Glitz & Glam

Meikkivoidelöytö Lumenelta – hyvä meikkivoide kesäksi!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Löysin hyvän kesämeikkivoiteen Lumenelta! Kiinnostuin jokin aika sitten ilmestyneestä Stay Weightless -meikkivoiteesta, joka lupaa pitkäkestoisuutta ja mattaisen pinnan ihoa kuivattamatta.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä aikaa ostin Lumenen meikkivoiteen testailuuni. Olin jo jonkin aikaa silmäillyt *Stay Weightless -meikkivoidetta. Tätä ei ollut vielä silloin, kun aktiivisesti käytin Lumenen meikkivoiteita.

Lumene lupaa meikkivoiteelta säänkestävää hoitavuutta ja luonnollista peittävyyttä. Lisäksi Lumene kertoo seuraavasti:

Pohjoisen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat meikille haasteita – meikin pitäisi kestää niin sadetta, pakkasta kuin hellettäkin! Meikkivoiteidemme valikoima on täydentynyt uudella, innovatiivisella Stay Weightless -meikkivoiteella, jonka puolipeittävä ja säänkestävä koostumus kestää vaihtuvat sääolosuhteet ja jättää iholle ihanan kuulaan lopputuloksen!

Lumene kertoo ottaneensa formuloinnissa huomioon pohjoisen haastavat sääolosuhteet ja niiden asettamat haasteet meikille.

Mahtavaa, kun tällaisia huomioidaan. Olen itse juuri niitä yksilöitä, joille ääripäiden sääolosuhteet asettaa haasteita meikkivoiteelle. Välillä on niin kuivaa ja kylmää, sitten taas niin kuumaa ja kosteaa. Kun vielä ihotyypiltäni olen sekaihoinen, niin hellurei!

Koska minulla on runsaasti kokemusta Lumenen meikkivoiteista, oli sävyn valinta verkkokaupasta ostettaessa aika helppoa. Olen nykyään Lumenen meikkivoiteissa sävyltäni 1 tai 2, ehkä erittäin päivettyneenä jopa sävy 3 menisi. Valitsin sävyn 2, sillä kesää kohti tässä ollaan menossa, niin ei olisi meikkivoide ihan heti kalvakan vaalea ihollani.

Viime vuosina olen käyttänyt Lumenen meikkipohjista lähinnä vain CC-voidetta ja sävyvoidetta. Joskus 4—5 vuotta sitten Lumenen Blur -meikkivoide oli suosikkejani, mutta nykyään sen on syrjäyttänyt muutama muu uudempi suosikkini. Tämän uusimman testailuni myötä Lumene nousi takaisin ihan kärkisuosikkieni joukkoon.

Lue myös: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint

Lue myös: Panosta tai pihistä: CC-voiteet vertailussa — Lumene vs. It Cosmetics

Hankin Stay Weightless -meikkivoiteen nimenomaan kesää ajatellen. Halusin kestävän, puolipeittävän meikkivoiteen, jossa olisi myös riittävän korkea aurinkosuojakerroin. Kun huomasin, että tässä Stay Weightless -meikkivoiteessa on SPF 30, niin ostopäätös oli selvä.

Meikkivoiteen UVA- ja UVB-suoja on mineraalisuoja, joka siis tarkoittaa fysikaalista suojaa.

Lue myös: Pieni perustietopaketti aurinkosuojista

Meikkivoide on pakattu tuubiin, josta tuotetta annostellaan pumpun avulla. Tämä on hyvä pakkaustapa, sillä meikkivoide on paremmin hapelta suojattuna. Pumppu annostelee pienen määrän kerrallaan, joten tuotetta ei mene hukkaan liian suuren annostelun seurauksena.

Meikkivoide on koostumukseltaan nestemäistä, mutta ei kuitenkaan niin ohutta, että se valuisi.

Meikkivoide on täysin hajusteeton, joten se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen.

Koostumus on helposti levittyvä ja iholle tasoittuva. Jo levitysvaiheessa voi havaita sen läpikuultavuuden. Tämä meikkivoide levittyy vaivattomasti niin sormin kuin meikkisiveltimellä sekä meikkisienellä. Kostealla meikkisienellä saa kasteenraikkaan ja erittäin läpikuultavan lopputuloksen. Sormin levittämällä syntyy peittävin lopputulos.

Kasvosuihkeella kostutetulla meikkisiveltimellä olen saanut itselleni mieleisimmän lopputuloksen, mutta joku toinen voi kokea toisin, sillä meillä jokaisella on omat mieltymykset ja odotukset.

Stay Weightless -meikkivoide kuivuu satiinisen mattaiseksi. Vaikka meikkivoide muuttuu himmeän mattaiseksi, se ei kuivata ihoa! Stay Weightless ei vanhenna tai tee pakkelimaista kerrosta iholle, vaan sulautuu luonnollisesti iholle ja näyttää hyvältä.

Lumene Stay Weightless -meikkivoide näyttää luonnolliselta

Kerrostamalla saa vähän lisäpeittävyyttä, mutta täysin peittävää lopputulosta tällä ei saa kerrostamallakaan. Tummat silmänaluset sillä saa kuitenkin näppärästi häivytettyä. Jos haluaisin enemmän kirkkautta, voisin päälle sipaista vähän valokynää.

En yleensä käytä mattaiseksi kuivahtavia meikkivoiteita silmien alle, koska ne herkästi korostavat uurteita sekä kuivuutta. Olen kuitenkin testaillut Stay Weightless -meikkivoidetta myös silmien alle. Käytin runsaasti kosteuttavaa hoitonestettä ja seerumia sekä silmänympärysvoidetta. Ainakin kunnollisen kosteuden alle lataamalla voi Stay Weightless -meikkivoidetta käyttää myös kuivallekin iholle.

Stay Weightless on todella kestävä! Minulla lähes aina alkaa nenä ja otsa kiiltää rasvoittuvuuden vuoksi, mutta Stay Weightless -meikkivoide pitää kiiltoa kurissa. Erinomainen rasvoittuvalle, normaalille ja sekaiholle, jos haluaa pitää kiiltoa kurissa.

Lisäksi meikkivoide kestää hyvin koskettelua ja hankausta. Pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka poskellaan nojaisi käteensä tai hikeä pyyhkäisee otsaltaan.

Testasin meikkivoiteen kestävyyttä myös paljussa. Stay Weightless ei tuumaa mitään lämpöisestä vesihöyrystä tai hikoilusta. Uuh, olen aivan innoissani! Viimeistään paljussa oleilu saa ihon kiiltämään, mutta tosiaan Lumenen Stay Weightless säilyttää mattaisuutensa.

Ainoastaan silmien alla meikkivoide hieman kerääntyy syvempiin juonteisiin, koska silmänympärysihoa en puuteroi niin hyvin kuin nenänpieliä ja otsan uurteita. Niissä meikkivoide pystyi täydellisesti paikoillaan, mutta syynä on todennäköisesti parempi puuterointi, eikä niillä alueilla iholle ole kerrostettu niin runsaasti vesikosteutta kuin silmänympärysiholleni kerrostan.

Lumene Stay Weightless -meikkivoide nousi suosikkimeikkivoiteideni joukkoon. Ehdottomasti kannatti hankkia. Sopii omiin tarpeisiini ja odotuksiini. Kiva vaihtoehto kaiken kestävälle Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteelle, joka on peittävämpi. Lumene Stay Weightless on myös siitä kiva, että se asettuu paremmin sormin tai meikkisiveltimellä levitettynä, kun taas itse ainakin koen, että Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tulee töpötellä kostealla meikkisienellä. Lumene on siis vaivattomampi arjessa.

Lumenen Stay Weightless -meikkivoide on siis nopeampi käyttää, joten sopii siksi äärimmäisen hyvin arkimeikkivoiteekseni. Voin silti olla huoleton, koska Stay Weightless kestää hyvin mattaisena, vaikka en puuteroisikaan päivän aikana meikkiäni.

Lue myös: 5 parasta meikkivoidetta kautta aikain! Paras meikkivoide löytyy näistä!

Lumene Stay Weightless -meikkivoiteet löytyvät marketeista ja tavarataloista sekä useista päivittäistavarakaupoistakin. Lisäksi sitä myyvät monet verkkokaupat: *Lyko, *Nordicfeel, *Kicks, *Cocopanda, *Eleven, *Bangerhead.

Hinnaltaan meikkivoide on 18,90—20,90 € / 30 ml, mutta hyvin usein löytyy edullisemmalla hinnalla tarjouksessa tai muissa jälleenmyyjien kampanjoissa.

Oletko kokeillut Lumene Lumene Stay Weightless -meikkivoidetta? Minkälaisia kokemuksia sinulla on ollut?

 

Lue myös:

Heleyttävä CC-voide kuivalle ja aikuiselle iholle — Kuvia monen tunnin käytön jälkeen

Double Wearin vesimäisen ohut ja läpikuultava meikkivoide aurinkosuojalla

5 parasta markettimeikkivoidetta — Parhaimmat marketeissa myytävät meikkivoiteet

Lue myös

X