Glitz & Glam

Too Faced Papa Don’t Peach – persikkaiset hehkuposket

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Tässä tulee ensimmäinen tarkempi esittely ja analyysi Sephorasta ostamastani tuotteesta.

Too Facedin persikkakokoelma on kaikkien kosmetiikkaharrastajien puheissa. Miksipä ei olisi, niin onhan tämä kovin valloittava kaikkine ihanuuksineen. Persikka on värinäkin niin helppo monelle ja kuuluu niihin ns. turvasävyihin. Kun kokonaisuuden tekee houkuttelevasti ja Too Facedin tyyliin suloisesti, menestys on taattu.

Papa Don’t Peach on hauskasti kujeiltu nimi Madonnan vanhasta hitistä Papa don’t preach. Se on siltä ajalta, kun minä olen ollut 3-vuotias ja Madonna oikeasti nuorennäköinen ilman plastiikkakirurgiaa, photoshoppailua jne.

Papa Don’t Peach on suloinen ilmestys ihan ulkoisestikin. Poskipuna on pakattu peltiseen rasiaan, jota koristaa japanilaisanimaation tyylinen persikka. Ehkä vähän lapsenmielinen ulkonäkö, mutta Too Facedin uskollista tyyliä kuitenkin.

Rasian sisältä paljastuu suuri ja laakea poskipuna. Too Faced viimeistelee pakkauksensa aina viimeisilleen. Suloinen persikka kurkkii peilin vieressäkin, eikä poskipunan alkuvaiheessa voi välttyä korvamadolta lukiessaan tekstin Papa Don’t Peach. Minulla ainakin mielessä alkaa soimaan Madonnan äänellä kasarin hitti.

Poskipunan koostumus on puuterinen, mutta ei aivan kuiva, eikä aivan kiinteä. Poskipunaa irtoaa pannusta hyvin.

Ai niin joo! Muistinko jo mainita, että Too Facedin persikkakokoelman tuotteet tuoksuvat persikoilta? Tämä tuoksujuttu on Too Facedin tavaramerkki. Jos kokoelma on suklaa, tuotteet tuoksuvat suklaalta. Peach-kokoelman persikkainen tuoksu on hyvä. Tämä oli ainut asia, jota vähän jännitin etukäteen. Olen joskus haistanut kamalaa, esanssista persikkaa joissakin kosmetiikoissa. Pelkäsin näiden tuoksuvan juuri sellaiselta. Onneksi ei. Peach-kokoelman tuotteet tuoksuvat hedelmäiseltä persikalta.

Papa Don’t Peach levittyy poskille kuin unelma. Vaikka käytössä olisi untuvaisen pehmeä poskipunasivellin, Papa Don’t Peach hehkuu kasvoilla. Mikään ei jää hileisenä pölynä rasiaan tai siveltimeen, kaikki tarttuu upeasti poskille.

Papa Don’t Peach on sävyltään – yllätys, yllätys – persikkainen. Lämpöisenä hehkuva poskipuna on todellakin salainen ase väsymyksen merkkien karkoittamiseen. Olen mieltyneempi mattaisiin poskipuniin, kuten olette varmasti huomanneet, mutta jotain ihanaa tässä Papa Don’t Peachissa on. Tietenkin hohtavat poskipunat korostavat ihon epätasaisuutta, mutta väliäkö sillä, jos tykkää. Papa Don’t Peach hehkuu niin voimakkaasti, että kuvausvaloissa poskieni korkeimmalta kohdalta sävy vähän katoaa. Näkyy vain voimakasta kiiltoa. Ehkä tämä antaa kuvaa siitä miten hehkuva tämä poskipuna on.

Harmi vain, että Too Facedia ei saa Suomesta. Omani ostin Tukholman Sephorasta. Siellä hintaa tällä ihanuudella oli 290 SEK, eli noin 30,50 €. Jos et ole ihan heti matkaamassa minnekään missä Too Facedia myydään, niin voit tilata poskipunan Lookfantasticin verkkokaupasta*.

Jos sinulla piru ja omatunto keskustelevat olkapäillä, että pitäiskö törsätä ja tilata ulkomailta, niin tässä teille biisi päätöksen tekoon. Voit päättää kummalle osapuolelle haluat sanoa Papa Don’t Preach. Iloa päiväänne!

Lue myös

X