Glitz & Glam

Yksi unelmien täyttymys on toteutunut, 15 MAC-luomiväriä paletissa!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Minulla oli karkkipäivä! Oikea mässäilypäivä, kun hain postista Bangerheadin pakettia. Pääsin tuhlaamaan Bangerheadille* heidän piikkiin. Laitoin vähän omaa rahaa mukaan ja toteutin monen vuoden takaisen haaveeni.

Olen halunnut tehdä ISON paletin MACin luomiväreillä. Koota paletti MACin jumalaisen hyvillä luomiväreillä, oman mieltymyksen mukaan.

Ennen ostin MACin sinkkuluomivärit rasioissa, kunnes tajusin paletin paljon käytännöllisemmäksi niin työssä kuin siviilissä.

Minulla on jo vuosia ollut tällainen nelikko, jonka olen itse koonnut. Olen ostanut nämä sävyt Pariisista, Tallinnasta ja Tukholmasta.

Tässä on neljän luomivärin/peitevärin tyhjä paletti* sekä luomivärisävyt ylhäällä (vasemmalta) Shroom* ja Kid* sekä alhaalla (vasemmalta) Satin Taupe* ja Haux*. Tämä pieni paletti on ollut käytössäni jo vuosia. Luin postaukseni vuodelta 2014, jossa olin juuri ostanut tämän paletin ja sävyt Shroom ja Kid. Pohdin siinä postauksessa, että hankkisinko tulevaisuudessa pieniä paletteja vai yhden suuren? Haaveilin suuresta paletista.

Noh, enpä sitten saanut aikaiseksi näiden vuosien aikana. Minulla on ollut ajatuksena, että ostaisin 15 luomivärin paletin ja täyttäisin sitä ajan kanssa. En vaan ole saanut aikaiseksi ja oikeasti olen myös välillä unohtanutkin koko suunnitelmani. Ostaa yksi tai kaksi nappia silloin tällöin, niin ei tule iso lohkaisua pankkitilille. Jos joka kuukausi 1-2 nappia ostaa, olisi vuodessa paletti täysi. Näin olin laskeskellut.

Ennen MAC oli todella hankalasti saatavissa. Sekin varmaan vähän jarrasi tätä hankintaa. MAC on ollut Stockan verkkokaupassa, mutta jotenkin tuotevalikoima oli vähän suppea. Nyt kun MAC vihdoin on laajemmin saatavissa muissakin verkkokaupoissa, avautuu meille ei-MAC-paikkakuntalaisille paremmat mahdollisuudet hankkia tuotteita. Ostaa just silloin kun on rahaa tai haluaa/ehtii/muistaa. Toki nyt blogin kautta saatu etuus sysäsi haavehankintaan. Mietin, että mitä olen aina halunnut? Sitten muistin – MACin paletti itse valituilla sävyillä!

Näissä refill-napeissa on magneetti valmiiksi pohjassa ja sävyn nimikin löytyy tarrasta.

Nappi on helppo laittaa palettiin, jossa ne pysyvät hyvin!

Minulla tosiaan nyt tämä Pro Palette Large*, johon lisätty 15 luomivärin jakaja (Insert*).

Mutta nyt sitten pikakelattiin vuosi. Yksi unelmani on nyt toteutettu yhdellä kertaa. Minulla on MACin 15 luomivärisävyn paletti! Itse koottu, eikä yhtään sellaista sävyä mistä en tykkää tai mitä en käyttäisi. Toki tuntuisi vielä juhlavammalta, jos olisin vuoden verran täyttänyt palettia ja saisin sen viimeisen tyhjän kolon täyttää ja saatella valmiiksi projektin.

Kuten näkyy, on kokonaisuus aika syksyinen ja neutraali. On kuitenkin viileitä sekä lämpimiä sävyjä, on mattaisia ja hohtavia, on vaaleita ja tummia. Minä vain silittelen tätä palettia outo virne kasvoillani. ”My precious…”

Ylärivi vasemmalta: Vapour* (velvet), Malt* (matte), Sable* (frost), Expensive Pink* (veluxe pearl), Shale* (satin)

Keskirivi vasemmalta: Vex* (frost), Ricepaper* (frost), Quarry* (matte), Coppering* (veluxe pearl), Blackberry* (matte)

Alarivi vasemmalta: Naked Lunch* (frost), Arena* (satin), Swiss Chocolate* (matte), Cranberry* (frost), Smut* (velvet)

Tämä on ihan unelma tähän hetkeen! Vihdoin ja viimein minulla on MACin itse kasattu 15 luomivärin paletti. Kyllä tässäkin sai tehdä töitä, kun Googletin sävyistä swatch-kuvia ja tsekkasin Temptalia. Jos muuten nettishoppailet, niin kannattaa hyödyntää Temptalian loistavia kuvia ja kuvauksia koostumuksista. Toki edullisemmin saa valmiin luomiväripaletin, joita löydät täältä*. Siinä säästyy aikaa ja rahaa, kun ostaa valmiin. Että kun valitan kiirettä elämässäni, niin se johtuu ihan siitä, että vietin kaksi iltaa luomivärisävyjä netissä tutkien. Vitsi!

Mahtavaa tällaisissa paleteissa on se, että aina voi vaihdella haluamansa sävyt yhteen palettiin, jos vaikka omistaa useita. Minullakin on nyt 4 ja 15 -paletit. Ja jos joku kuluu loppuun ennen muita, kuten veikkaan sävylle Malt tapahtuvan, voin ostaa uuden tilalle. Ei tarvitse katsella yhtä tai kahta tyhjänä ammottavaa luomiväriä, kuten muutamissa minun paleteissa joudun tekemään. Esimerkkinä Too Facedin Chocolate Bon Bons -palettini. Nythän tuo sävy on loppunut, joka tuossa vanhassa postauksessa enteili loppuaan.

Tämä on niin inspiroivaa! Voi kun ehtisin enemmän studiolle meikkailemaan ja kuvailemaan. Heti kun ehdin, lähtee tämä paletti mukaani. Sitä ennen inspiroidun arkimeikkailuissani, kun mihinkään juhliin en nyt ehdi. Monet mahtavat bileet olen joutunut ja joudun skippaamaan. Harmi! Tuota karpalonpunaista tahtoisin kovasti ulkoiluttaa iltameikissä.

Mitä tykkäät? Ovatko sävyt sinua miellyttäviä vai täyttäisitkö paletin joillakin muilla sävyillä?

P.s. Kivaa lokakuun viimeistä päivää!

X