? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *