Glitz & Glam

Auttakaa, mistä löydän hyvän kulmageelin?

Välillä näin, minä kysyn apuja lukijoilta. Haen apua parviälystä, jotta saan ratkaistua ongelmani, jossa olen nyt muutaman kuukauden ollut kulmamaskaran suhteen.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Välillä näin, minä kysyn apuja lukijoilta. Haen apua parviälystä, jotta saan ratkaistua ongelmani, jossa olen nyt muutaman kuukauden ollut kulmamaskaran suhteen.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pohdin, että miksi minun pitäisi yksin ratkaista kosmetiikkaetsintäni. Voin aivan hyvin kysyä neuvoa isommalta joukolta, koska kyllähän teiltä lukijoilla varmasti löytyy ratkaisu minulle.

Kuten olette huomanneetkin, tykkään meikata kulmani nykytrendin mukaan paksuiksi ja tuuheiksi. Luon niille tavallaan vastaavan efektin kuin kulmien laminointi, mutta kuitenkin vähän luonnollisempana. Omat kulmani ovat enemmänkin boy brow -kulmat kuin laminoidut.

Jos kiinnostuit käyttämästäni meikkaustekniikasta, niin kurkkaa tekemäni tutoriaali!

Lue lisää: Näin teet kulmistasi tuuheammat — luo trendikkäät ”boy brow” -kulmakarvat

Olen jo pitkään käyttänyt kulmiini *L’Oréal Paris Brow Artist Plump & Set -kulmageeliä. Se toimi erittäin hyvin kulmilleni jo silloin, kun tein skarpimmat linjat kulmiini. Mutta sen mahtavuus valkeni minulle vasta, kun aloin toteuttaa pörröisempiä, ylöspäin harjattuja kulmia.

Plump & Set -kulmageeli antaa sävyä, tuuheutta ja kiinnittää itsepäisetkin kulmat erittäin hyvin.

Värittömistä geeleistä tiedän montakin hyvää. Uutuuksiakin haluan päästä kokeilemaan. Siksi olen jo pitkään ollut listoilla odottamassa, milloin taas saa *Anastasia Brow Freezea ja *NYX Brow Glueta. Ei vaan kilahda sähköpostiin ilmoituksia, eikä tarkistelut verkkokaupoista auta.

Mutta nyt tosiaan haluaisin löytää sävyllisen kulmageelin, jolla saisin yhtä tiukkaa pitävyyttä kuin noilta sävyttömiltä kulmatuotteilta.

Miksi sitten kysyn neuvoa lukijoilta, jos minulla jo on tiedossa yksi hyvä tuote?

Tuollaisiin kuvassa näkyviin kulmiin en pääse millään muulla sävyllisellä kulmageelilläni. Olen ostanut uusiakin kokeiluuni, mutta ehei, *Plump & Setin veroista ei ole vielä löytynyt. Ihan hyviä kyllä löytyy, mutta juuri tähän meikkaustekniikkaan soveltuvaa ja haluamani lopputuloksen saavuttavaa en ole löytänyt.

No sekös minua vähän ärsyttää, sillä olen kauneusbloggaaja. Etsin ja tutkin kaiken aikaa. Haen jatkuvasti uutta esiteltävää ja vinkattavaa lukijoille ja tietoa etsiville googlettajille. En voi jumittua vain yhteen tuotteeseen. Haluan löytää muitakin, joista kertoa eteenpäin.

Mutta onko tosiaan niin, ettei mikään muu kulmageeli täytä näitä kriteerejäni:

  • Kulmageelin tulee olla sävyllinen.
  • Sen täytyy olla erittäin tiukan pidon antava, suorastaan kuin liima kulmakarvoilla.
  • Haluan tuuheuttavan, eli kuitujakin saisi olla massassa.
  • Kestävä niin vettä, hikeä kuin painovoimaa vastaan.

Olisiko sinulla vinkata nuo kriteerit täyttävästä kulmageelistä? Kerro kommenteissa neuvosi! 😘

 

Lue myös:

Kulmat kuosiin Benefitillä

Glitz & Glamin kulmakarvoja 10 vuoden ajalta

5 parasta sävyllistä kulmageeliä — näyttävyyttä kulmakarvoihin

X