Meikit

Meikkimaanantai

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Onko tästä nyt muodostumassa tapa, että maanantaisin postailen meikkilookista?

Tällä kertaa olen tehnyt violetin sävytteisen silmämeikin. Kuka tykkää violetista? Ennen en mieltänyt violettia väriksi, se oli neutraali väri. Nykyään minusta tuntuu, että violetti on jo väreillä leikittelyä. Niin vaan ne mielipiteet ja näkemykset muuttuvat.

Vaikka meikki ei näytä persikkaiselta, on se toteutettu uudella lelullani, Too Facedin Sweet Peach -paletilla.

Minähän tykkäisin eniten persikkapalettini hempeistä sävyistä, mutta inspiroiduin kokeilemaan violettia ja kullanhohteista.

Poskille en kuitenkaan käyttänyt persikkaa. Suosin poskille ja huulille viileitä sävyjä. Huulissa pian esittelyyn tuleva Kailijumein huulipuna ja poskilla minun luottoposkipunani, Artdecon Arctic Beauty Blush Ice Garden.

Tällä kertaa suurin inspiraationi syy meikkiin oli Sephoran Full Action maskara violetissa sävyssä.

Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle käytin Sweet Peach -paletin White Peach -luomivärisävyä. Luomivaossa ja alaluomella tummanviolettinen, mattainen Delectable. Luomivaon yläpuolella mattainen nude-sävy Georgia. Liikkuvalle luomelle levitin sävyn Luscious, joka hohtaa aivan käsittämättömän upeasti. Muotoilin varjostuksesta ulkonurkasta aika tiukasti ylös nousevan sekä tein siipirajauksen, joilla loin silmiini kissamaista muotoilua.

Violetit ripset tuovat meikkiin väriä ja tukevat luomivaon varjostuksen violettisuutta.

Kuten näkyy, Sweet Peach taittuu hempeistä meikeistä vähän dramaattisempaan ja vahvempaakin. Kerrassaan hauska leikkikalu. Vaikka vaaleiden ja hempeiden sävyjen vuoksi paletin ostin, löytyy tummistakin sävyistä käyttökelpoisia sävyjä. Tämä pitäisi nyt olla viimeinen tämän värisillä hiuksilla esitelty meikki. Jatkossa uusissa meikkikuvissa poseeraa pällistelee blondi.

Iloa alkavaan viikkoonne! Mitä kivaa teidän viikkoonne tulee sisältämään? Minä lähden torstaina kolmen luokkakaverini kanssa Casino Helsingille kutsuvieraana. Menemme katsomaan Carlton J. Smithin show’ta ja syömään hyvin. Minäpä voisinkin kertoa koko jutun omassa postauksessaan. Lähtee nämä minun jutut aina haaroittumaan ja kohta huomaan etten ehdi ollenkaan nukkumaan ennen aamua. Ne hemskutin kellotkin käännettiin. Tuntia aikaisemmin pitäisi herätä! Argh! Hyvää on se, että autoni ja kodinhoitohuoneen kellot ovat jälleen oikeassa ajassa. 😀

Lue myös

Suosittelemme