Meikkilook

Syysmeikki metallihohteisilla kulmakarvoilla

2.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Vaikka eilen puhuin meikittömyydestä, niin tänään vastapainoksi meikkilook. Aiheena syysmeikki, jossa yksi pieni juju tehtynä tuotteella, jonka sain lehdistönäytteenä PR-toimistolta taannoin.

syysmeikki

Syysmeikki on minusta parhaimmillaan lämpöisenä ja ruskan sävytteisenä. Lokakuu on jo alkanut, joten puiden lehdissäkin näkyvät upeat värit. Ruska on täällä.

Urban Decay Naked Heat

Punasävyiset luomivärit ovat nyt kuuminta hottia. Minäpä tiedän yhden ruskasävytteisen luomiväripaletin, joka on täydellinen syysmeikkien luomiseen. Arvaatte varmaan tekin. No tietysti Urban Decay Naked Heat. Tämä on nyt neljäs blogissa esitelty silmämeikki, jossa olen tuota Naked Heat -palettia käyttänyt. On se jännä, kun tosiaan en lämmennyt tuolle kuumikselle esimarkkinoinnissa. Koin sen liian lämpöiseksi minulle, mutta saatuani lehdistönäytteenä ko. paletin, olen sitä käyttänyt lähes päivittäin. Ihan kreisiä, kun minähän olen viileä, en lämmin. Jostain syystä ne lämpimät sävyt ovat saaneet minutkin lämpiämään.

Urban Decay Naked Heat

Tässä lookissa käytin pronssisia koruja. Yleensä suosin hopeisia sävyjä koruissa sekä helmiä. Tällaisen lämpimän tyylin kanssa istuu kivasti pronssiset sävyt koruissakin. Päässäni korupanta Glitteristä keväältä 2016 ja kaulassa Kalevala-koru, jonka nimeä en tiedä. Jos joku tunnistaa, niin saa vinkata. En löytänyt sitä Kalevalan verkkokaupasta, eikä sen rasiassakaan ole lappua enää tallessa.

Syysmeikki

Punaisen lisäksi meikissäni on paljon metallista hohdetta lämpimissä sävyissä. Dramaattisuutta silmämeikkiin lisäsin sisänurkkien mustalla tehosteella. Tälle on varmasti jokin fancy nimikin, mutta nyt en millään saa sitä mieleeni. Hyvin tehokas tapa luoda intensiivisempi katse – oikea katseenvangitsija. Jätin alaluomen sisärajauksen vaaleaksi, jotta kokonaisuus säilyttäisi keveyden. Musta alarajaus loisi silmämeikkiin vahvuutta.

Hohtavat kulmakarvat

Joko huomasitte kulmakarvoissani jotain erilaista? Olen lisännyt niihin runsaasti kuparista metallihohtoa. Olen ensin meikannut kulmat ihan tavalliseen tapaan kulmakynällä, jonka jälkeen olen harjannut karvoihin Essencen Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascaraa.

Luomiväreinä käytin liikkuvalle luomelle, kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan Naked Heat -paletin Ounche. Luomivaon yläpuolella, melkein kulmakarvoihin asti, käytin hyvä neutraalia sävyä Chaser. Luomivaolla ja siitä ylöspäin häivyttyen punainen Dirty Talk. Lisäsin luomivakoon ja aivan liikkuvan luomen ulkonurkkaan intensiivisyyttä sävyllä Cayenne. Alaluomella ensin Dirty Talk ja aivan ripsityveen lisäsin Cayennen tuomaan intensiivisyyttä.

Essence Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara

Huulissa minulla on Essencen Metal Shock Lip Paint sävyssä 04 Mercury. Kulmissa käyttämäni tuote on tämä Essencen Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara sävyssä 05 Copper Up!

Essence Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara

Essencen Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascarassa on hyvin pieni harja. Harja annostelee runsaasti geelimäistä tuotetta, jossa on voimakas pigmenttisyys sekä metallista hohdetta. Vibrant Shock Lash & Brow Mascaraa voidaan käyttää tehosteena silmäripsille maskaran päälle, mutta myös näin hauskasti kulmakarvoille, kuten tässä postauksessa olen käyttänyt.

Näitä löytyy viisi sävyvaihtoehtoa, jotka ovat 01 Go Berry!, 02 Sparkle On…, 03 No More Blues…, 04 Be Fun & Lila! sekä tässä postauksessa oleva 05 Copper Up!

Suositushinnaltaan tämä hauska tuote on 3,49 € / 2,5 ml. Pretty.fin valikoimasta ainakin löytyy ja pitäisi löytyä myös muilta jälleenmyyjiltä, kuten Tokmannit ja Citymarketit.

Essence Vibrant Shock Lash & Brow Gel Mascara

Tämä look inspiroi minua. Tykkään todella paljon, vaikka on lämmin. Kulmakarvat ovat cool! Muistatte varmaan parin vuoden takaa innostumiseni glitter-kulmiin. Nämäkin ovat hauskat.

Iskeekö syysmeikki, jossa on metallihohteiset kulmakarvat?

Kuvissa näkyvät Essencet saatuja.

Kommentit (6)

Kiitos Saara! 🙂 Minustakin tässä on kivasti raikkautta, vaikka on kuitenkin runsaasti meikkiä ja vähän erikoisempia sävyjä sekä muita juttuja.

Upea meikki! Noi kulmakarvat on yllättäen kivan hillityt. Otsikon perusteella odotin jotain Halloween-kamaa. 😀

Kiitos! 🙂 Hih, meinasin sanoa postauksessa, että vaikka inspiraatioksi halloween-meikkiin, mutta… ehkä vähän liian vaisu siihen juhlaan kuitenkin. 😀

Moderni Kleopatra! ? Tosi kiva ”lookki” 🙂

Kiitos Vandaalia! 🙂

Aivan ihana meikki! Raikas, silti jotenkin mystinen.

Kiitos Saara! 🙂 Minustakin tässä on kivasti raikkautta, vaikka on kuitenkin runsaasti meikkiä ja vähän erikoisempia sävyjä sekä muita juttuja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *