Glitz & Glam

Vuoden 2017 meikkityylit – koko vuoden meikkikuvat

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Näin vaihtui vuosi 2018. Olen tuttuun tapaan postannut vuoden viimeisenä päivänä vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet. Eilen julkaisin Vuoden 2017 parhaimmat -postauksen.

Tälle päivälle lupasin vähän tekstiä, mutta kuvia onkin sitten paljon. Päivän aiheena muistelua viime vuodesta. Tässä tulee kooste koko viime vuoden meikkilookeista, jotka olen täällä Glitz & Glamissa julkaissut. Laitoin jokaiseen meikkikuvaan linkin, josta löytää lisää kuvia. Niissä yleensä kerron ideasta tai tuotteista, joita olen käyttänyt. Laitoin myös linkkejä tutoriaaleihin, jos meikistä olen sellaisen tehnyt tai jostain meikin osasta.

TÄSSÄ KOKO VIIME VUODEN MEIKKITYYLIT


TAMMIKUU

Vuoden 2017 ensimmäinen inspiroituminen näytti tältä. Minulla oli selkeästi pastellisävyjen villitsemä mieli. Muuten tammikuu oli aika vaisu meikki-inspiraatioiden osalta. Minulla oli tuolloin muutto uuteen blogikotiin, eli muutin silloin Bellablogeista tänne Anna-lehden sivustolle. Ei varmaan ollut oikein aikaa ja tarmoa meikkailuun.

Lisää kuvia täällä.


HELMIKUU

Helmikuussa sitä vastoin olenkin ollut aktiivinen ja inspiroitunut meikkailija. Helmikuussa silmämeikit olivat hyvin pehmeitä sävyltään ja luonnollisia. Ei oikein mitään revittelevää näyttänyt olevan.

Lisää kuvia täällä.

Huulimeikkitutoriaali


Näytin oikein ja ns. ”väärin” tehdyn meikin eroa.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.


MAALISKUU

Maaliskuu oli aika laidasta laitaan. Oli kaikenlaisia tyylejä ja kokeilujakin.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Sitten hiusväri vaihtui blondiin.


HUHTIKUU

 

Huhtikuussa en julkaissut yhden yhtään meikkilookia! Muistan kyllä syyn. Olin aika lopussa huhtikuussa. Ensimmäinen opiskeluvuosi alkoi olla takana, minä ihan piipussa, meidän kissavanhus lähti vehreämmille metsästysmaille jne. Huhtikuussa pudotin perjantain ja lauantain pois postaustahdistani. Oli pakko myöntää itselleen, ettei vaan jaksa kaikkea mitä haluaisi tehdä. Siitä lähti sitten minun eheytyminen ja elämäntapamuutokseni vähän joka saralla.


TOUKOKUU

Toukokuussa blondi taas meikkasi.

Arkimeikkitutoriaali

Silmämeikkitutoriaali


KESÄKUU

Kesäkuussa me kauneusbloggaajat järjestimme tempauksen. Oli aina 10 bloggaaja ja 1 meikkipaletti. Jokainen toteutti oman meikin samanlaisella luomiväripaletilla. Tällainen oli minun vähän futuurinen toteutukseni. Muuten kesäkuu oli aika kesäistä ja kepeää.

Lisää kuvia täällä.

Meikkitutoriaali

Meikkitutoriaali


HEINÄKUU

Heinäkuussa en ollut mitenkään aktiivinen meikkipostauksissa. Vaikka kesä oli vähän kurja, vietin enemmän aikaa ulkoillen ja muuta touhuten.

Lisää kuvia täällä.


ELOKUU

Elokuu oli ”Heat”. Ei kylläkään sään puolesta, vaan Urban Decay lanseerasi Naked Heat -luomiväripaletin, joka inspiroi minua monen meikin verran.

Pikameikki, jossa kokeilin Naked Heat -palettia ensimmäisen kerran.

Silmämeikkitutoriaali

Toteutimme elokuussa bloggaajien kesken Naked Heat -haasteen, jossa jokainen teki oman toteutuksen ko. paletilla. Minä kokeilin kuumalla paletilla viileää meikkiä.

Lisää kuvia täällä.

The Power of Makeup

Glitterhuulet


SYYSKUU

Syyskuussa julkaisin kaksi meikkiä, jotka molemmat ovat aivan erilaisia.

Lisää kuvia täällä.

Mustat huulet


LOKAKUU

Lokakuussa olen ollut yllättävän ahkera meikkilookien postaaja. Lokakuun lopulla minulla alkoi kova paine opiskeluissa ja elämän aikatauluttamisissa. Kuitenkin alkukuusta olin ehtinyt studiolleni kuvailemaan ja olen näköjään ollut todella inspiroitunut erilaisista jutuista.

Metallihohteiset kulmakarvat

Meikkipohjatutoriaali

Lisää kuvia täällä.

Kulmakarvatutoriaali


MARRASKUU

Marraskuu oli pikkujouluhenkinen.

Lisää kuvia täällä.

Smokey eye -tutoriaali

Lisää kuvia täällä.

Kulmakarvatutoriaali

Tutoriaali, jossa mattameikki muutetaan hohtavaksi ja kimalteiseksi.


JOULUKUU

Joulukuu oli joulukalenterikuukausi. Silti mukaan mahtui pari meikkitutoriaalia ja meikkilookia.

Meikkitutoriaali

Meikkitutoriaali täyteläisiin huuliin.

Joulumeikkitutoriaali

Minusta aina tuntuu, että teen samanlaisia meikkejä. Jälleen kun katson koko vuotta kokonaisuutena, nämähän ovat erilaisia!

Jos kiinnostaa, niin tässä linkki vuoden takaiseen koosteeseen, jossa on kaikki vuoden 2016 meikkityylit. Olin vuonna 2016 selkeästi värikkäämpi ja tein paljon enemmän meikkipostauksia. Vuosi 2017 oli vähän tylsempi ja vähäisempi, mutta toivottavasti teitä muita inspiroiva.

Miltähän vuosi 2018 tulee näyttämään vuoden päästä tällaisessa koostepostauksessa? Mitkä asiat inspiroivat minua tänä vuonna? Jos sinulla on esittää toiveita, niin laita ihmeessä kommentteihin! Haluaisitko nähdä enemmän arkista, juhlavaa tai fantasiaa? Enemmän tummuutta, väriä vai neutraalia? Olisi todella kiva kuulla toiveesi.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2018!

Lue myös

X