Glitz & Glam

Näin teet kulmistasi tuuheammat – Luo trendikkäät “boy brow” -kulmakarvat

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Kulmakarvatrendit ovat mielenkiintoinen aihepiiri. Koska olen 80-luvulla syntynyt ja 90-luvulla meikkaamisen aloittanut, on elinaikanani ennättänyt olla monenlaisia kulmakarvatrendejä. Nyt on "boy brow" -trendin aika!
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Kulmakynä saatu L’Oréalilta

Ne insta-kulmat ovat selkeästi nyt mennyttä aikaa. Nyt kulmat ehostetaan joko pelkästään ylös kampaamalla joko geelin tai laminoinnin avulla, tai kulmien muotoa ja tummuutta vähän parannetaan kulmakynän/kulmavärin avulla, jonka jälkeen kulmageelin avulla tuodaan lisätuuheutta niille.

Miten saada tuuheat ja huolettomat boy brow -kulmakarvat?

Tältä näyttäisin samassa meikissä kulmakarvat luonnontilassaan. Yllättävää kyllä, ilmeestäni tulee kovempi, kun en ole meikannut kulmiani millään tavalla.

Tänään näytän yhden tavan, jolla kulmakarvoista saadaan tuuheammat ja tämän hetken trendiä vastaavat ”boy brow” -kulmat. Eli tuuheat ja huolettomat. Nyt ei tarvitse otsahikisenä yrittää taiteilla maailman skarpeinta viivaa kulmakarvoihinsa, sillä tämä muoti on ihanan rento ja vapauttava! Täydellistä symmetriaa ei tarvitse tavoitella, sillä eihän poikienkaan kulmakarvat identtisiä ole.

Teen jossain vaiheessa tutoriaalin toisesta menetelmästä toteuttaa tuuheat kulmakarvat.

Lue myös: Näin meikkaat kulmakarvat puuterisella tuotteella

Määrittele kulmakarvojen alareuna

Määrittele ensin kynällä kulmien alareuna piirtämällä linjat.

Käytän tässä tutoriaalissa vahamaista kulmakynää, *NYX Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil. Käytän lämpöistä sävyä, Auburn. Toisille saattaa riittää pelkästään tämä tuote, sillä vahamainen kynä on myös kulmakarvoja kiinnittävä.

Väritä kulmat

Paikkaa kolot kulmista ja luo tuuheutta sekä pohjasävyä kulmille kynän avulla. Tee nostavaa liikettä kulmakarvojen alle tehdystä viivasta hieman korkeammalle kuin kulmakarvojen yläreunan. Siten saat luotua paksummat ja tuuheammalta näyttävät kulmat. Eli tee alhaalta ylöspäin suuntautuvia vetoja kynän avulla.

Etene tuolla nostavalla liikkeellä koko kulmakarvojen alue. Jos käytät tällaista viistopäistä kulmakynää, voit kokeilla kääntää kynän pystyyn, jolloin saat tarkempaa jälkeä aikaiseksi. Tai sitten kääntää kynän kärjen lappeelteen, jolloin saat pehmeämmän jäljen.

Pehmennä jälkeä harjan avulla

Tasoita ja pehmennä lopuksi kulmaharjan avulla alhaalta ylös suuntautuvin liikkein, kuten kulmakarvoja väritellessäkin. Voit olla huoleton, sillä poikakulmakarvoissa ei tavoitella tarkkoja linjoja.

Lue myös: 5 parasta kulmakynää luonnollisille kulmille

Luo volyymia kulmakarvoihin

Sitten luodaan tuuheutta kulmakarvoihin.

Käytän tässä tutoriaalissa *L’Oréal Paris Brow Artist Plump & Set -kulmageeliä. Käyttämäni sävy on Dark Brunette, mutta tällä hetkellä minulle sopisi paremmin sävy Brunette, joka on vaaleampi ja lämpöisempi ruskea. Tämä kulmageeli on loistava tähän seuraavaan vaiheeseen.

Saadaksesi kulmistasi erityisen tuuheat, sinun kannattaa ensin harjata kulmageeli niille vastakarvaan. Eli aloita kulmakarvojen loppupäästä ja harjaa kulmageelin massaa niihin kasvusuunnan vastaisesti ja ylhäältä alaspäin suuntautuvin liikkein.

Jos olet nopea, voit kerrostaa, jolloin saat äärimmäisen paljon tuuheutta. Tämä vain vaatii vähän ripeyttä, sillä kulmageeli kovettuu kuivuessaan, jolloin kulmien työstäminen vaikeutuu.

Viimeistele kulmakarvoista tuuheammat

Lopuksi viimeistellään karvat. Ota kulmageeliä harjaan ja kampaa kulmasi kohti korkeuksia alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein. Muotoile kulmiasi haluamaasi muotoon niin kauan kunnes geeli alkaa kuivua, jolloin karvat jähmettyvät haluamaasi suuntaan.

Lue myös: 5 parasta sävyllistä kulmageeliä – Näyttävyyttä kulmakarvoihin

Ja näin sinullakin on tuuheat ”boy brow” -kulmakarvat!

Ihanan huolettomat, tuuheat kulmakarvat ovat valmiit!

Tässä postauksessa käyttämäni *L’Oréal Paris Brow Artist Plump & Set -kulmageeli on ihan huippu! Antaa todella paljon tuuheutta karvoille, mutta myös kiinnittää karvat koko päiväksi. Kyllä muuten pysyy, vaikka olenkin harjannut kulmat eri suuntaan kuin luonnollinen kasvusuunta olisi. Varsinkin kuvassa minun oikean puolen kulmissa, sillä ne kasvavat hassusti ylhäältä alaspäin.

Olen aivan hullaantunut tähän kulmakarvamuotiin. Olette varmaan huomanneetkin kuvistani jo syksystä lähtien, kun uuden hiusvärin myötä aloin meikkaamaan kulmanikin tällä tavalla – selkeästi pörröisempinä ja paksumpina. Rakastan näiden huolettomuutta.

En nyt sano, että näyttäisin Madonnalta, mutta tässä lookissa on muuten paljon vivahteita 80-luvun Madonnasta.

Mitä pidät tästä boy brow -kulmakarvamuodista? Ihastuttaako vaiko vihastuttaako se sinua?

Lue myös:

Otin vaikutteita nuorten meikkitrendeistä

Kulmat kuosiin Benefitillä

Vertailussa kaksi kulmakynää

Lue myös

X