Glitz & Glam

Kulmat kuosiin Benefitillä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainolinkkejä

Benefit tuli Suomeen viime syksynä. Minulle tuttu brändi jo vuosien takaa, sillä olen aina Tukholman Sephorasta hankkinut kaikkea ihanaa meikkibrändiltä Benefit.

Sittemmin Benefit tuli myös laivojen tax free -myymälöihin. Viime syksynä oli niin sateinen marraskuun päivä Tukholmassa, että en viitsinyt lähteä maihin lasten kanssa. Onneksi laivallakin on nykyään jonkun verran Benefitiä, mutta eihän se Sephoraa korvaa kuitenkaan. Tuolloin ostin sitten kokeiluuni Benefitin *Precisely, My Brow Pencil -kulmakynän ja vanhan luottotuotteeni, *Gimme Brow -kulmageelin.

Benefit on tunnettu sen kulmakarvatuotteistaan. Niitä on todella paljon ja monipuolisesti! Katselin *Kicksin valikoimaa, ja huomasin Benefitille tulleen lisää erilaisia kulmatuotteita. Aika mukavan laaja tuo valikoima meillä Suomessakin, mutta en tiedä, miten laaja valikoima on kivijalkaliikkeessä Triplassa. Onko kukaan teistä käynyt? Kannattaako Triplan Kicksiin mennä paikan päälle katsomaan Benefitiä?

Benefit Gimme Brow -kulmageelin esittelin ensimmäisen kerran jo vuonna 2016, tässä linkki. Pakkaus on muuttunut ja aikaisemman kolmen sävyvaihtoehdon rinnalle on tullut monta muuta sävyä. Muuten tuote on edelleen sama. Pieni siro harja ja kuitumainen koostumus auttavat tarkkaankin työskentelyyn, eikä ärsyttäviä sotkuja synny.

Luonnostaan kulmani eivät ole mitenkään tuuheat ja tummat. Kestovärillä saan niihin vähän ekstraa, mutta tältä kulmani näyttävät ilman minkäänlaista meikkiä tai väriä.

Meikattuina kulmani näyttävät tältä. Tykkään ensin värittää kynällä pohjan ja luoda selkeyttä muotoon. Sitten viimeistelen kulmaharjan avulla karvat selkeämmiksi ja samalla saan niillä kiinnitettyä karvat jämptisti paikoilleen.

Precisely, My Brow Pencil on kieritettävä kynä. Kärki on hyvin pieni ja siro, joten sillä saa tehtyä tarkkaa jälkeä, eikä kynää tarvitse koskaan teroittaa.

Toisessa päässä on harja, joka on hyvin lyhyillä harjaksilla. Kulmaharja ei ole suurin suosikkini, mutta se toimii ihan hyvin. Itse olen mieltyneempi pidempi harjaksisiin kulmaharjoihin.

Precisely, My Brow Pencil piirtää todella hyvin! Pehmeä ja todella runsaspigmenttinen kynä, jolla on helppo ja vaivaton loihtia näyttävyyttä kulmiin. Kynä mahdollistaa yksittäisten karvojenkin piirtämisen.

Gimme Brow -kulmageeli viimeistelee lopputuloksen. Tällä kulmageelillä on vaivatonta tehdä siistiä jälkeä, sillä harja on todella pieni. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin juuri viime metreillä töppäillä ja aiheuttaa sotkua kulmiinsa. Siitä Gimme Brow on paras, sillä sen kuivakampi koostumus ja pieni harja vähentää riskiä viime metrien töppäilyyn. En muista, että olisin koskaan onnistunut sotkemaan kulmiani Benefitin Gimme Brow -kulmageelillä.

Tykkään todella paljon näistä Benefitin kulmatuotteista. Niillä on helppo luoda näyttävyyttä kulmiin ja sitä kautta raamia kasvoille. Monissa viimeaikaisissa blogini kuvissa, joissa olen meikattuna, olen käyttänyt kulmieni ehostukseen näitä kahta Benefitin kulmatuotetta.

Helteisessä Savonlinnassa pääsivät myös hikitestiin oikein kunnolla. Ei sotke, ei valu, eikä tuhriinnu Benefitin kulmakynällä tehdyt kulmat.

Jos kiinnostuit Benefitin kulmatuotteista tai ylipäänsä Benefitin kivoista meikeistä, niin löydät ne *Kicksin verkkokaupasta tai Triplan myymälästä.

Juuri nyt minua kiinnostaisi kokeilla *3D Browtones Eyebrow Gel. Olisiko jollain teistä kokemuksia? Onko hyvä?

Helteistä ja rentouttavaa loppuviikkoa!

Lue myös

X