Meikkivinkki

Huulivinkki halloween-juhliin – Urban Decay Vice Special Effects Top Coat

17.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Halloween on jo aika lähellä, joten ajattelin vinkata eräistä huulituotteista, joista saattaa olla iloa vuoden ympäri, mutta erityisesti halloweenin lookia ajatellen.

Elokuussa esittelin meikin, jossa olin käyttänyt kimalteisia huulia. Tässä meikissä idea oli arkimeikki, jossa onkin joku juju huulissa.

Urban Decay Vice Special Effects

Urban Decay Vice Special Effects Top Coat -huuliefektit lanseerattiin jo joitakin aikoja sitten. Näitä käytetään huulimeikin päälle antamaan hienon efektin. Alla käytettävä huulipuna voi olla mikä tahansa.

Special Effects -huulituote levitetään pienen siveltimen avulla. Hienostuneen efektin saa, kun pyyhkii pullon reunaan ylimääräisiä ja varovasti levittää huulille kimalteista efektiä. Kerrostamalla runsaasti, saa todella peittävän ja kimalteisen lopputuloksen.

Urban Decay Vice Special Effects

Vasemmalla puolella sävyt Regulate ja Copycat paljaalla iholla. Oikealla puolella samat sävyt Urban Decayn Vice Liquid Lipstick -huulipunan päällä, joka on sävy Backtalk. Special Effects Top Coat luo huulten pinnalle hohdetta ja kimallusta, mutta myös vahvan suojan. Se ei ole mikään kalvomainen tunne, vaan jotenkin Special Effects Top Coat takertuu iholle. Samalla se kyllä kuivattaa voimakkaasti, mutta kimalteet ja alla oleva huulipuna eivät jää lasin reunaan tai kumppanin poskeen. Tietysti tähänkin vaikuttaa se, mitä huulipunaa alla käyttää. Minulla on ollut mattaisia ja valmiiksi hyvin kestäviä huulipunia. Tällöin ei mitään jää lasin reunaan. Kostea puna saa ainakin paremman keston näillä Urban Decay Vice Special Effects Top Coat -huulituotteilla.

Urban Decay Vice Special Effects

Näitä Urban Decay Special Effects Top Coat -huulituotteita voidaan käyttää muuallekin, kuin huuliin. Valmis silmämeikki saa ihan erilaisen ilmeen, kun varovasti taputtelee Special Effectsia liikkuvalle luomelle tai kulmaluulle. Myös kasvoilla toimii, kuten poskipäille. Tietysti kasvoille kannattaa valita vaalea sävy, ellei sitten halloween look nimenomaan kaipaa vihreää hohdetta poskipäille. Niin ja tietysti kulmakarvatkin voi näillä koristella. Vain luovuus ja kekseliäisyys ovat rajana. Sävyvaihtoehtoja on 12 ja hohteita 3 erilaista – shimmer, glitter ja metallihohto.

Kesällä käytin tässä lookissa sävyä Regulate. Kerrostin Regulatea niin paljon, että sain sillä peittävän efektin. Aika makea sävy ja efekti kaikenlaisiin halloween-meikkeihin.

Urban Decay Vice Special Effects

Näitä Urban Decay Vice Special Effects Top Coat -huulituotteita myydään Sokos-tavarataloissa (joissa on Urban Decayn tuotteet) sekä verkkokaupassa. Saatavilla myös Stockmann-tavaraloista ja verkkokaupasta*. Hinnaltaan nämä huuliefektit ovat 19,90 € / 5,3 ml.

Oletteko menossa juhlimaan halloweenia? 

Minä en ole menossa. Ei ole kukaan sellaisia tänä vuonna järjestämässä, enkä itsekään ehdi. Mutta meidän tokaluokkalainen on menossa halloween-discoon ylihuomenna. Jotain puvustus- ja maskeeraushommaa pääsen tänäkin vuonna tekemään. 🙂

Urban Decay Vice Special Effects Top Coat -huuliefektit saatuja.