Meikkilook

Vuoden 2017 meikkityylit – koko vuoden meikkikuvat

1.1.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Näin vaihtui vuosi 2018. Olen tuttuun tapaan postannut vuoden viimeisenä päivänä vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet. Eilen julkaisin Vuoden 2017 parhaimmat -postauksen.

Tälle päivälle lupasin vähän tekstiä, mutta kuvia onkin sitten paljon. Päivän aiheena muistelua viime vuodesta. Tässä tulee kooste koko viime vuoden meikkilookeista, jotka olen täällä Glitz & Glamissa julkaissut. Laitoin jokaiseen meikkikuvaan linkin, josta löytää lisää kuvia. Niissä yleensä kerron ideasta tai tuotteista, joita olen käyttänyt. Laitoin myös linkkejä tutoriaaleihin, jos meikistä olen sellaisen tehnyt tai jostain meikin osasta.

TÄSSÄ KOKO VIIME VUODEN MEIKKITYYLIT


TAMMIKUU

Vuoden 2017 ensimmäinen inspiroituminen näytti tältä. Minulla oli selkeästi pastellisävyjen villitsemä mieli. Muuten tammikuu oli aika vaisu meikki-inspiraatioiden osalta. Minulla oli tuolloin muutto uuteen blogikotiin, eli muutin silloin Bellablogeista tänne Anna-lehden sivustolle. Ei varmaan ollut oikein aikaa ja tarmoa meikkailuun.

Lisää kuvia täällä.


HELMIKUU

Helmikuussa sitä vastoin olenkin ollut aktiivinen ja inspiroitunut meikkailija. Helmikuussa silmämeikit olivat hyvin pehmeitä sävyltään ja luonnollisia. Ei oikein mitään revittelevää näyttänyt olevan.

Lisää kuvia täällä.

Huulimeikkitutoriaali


Näytin oikein ja ns. ”väärin” tehdyn meikin eroa.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.


MAALISKUU

Maaliskuu oli aika laidasta laitaan. Oli kaikenlaisia tyylejä ja kokeilujakin.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Lisää kuvia täällä.

Sitten hiusväri vaihtui blondiin.


HUHTIKUU

 

Huhtikuussa en julkaissut yhden yhtään meikkilookia! Muistan kyllä syyn. Olin aika lopussa huhtikuussa. Ensimmäinen opiskeluvuosi alkoi olla takana, minä ihan piipussa, meidän kissavanhus lähti vehreämmille metsästysmaille jne. Huhtikuussa pudotin perjantain ja lauantain pois postaustahdistani. Oli pakko myöntää itselleen, ettei vaan jaksa kaikkea mitä haluaisi tehdä. Siitä lähti sitten minun eheytyminen ja elämäntapamuutokseni vähän joka saralla.


TOUKOKUU

Toukokuussa blondi taas meikkasi.

Arkimeikkitutoriaali

Silmämeikkitutoriaali


KESÄKUU

Kesäkuussa me kauneusbloggaajat järjestimme tempauksen. Oli aina 10 bloggaaja ja 1 meikkipaletti. Jokainen toteutti oman meikin samanlaisella luomiväripaletilla. Tällainen oli minun vähän futuurinen toteutukseni. Muuten kesäkuu oli aika kesäistä ja kepeää.

Lisää kuvia täällä.

Meikkitutoriaali

Meikkitutoriaali


HEINÄKUU

Heinäkuussa en ollut mitenkään aktiivinen meikkipostauksissa. Vaikka kesä oli vähän kurja, vietin enemmän aikaa ulkoillen ja muuta touhuten.

Lisää kuvia täällä.


ELOKUU

Elokuu oli ”Heat”. Ei kylläkään sään puolesta, vaan Urban Decay lanseerasi Naked Heat -luomiväripaletin, joka inspiroi minua monen meikin verran.

Pikameikki, jossa kokeilin Naked Heat -palettia ensimmäisen kerran.

Silmämeikkitutoriaali

Toteutimme elokuussa bloggaajien kesken Naked Heat -haasteen, jossa jokainen teki oman toteutuksen ko. paletilla. Minä kokeilin kuumalla paletilla viileää meikkiä.

Lisää kuvia täällä.

The Power of Makeup

Glitterhuulet


SYYSKUU

Syyskuussa julkaisin kaksi meikkiä, jotka molemmat ovat aivan erilaisia.

Lisää kuvia täällä.

Mustat huulet


LOKAKUU

Lokakuussa olen ollut yllättävän ahkera meikkilookien postaaja. Lokakuun lopulla minulla alkoi kova paine opiskeluissa ja elämän aikatauluttamisissa. Kuitenkin alkukuusta olin ehtinyt studiolleni kuvailemaan ja olen näköjään ollut todella inspiroitunut erilaisista jutuista.

Metallihohteiset kulmakarvat

Meikkipohjatutoriaali

Lisää kuvia täällä.

Kulmakarvatutoriaali


MARRASKUU

Marraskuu oli pikkujouluhenkinen.

Lisää kuvia täällä.

Smokey eye -tutoriaali

Lisää kuvia täällä.

Kulmakarvatutoriaali

Tutoriaali, jossa mattameikki muutetaan hohtavaksi ja kimalteiseksi.


JOULUKUU

Joulukuu oli joulukalenterikuukausi. Silti mukaan mahtui pari meikkitutoriaalia ja meikkilookia.

Meikkitutoriaali

Meikkitutoriaali täyteläisiin huuliin.

Joulumeikkitutoriaali

Minusta aina tuntuu, että teen samanlaisia meikkejä. Jälleen kun katson koko vuotta kokonaisuutena, nämähän ovat erilaisia!

Jos kiinnostaa, niin tässä linkki vuoden takaiseen koosteeseen, jossa on kaikki vuoden 2016 meikkityylit. Olin vuonna 2016 selkeästi värikkäämpi ja tein paljon enemmän meikkipostauksia. Vuosi 2017 oli vähän tylsempi ja vähäisempi, mutta toivottavasti teitä muita inspiroiva.

Miltähän vuosi 2018 tulee näyttämään vuoden päästä tällaisessa koostepostauksessa? Mitkä asiat inspiroivat minua tänä vuonna? Jos sinulla on esittää toiveita, niin laita ihmeessä kommentteihin! Haluaisitko nähdä enemmän arkista, juhlavaa tai fantasiaa? Enemmän tummuutta, väriä vai neutraalia? Olisi todella kiva kuulla toiveesi.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2018!

Kommentit (10)

Kiitos ehdotuksista! 🙂 Yritän muistaa ottaa niitä meikkimaailman hullutuksia kokeiluuni enemmän. Minulla on aina välilehdissä auki juttuja, jotka meinaan kokeilla, mutta sitten minä hatarapää aina unohdan ne. Yksi oli keltainen poskipuna – näytti kuvassa ainakin pisamaisella naisella ihan jäätävän hyvältä! Sitten oli se, jossa poskipuna levitetään poskelta poskelle nenänselän kautta. Mikähän ihme sen nimi nyt olikaan? Sitä kutsutaan myös drunk blushiksi, mutta sillä oli sievempikin nimitys, mutta en millään muista sitä.

Ihania meikkejä! Olet kyllä inspiroiva ? Tykkään fantasiameikeistä kuvissa, mutta mieluiten lukisin arki-ja juhlameikkivinkkejä. Ihan parasta on niksit!

Kiitos Mirveli! <3

Bloggauksen alkuvuosina tykkäsin tehdä fantasiameikkejä, mutta sitten muutuin käytännönläheisemmäksi. Yleensä blogin sisältö elää bloggaajan oman elämän ja mieltymyksien mukaan. 🙂 Sen huomaa itsestäänkin.

Melkoinen kameleontti olet ?.. Mulla ei ole kyllä silmää varsinkaan luomivärien käyttöön.. läsähtäneet silmät näyttää vielä läsähtäneemmältä, jos yritän. Btw.. Miten säilytät meikkejäsi/purnukoitasi? Voisin kuvitella, että sulla on melkoinen kasa? Mun pitäis keksiä jotain. Kaikki pyörii siinä pussukassa ja sotkeentuvat. Samoin purteloita tursuaa vessan joka kolkasta…?.. Tarvitsen ehkä oman huoneen ?.

Joo, näköjään olen. 😀 Meikkaus onkin siitä hauskaa, että kaikki on pois pestävissä, mutta niiden avulla saa päiväksi luotua ihan erilaisen tyylin itselleen. 🙂

No on! On melkoinen kasa. Jos tuossa kevätauringon pilkistellessä saisin kuvailtua meikkauspaikkaani ja säilytyksiäni, voisin postata niistä. Minulla on ”meikkistudio” kodinhoitohuoneessa. Paljon säilytystilaa, mutta silti kaikki eivät mahdu sinne. Joten minulla on kosmetiikkaa vaatehuoneen hyllykössäkin – pääosin avaamattomia. Sen lisäksi sitten niitä lojuu pöydillä ja pahvilaatikoissakin. Kun saan siivottua, kaikki ovat piilossa, kun en ole hetkeen siivonnut, niitä pyörii ympäri taloa. *noloa*

Ihania meikkejä!
Näistä mun top 3 on Viileä Naked heat-meikki, Shmasbox-tutoriaali ja Harmaat huulet-meikki.
Hyvää uutta Vuotta!

Kiitos samoin sinulle Tarja! 🙂 Minäkin tykkäsin tuosta viileästä Naked Heat -meikistä. 🙂

Joo fantasiaa ehdottomasti! Haluaisin nähdä jotain oikein värikkäitä ja hulluja maskeerauksia, ja vaikka halloweenia varten tuton miten tehdä haavoja tai muita verisiä juttuja 😀

Oh dear! 😀 Täytyy ottaa tämän vuoden haasteeksi, että edes sen yhden saisin tehtyä. Vaikka olin teatterissa maskeerajana, minun sydäntäni lähellä olivat kauneusmeikit. Tosin, teatterimaskeeraukset eivät sovellu blogipostauksien aiheiksi, koska ne eivät toimi valokuvissa, vaan kuuluvat näyttämölle.

Yritän ensi syksylle luoda halloween-juttuja. 😉 Jos opparisyksy antaisi aikaa tehdä sellaisia. Minulla aina syksyt ovat olleet kiireisimpiä, joten siksi en ole ehtinyt halloween-tutoja tekemään. Jos tulevana vuonna vihdoin.

Paljon kauniita meikkejä! Munkin yksi suosikki on viielä Naked Heat – meikki ja kaikki muutkin missä on punasävyjä. Musta sulle sopii varsinkin hyvin, kun luomivaon sävy punertaa, tuo sun silmät niin hienosti esiin. 🙂

Mä tykkään myös kaikista vinkki vitosista ja noista oikein/väärin – tutoriaaleista. Niistä hahmottaa niin paljon paremmin missä itellä voi mennä/menee mettään. Ahaa-elämyksiä. 😉 Ja voit joskus testailla jotain meikkimaailman trendejä, jotka eivät välttämättä näytäkään niin hyviltä tai sovi kaikille. Vähän tavallaan ”pieleen menneitä” juttuja. ”Kokeilinpa tällaista trendiä mutta näyttää arjessa hassulta tai ei vaan toimi kaikilla” – tapaisia juttuja, jos ymmärrät mitä tarkoitan. 😀 Vähän sellaista meikkileikkiä tavallaan mutta niistäkin ehkä lukijat niitä ahaa-elämyksiä voivat saada. 🙂

Onnea uudelle vuodelle ja tsemppiä elämäntapamuutoksen jatkolle! <3

Kiitos ehdotuksista! 🙂 Yritän muistaa ottaa niitä meikkimaailman hullutuksia kokeiluuni enemmän. Minulla on aina välilehdissä auki juttuja, jotka meinaan kokeilla, mutta sitten minä hatarapää aina unohdan ne. Yksi oli keltainen poskipuna – näytti kuvassa ainakin pisamaisella naisella ihan jäätävän hyvältä! Sitten oli se, jossa poskipuna levitetään poskelta poskelle nenänselän kautta. Mikähän ihme sen nimi nyt olikaan? Sitä kutsutaan myös drunk blushiksi, mutta sillä oli sievempikin nimitys, mutta en millään muista sitä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *