Glitz & Glam

Treffit Matt(e) Trimonyn kanssa - meikkilook vaikka treffeille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen aivan rakastunut. Olen nyt käynyt ulkona useamman kerran Matt(e) Trimony -luomiväripaletin kanssa. Haluatteko kuulla enemmän tästä Mattista?

Meet Matt(e) Trimony on theBalmin charmantti luomiväripaletti. Meet Matt(e) -paletteja löytyy erilaisia, mutta minun sydämeni sulattaa Trimony, joka sisältää neutraalien sävyjen lisäksi vähän tummempiakin sekä pientä värikkyyttäkin mukaan mahtuu.

Kaikki sävyt ovat Matt-nimisiä. Matt Lin, Rossi, Lopez ja Evans ovat vaaleahkoja nudesävyjä. Matt Lin sopii korostuksiinkin, mutta muut ovat täydellisiä kaikkialle muuhun silmämeikissä käytettäväksi. Ne sopivat liikkuvalle luomelle, luomivaon keveään varjostukseen sekä varjostuksen yläpuolelle. Matt Thomas on ehkä parhaimmillaan liikkuvalla luomella, kun taas tummempi punainen ja violettinen Matt Kumar ja Moskowitz toimivat liikkuvalla luomella smokey eye -meikissä ja luomivaon varjostuksissa sekä ulkonurkassa. Matt Reed ja Matt Ahmed ovat ulkonurkan ja luomivaon varjostuksiin toimivia sävyjä, mutta niillä voi myös tehdä rajaukset silmiin.

Vasemmalta: Matt Lin, Matt Thomas, Matt Rossi, Matt Lopez, Matt Kumar, Matt Moskowitz, Matt Evans, Matt Reed, Matt Ahmed.

Kaikki sävyt on levitetty sormella käsivarrelle ilman silmämeikinpohjustajaa. Pigmenttisyyttä riittää. Vaikka paletin mattamusta ei ole kaikista intensiivisin musta, jonka olen tavannut, saa sillä hyvin rajauksetkin tehtyä. Tämän postauksen ”treffimeikissä” tein rajaukset Meet Matt(e) Trimony -paletin mustalla Matt Ahmed -luomivärisävyllä.

Tämä monikäyttöinen Meet Matt(e) Trimony -luomiväripaletti lähti mukaani tänne Turkkiin, missä parhaillaan lomailen.

Tässä linkki Oletkaunis.fi* -verkkokauppaan. Koodilla GLITZ -20%. Koodi voimassa 31.8.2018 asti.

Esittelinkin aikaisemmin punaisen silmämeikin, jonka olin toteuttanut tällä Meet Matt(e) Trimony -luomiväripaletilla. Olen käyttänyt tällaista silmämeikkiä ihan ostoskeskukseen mennessäkin. Jotenkin olen nyt rohkaistunut punaiseen luomiväriin ja olen aivan rakastunut siihen.

Tässä tämän kertaisessa meikkilookissa olen vähän hillitympi, vaikka minulla on rajaukset ja tekoripset. Lisäksi käytin vähän hohdettakin.

Hohtavuuden silmämeikkiin loin theBalm Overshadow -mineraaliluomivärillä. Näitä erittäin hohtavia ja hienojakoisia luomivärejä voi käyttää yksinään tai sitten näitä voi taputella toisen luomivärin päälle, kuten vaikka mattaisen luomivärin. Näillä saa luotua hienoja efektejä liikkuvalle luomelle taputeltuna. Helppo tapa muuttaa mattainen silmämeikki hohtavaksi.

Käyttämäni sävy Work is Overrated on kauniin hohtava. Se on aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava ja antaa hieman ruusukultaisen hohteen. Sävyn nimi on hauska ja sopiikin tämän hetken fiilikseen, kun olen vähän lomamoodissa.

Tässä linkki Oletkaunis.fi* -verkkokauppaan. Koodilla GLITZ -20%. Koodi voimassa 31.8.2018 asti.

Huomisessa postauksessa näytän vaihe vaiheelta, miten tämä treffimeikki Mattin kanssa syntyi.

Oikein ihanaa päivää!

X