Meikit

Papa Don’t Peach – persikkaiset hehkuposket

21.3.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee ensimmäinen tarkempi esittely ja analyysi Sephorasta ostamastani tuotteesta.

Too Facedin persikkakokoelma on kaikkien kosmetiikkaharrastajien puheissa. Miksipä ei olisi, niin onhan tämä kovin valloittava kaikkine ihanuuksineen. Persikka on värinäkin niin helppo monelle ja kuuluu niihin ns. turvasävyihin. Kun kokonaisuuden tekee houkuttelevasti ja Too Facedin tyyliin suloisesti, menestys on taattu.

Papa Don’t Peach on hauskasti kujeiltu nimi Madonnan vanhasta hitistä Papa don’t preach. Se on siltä ajalta, kun minä olen ollut 3-vuotias ja Madonna oikeasti nuorennäköinen ilman plastiikkakirurgiaa, photoshoppailua jne.

Papa Don’t Peach on suloinen ilmestys ihan ulkoisestikin. Poskipuna on pakattu peltiseen rasiaan, jota koristaa japanilaisanimaation tyylinen persikka. Ehkä vähän lapsenmielinen ulkonäkö, mutta Too Facedin uskollista tyyliä kuitenkin.

Rasian sisältä paljastuu suuri ja laakea poskipuna. Too Faced viimeistelee pakkauksensa aina viimeisilleen. Suloinen persikka kurkkii peilin vieressäkin, eikä poskipunan alkuvaiheessa voi välttyä korvamadolta lukiessaan tekstin Papa Don’t Peach. Minulla ainakin mielessä alkaa soimaan Madonnan äänellä kasarin hitti.

Poskipunan koostumus on puuterinen, mutta ei aivan kuiva, eikä aivan kiinteä. Poskipunaa irtoaa pannusta hyvin.

Ai niin joo! Muistinko jo mainita, että Too Facedin persikkakokoelman tuotteet tuoksuvat persikoilta? Tämä tuoksujuttu on Too Facedin tavaramerkki. Jos kokoelma on suklaa, tuotteet tuoksuvat suklaalta. Peach-kokoelman persikkainen tuoksu on hyvä. Tämä oli ainut asia, jota vähän jännitin etukäteen. Olen joskus haistanut kamalaa, esanssista persikkaa joissakin kosmetiikoissa. Pelkäsin näiden tuoksuvan juuri sellaiselta. Onneksi ei. Peach-kokoelman tuotteet tuoksuvat hedelmäiseltä persikalta.

Papa Don’t Peach levittyy poskille kuin unelma. Vaikka käytössä olisi untuvaisen pehmeä poskipunasivellin, Papa Don’t Peach hehkuu kasvoilla. Mikään ei jää hileisenä pölynä rasiaan tai siveltimeen, kaikki tarttuu upeasti poskille.

Papa Don’t Peach on sävyltään – yllätys, yllätys – persikkainen. Lämpöisenä hehkuva poskipuna on todellakin salainen ase väsymyksen merkkien karkoittamiseen. Olen mieltyneempi mattaisiin poskipuniin, kuten olette varmasti huomanneet, mutta jotain ihanaa tässä Papa Don’t Peachissa on. Tietenkin hohtavat poskipunat korostavat ihon epätasaisuutta, mutta väliäkö sillä, jos tykkää. Papa Don’t Peach hehkuu niin voimakkaasti, että kuvausvaloissa poskieni korkeimmalta kohdalta sävy vähän katoaa. Näkyy vain voimakasta kiiltoa. Ehkä tämä antaa kuvaa siitä miten hehkuva tämä poskipuna on.

Harmi vain, että Too Facedia ei saa Suomesta. Omani ostin Tukholman Sephorasta. Siellä hintaa tällä ihanuudella oli 290 SEK, eli noin 30,50 €. Jos et ole ihan heti matkaamassa minnekään missä Too Facedia myydään, niin käsittääkseni Puolan Sephoran verkkokauppa toimittaa Suomeen. Googlen kääntäjä vain käyttöön, niin homma sujuu, jos puolan kieli ei ole ihan hallussa. Myös Selfridges toimittaa Too Facedia Suomeen. Olen tuolta joskus muinoin tilannutkin. Postarit ovat korkeat, mutta luin juuri eilen erään bloggaajan kertovan, että Selfridgesiltä voi ostaa koko vuoden postarit sillä 15 punnalla. Eli maksaa kerran ja sen jälkeen tilaukset tulevat ilman postareita. Tätä en ole kokeillut, enkä muista tuollaista olleen vielä joitakin vuosia sitten.

Jos sinulla piru ja omatunto keskustelevat olkapäillä, että pitäiskö törsätä ja tilata ulkomailta, niin tässä teille biisi päätöksen tekoon. Voit päättää kummalle osapuolelle haluat sanoa Papa Don’t Preach. Iloa päiväänne!

Kommentit (9)

Kaunis,hehkuva meikki! 🙂 Mikä ero on tuon poskipunan ja glow-paletin punan välillä?

Ihana hehku tuossa poskipunassa! Meinasinkin kysyä, että onko sulla vielä lisäksi jotain korostustuotetta vai onko tuo hehku todellakin pelkästä poskipunasta….ja vastauksen sainkin jo sun tekstistä. 🙂 Kauniilta näyttää sulla ja tuo sävy on ihanan raikas. Omalla kohdalla mietin ihohuokosien korostumista noin voimakkaalla hohteella. Viime vuosina olen huomannut huokosten laajentuneen ja ei todellakaan sovi kovin hohdokkaat tuotteet nätisti, kuten ei kovin hohtavat meikkipohjatkaan. Jää tämäkin varmaan vaan muilla ihailun kohteeksi. 🙂

On minulla vähän korostustakin, mutta ei niin paljon, kun kuvan perusteella näyttää. Poskeni korkeimmalta kohdalta kuvissa katoaa Papa Don’t Peachin sävy ja näyttää vaan hohdetta, joka sitten jatkuu korostustuotteen hohteeseen. Oikeasti minulla ei ole noin laajalla alueella korostusta. Poskipuna on todella hohteinen sellaisella kohdalla, missä valo pääsee kunnolla osumaan, siksi kuvassa sitten näyttää tältä. 😀 Tuossa voi muuten olla se yksi syy miksi suosin näissä meikkikuvissani mattaisia poskipunia. Ne saa toistumaan kuvissa oikeanlaisina, kun todella hohteiset ovat tehneet tämän tempun minulle ennenkin.

Se on hohteisissa aina valitettavaa, että ihohuokoset ja muut sellaiset korostuvat. Mattainen vähän piilottaa niitä.

Hän on aika kaunis puna 🙂 <3 Kiva kuulla, että tuoksu miellytti, joskus persikka osaa olla tuoksuissa esanssinen ja tunkkainen :/

Joo, niin osaa! Mietin meinaan, että jos tuoksu on sellainen kamala persikka, niin voi olla, että jää ostamatta. Onneksi tuoksu on hyvä. 🙂

Miten kaunis poskipuna! Minulle tuo sävy ja pakkaus osuvat aivan nappiin, saisinpa tuon joskus käsiini! ♥__♥

Tää on kaunis. 🙂 Olen nyt flunssaisena kotona, mutta arvaa mitä tein? Sutaisin persikkaa poskille, niin näytän heti vähän terveemmältä. Täällä on menossa oman peilikuvan huijaamiset ja siten itsensä parantelut. 😀

Olin jo eilisen postauksen jälkeen ihan valmis tilaamaan jopa kalliilla postikuluilla tuon Sweet Peach -luomiväripaletin. Jokin ääni kuitenkin pysäytti aikeeni ja kaivoinkin vanhan BHcosmeticsin 88 Color Palette Shimmer -paletin esille. Ja siinähän on mulle persikkaa ihan riittävästi 🙂 Aiemmin olen jotenkin vierastanut kaikkia punaiseen ja oranssiin meneviä luomivärisävyjä, kun jotenkin tuntuu, että ne saavat silmät ”punoittamaan”. IsaDoran nude-kajal auttaa alaluomella siinä. Ja hyvin nämä ornssin sävyt toimii esim. UD Naked paletin ruskean ja kullansävyisten kera. Vai millaista yhdistelmää suosittelisit ruskeasilmäiselle Oranssin luomivärin kanssa?

Ja kiitos korvamadosta 😉 ei kuitenkaan huono sellainen, kyllä tätä kuuntelee 🙂

Onpas hän ihastuttava, pakkausta myöden! Mullakin alkaa Madonna heti soimaan päässä 😀

Kaunis,hehkuva meikki! 🙂 Mikä ero on tuon poskipunan ja glow-paletin punan välillä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *